Aiheeseen liittyvää
×
Kirjaudu sisään Microsoft-tilillä
Kirjaudu sisään tai luo tili.
Hei,
Käytä toista tiliä.
Sinulla on useita tilejä
Valitse tili, jolla haluat kirjautua sisään.

Määritä LTE- tai 5G-yhteys mihin tahansa näistä Surface-laitteista, jotta voit pitää yhteyttä missä tahansa:

• Surface Pro laitteissa, joissa on LTE Advanced tai 5G

• Surface Go -laitteissa, joissa on LTE Advanced

Jos et tiedä, onko Surface-mallisi LTE vai 5G käytössä, helpoin tapa löytää se on Surface-sovelluksessa:

1. Valitse Aloitus , kirjoita surface ja valitse sitten sovellus tulosluettelosta.
    Avaa Surface-sovellus

Huomautus: Jos et näe Surface-sovellusta hakutulosten luettelossa, sinun on ehkä ladattava Surface-sovellus Microsoft Storesta.

2. Laajenna Laitteen tiedot ja katso Surface-mallin vieressä olevaa arvoa.

Kaksi tapaa luoda matkapuhelinverkon datayhteys

Tietyissä Surface-laitteissa, joissa on LTE Advanced tai 5G, matkapuhelinverkon datayhteyden voi hankkia kahdella tavalla:

• SIM-kortti. Käytä nano-SIM-korttia ja matkapuhelinoperaattorin datayhteyttä.
    Koskee seuraavia: Mikä tahansa Surface-malli, jossa on LTE Advanced tai 5G.

• eSIM. Käytä upotettua SIM-korttia (eSIM) mobiilipaketit-sovelluksen kanssa. Mobiilipaketit-sovelluksessa pystyt ehkä lisäämään laitteesi nykyiseen matkapuhelinoperaattorin tiliisi tai rekisteröidä uuden tilin.
    Koskee seuraavia: Surface Pro X, Surface Pro (5. sukupolvi) LTE Advancedilla, Surface Pro 7+ LTE Advancedilla, Surface Pro 8 LTE Advancedilla, Surface Pro 9 5G:llä tai Surface Go 3 LTE Advancedilla.

Matkapuhelinoperaattorin SIM-kortin ja datayhteyden käyttäminen

1. Ota yhteyttä matkapuhelinoperaattoriisi ja hanki uusi datayhteys tai muuta nykyistä yhteyttäsi.

Selaimesi ei tue videon toistoa. Asenna Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player tai Internet Explorer 9.
  2. Aseta SIM-kortti Surfaceen, jossa on LTE Advanced tai 5G. Lisätietoja on kohdassa SIM-kortin asettaminen Surface-laitteeseen.

3. Kun SIM-kortti on asetettu, valitse Aloitus > Asetukset > Verkko & Internet > Matkapuhelinverkko ja tarkista, onko matkapuhelinverkkoyhteys muodostettu.

4. Jos surface-laitteessa on sekä SIM-korttipaikka että eSIM, valitse SIM1 kohdasta Käytä tätä SIM-korttia matkapuhelinverkon datayhteyteen SIM-kortin käyttämiseksi. Lisätietoja matkapuhelinverkon datayhteyden asetuksista on windowsin matkapuhelinverkon asetuksissa.

Käytä eSIM- ja Mobiilipaketit-sovellusta

Jos käytät eSIMiä ensimmäistä kertaa, sinun on muodostettava yhteys Wi-Fi ja avattava Mobiilipaketit-sovellus. Lisätietoja on artikkelissa Windows-tietokoneen lisääminen mobiilitiliin, jotta pääset online-tilaan.

Huomautus: Jos haluat lisätä laitteesi uuteen tai olemassa olevaan mobiilitiliin Mobiilipaketit-sovelluksen kautta, sinulla on oltava Windows 11 asennettuna. Voit tarkistaa päivitykset avaamalla Windows Update Asetuksissa ja valitsemalla sitten Tarkista päivitykset
Avaa Windows Update

Vaihtaminen datayhteyksien välillä

Jos käytössäsi ovat molemmat datayhteydet (yksi matkapuhelinoperaattorilta ja toinen Mobiilipaketit-sovelluksen kautta), voit milloin tahansa vaihtaa datayhteydestä toiseen.

Valitse Datayhteys valitsemalla Aloita > Asetukset > Verkko & Internet > Matkapuhelinverkko . Jos haluat käyttää matkapuhelinoperaattorin SIM-korttia, valitse SIM1 kohdassa Käytä tätä SIM-korttia matkapuhelinverkon datayhteyteen. Jos haluat käyttää datayhteyttä eSIM:ssä, tee jompikumpi seuraavista sen mukaan, mikä Surface LTE Advanced- tai 5G-malli sinulla on:

• Jos haluat Surface Pro LTE Advanced (5. sukupolvi), valitse SIM2 kohdassa Käytä SIM-korttia matkapuhelinverkon datayhteyteen.

• Valitse kaikissa muissa LTE Advanced- tai 5G-laitteissa eSIM kohdassa Käytä tätä SIM-korttia matkapuhelinverkon datayhteyteen.

Lisätietoja matkapuhelinverkon asetuksista on ohjeaiheessa Windowsin matkapuhelinverkon asetukset.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Määritä LTE-yhteys mihin tahansa näistä Surface-laitteista, jotta voit pitää yhteyttä missä tahansa:

• Surface Pro laitteissa, joissa on LTE Advanced

• Surface Go -laitteissa, joissa on LTE Advanced

Jos et tiedä, onko Surface-mallisi LTE käytössä, helpoin tapa löytää se on Surface-sovelluksessa:

1. Valitse Aloitus , kirjoita surface ja valitse sitten sovellus tulosluettelosta.
    Avaa Surface-sovellus

Huomautus: Jos et näe Surface-sovellusta hakutulosten luettelossa, sinun on ehkä ladattava Surface-sovellus Microsoft Storesta.

2. Laajenna Laitteen tiedot ja katso Surface-mallin vieressä olevaa arvoa.

Kaksi tapaa luoda matkapuhelinverkon datayhteys

Tietyissä Surface-laitteissa, joissa on LTE Advanced, matkapuhelinverkon datayhteyden voi hankkia kahdella tavalla:

• SIM-kortti. Käytä nano-SIM-korttia ja matkapuhelinoperaattorin datayhteyttä.
    Koskee seuraavia: Mikä tahansa Surface-malli, jossa on LTE Advanced.

• eSIM. Käytä upotettua SIM-korttia (eSIM) mobiilipaketit-sovelluksen kanssa. Mobiilipaketit-sovelluksessa pystyt ehkä lisäämään laitteesi nykyiseen matkapuhelinoperaattorin tiliisi tai rekisteröidä uuden tilin.
    Koskee seuraavia: Surface Pro X, Surface Pro (5. sukupolvi) LTE Advancedilla, Surface Pro 7+ LTE Advancedilla, Surface Pro 8 LTE Advancedilla tai Surface Go 3 LTE Advancedilla.

Matkapuhelinoperaattorin SIM-kortin ja datayhteyden käyttäminen

1. Ota yhteyttä matkapuhelinoperaattoriisi ja hanki uusi datayhteys tai muuta nykyistä yhteyttäsi.

2. Aseta SIM-kortti Surfaceen, jossa on LTE Advanced. Lisätietoja on kohdassa SIM-kortin asettaminen Surface-laitteeseen.

3. Kun SIM-kortti on asetettu, valitse Aloitus > Asetukset > Verkko & Internet > Cellular ja tarkista, onko matkapuhelinverkkoyhteys muodostettu.

4. Jos surface-laitteessa on sekä SIM-korttipaikka että eSIM, valitse SIM1 kohdasta Käytä tätä SIM-korttia matkapuhelinverkon datayhteyteen SIM-kortin käyttämiseksi. Lisätietoja matkapuhelinverkon datayhteyden asetuksista on windowsin matkapuhelinverkon asetuksissa.

Käytä eSIM- ja Mobiilipaketit-sovellusta

Jos tämä on ensimmäinen kerta, kun käytät eSIM-korttia, sinun on muodostettava Wi-Fi-yhteys ja avattava Mobiilipaketit-sovellus. Lisätietoja on artikkelissa Windows-tietokoneen lisääminen mobiilitiliin, jotta pääset online-tilaan.

Huomautus: Jos haluat lisätä laitteesi uuteen tai olemassa olevaan mobiilitiliin Mobiilipaketit-sovelluksen kautta, sinulla on oltava asennettuna Windows 10 (versio 1803 tai uudempi). Voit tarkistaa päivitykset avaamalla Windows Update Asetuksissa ja valitsemalla sitten Tarkista päivitykset
Avaa Windows Update

Vaihtaminen datayhteyksien välillä

Jos käytössäsi ovat molemmat datayhteydet (yksi matkapuhelinoperaattorilta ja toinen Mobiilipaketit-sovelluksen kautta), voit milloin tahansa vaihtaa datayhteydestä toiseen. Valitse Datayhteys valitsemalla Aloita > Asetukset > Verkko & Internet > Matkapuhelinverkko . Jos haluat käyttää matkapuhelinoperaattorin SIM-korttia, valitse SIM1 kohdassa Käytä tätä SIM-korttia matkapuhelinverkon datayhteyteen. Jos haluat käyttää eSIM:n datayhteyttä, tee jompikumpi seuraavista sen mukaan, mikä Surface LTE Advanced -malli sinulla on:

• Jos haluat Surface Pro LTE Advanced (5. sukupolvi), valitse SIM2 kohdassa Käytä SIM-korttia matkapuhelinverkon datayhteyteen.

• Valitse kaikissa muissa LTE-lisälaitteissa eSIM kohdassa Käytä tätä SIM-korttia matkapuhelinverkon datayhteyteen.

Lisätietoja matkapuhelinverkon asetuksista on ohjeaiheessa Windowsin matkapuhelinverkon asetukset.