Surface 3, Surface Pro, Surface Pro 2, Surface Pro 3, Surface Pro 4, Surface Book.

Koskee seuraavia:

Surface RT, Surface 2.

Koskee seuraavia:

Surface Pro, Surface Pro 2, Surface 3, Surface Pro 3.

Koskee seuraavia:

Surface RT, Surface 2.

Käyttöjärjestelmä:

Televisio-ohjelmien, elokuvien ja videoitten katseleminen

Elokuvat ja TV -sovelluksella voit katsella kotivideoita Surfacessa ja vuokrata tai ostaa TV-ohjelmia ja elokuvia Windows-kaupasta.

Surfacen Video-sovellus
Elokuvat ja TV -sovelluksella voit ostaa tai vuokrata elokuvia ja TV-ohjelmia Windows-kaupasta. Sovelluksella voi myös suoratoistaa heti teräväpiirtotasoista sisältöä, joten sisällön latautumista ei tarvitse odotella. Voit aloittaa katsomisen heti.

Videoiden toistaminen videokirjastosta

Voit toistaa videokirjastossasi olevia videoita seuraavasti:

Vaihe 1:  Valitse Käynnistä Windows-logo ja valitse Kaikki sovellukset > Elokuvat ja TV.
Kirjaudu sisään Microsoft-tilillä, jos sovellus sitä pyytää.
Vaihe 2:  Valitse Valikko Valikkokuvake > Videot.
Vaihe 3:  Valitse video, jonka haluat nähdä.

Videoiden lisääminen videokirjastoon

Videot-kirjastossasi olevat videot näkyvät Elokuvat ja TV -sovelluksessa. Ohjeita videoiden kopioimiseen Videot-kirjastoon on aiheessa Tiedostojen siirtäminen Surfaceen.

Elokuvien ja televisio-ohjelmien selaaminen, ostaminen ja vuokraaminen

Elokuvat ja TV -sovelluksella voit ostaa tai vuokrata uusimpia elokuvia tai ostaa TV-ohjelmia (jos niitä on saatavilla) suoraan Windows-kaupasta. Voit suoratoistaa teräväpiirtotasoista sisältöä heti tarvitsematta odotella sisällön latautumista. Voit aloittaa katsomisen heti.

Huomautukset
  • Tietojen synkronoiminen tai lähettäminen mobiililaajakaistayhteydessä voi aiheuttaa lisäkustannuksia. Lisätietoja on ohjeaiheessa Mobiililaajakaistan datakäytön hallinta.
  • Jotkin Windows-kaupan elokuvat ja TV-ohjelmat eivät ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla. Jos elokuvaa tai TV-ohjelmaa ei löydy Windows-kaupasta tai jos arvelet, että Windows-kaupan alue voi olla väärä, katso ohjeaihetta Windows-kaupan alueen vaihtaminen. Toimi näin:

Vaihe 1:  Valitse Käynnistä Windows-logo ja valitse Kaikki sovellukset > Kauppa.
    Vaihe 2: Valitse Windows-kaupassa Elokuvat ja TV.
    Vaihe 3:  Tarkastele elokuva- ja televisio-ohjelmavaihtoehtoja vierittämällä, selaa eri luokkia tai hae haluamaasi elokuvaa tai televisio-ohjelmaa.
    Vaihe 4:  Valitse elokuva tai ohjelma, osta tai vuoraa se valitsemalla ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.
Vihjeitä
  • Windows-kaupasta ostamasi tai vuokraamasi videot veloitetaan Microsoft-tiliisi liitetyllä maksutavalla. Saat näkyviin tilitietosi valitsemalla Elokuvat ja TV -sovelluksessa Asetukset Asetuskuvake > Tietosuoja ja online-asetukset.
  • Voit suoratoistaa videoita televisioon Xbox SmartGlass -toiminnolla.

Surfacen kytkeminen televisioon

Jos haluat katsella suurempaa kuvaa ja kuunnella muhkeampaa ääntä, toista videot televisiossa Surface-videosovittimen kautta. Lisätietoja on ohjeaiheessa Surfacen kytkeminen televisioon, näyttöön tai projektoriin.

Muiden videosovellusten etsiminen Windows-kaupasta

Jos haluat katsella lisää videoita, tutustu Windows-kaupassa oleviin videosovelluksiin. Löydät uutta katsottavaa jokaiseksi päiväksi esimerkiksi näillä sovelluksilla:

• Netflix
  • Hulu Plus
  • Dailymotion
  • Watch TBS
  • Flixster

Voit muokata videoita myös työpöytäsovelluksilla, kuten Elokuvakone-sovelluksella.

Televisio-ohjelmien, elokuvien ja videoitten katseleminen

Video-sovelluksella voit katsella kotivideoita Surfacessa ja vuokrata tai ostaa TV-ohjelmia ja elokuvia Xbox Video -kaupasta.

Surfacen Video-sovellus
Video-sovelluksella voit ostaa tai vuokrata elokuvia ja TV-ohjelmia Xbox Video -palvelusta. Video-sovelluksella voi myös suoratoistaa heti teräväpiirtotasoista sisältöä, joten sisällön latautumista ei tarvitse odotella. Voit aloittaa katsomisen heti.

Videoiden toistaminen videokirjastosta

Voit toistaa videokirjastossasi olevia videoita seuraavasti:

Vaihe 1:  Valitse Käynnistä Windows-logo ja valitse Kaikki sovellukset > Video.
Kirjaudu sisään Microsoft-tilillä, jos sovellus sitä pyytää.
Vaihe 2:  Valitse Valikko Valikkokuvake > Kokoelma > Omat videotiedostot.
Vaihe 3:  Valitse video, jonka haluat nähdä.

Videoiden lisääminen videokirjastoon

Videot-kirjastossasi olevat videot näkyvät Video-sovelluksessa. Ohjeita videoiden kopioimiseen Videot-kirjastoon on aiheessa Tiedostojen siirtäminen Surfaceen.

Elokuvien ja televisio-ohjelmien selaaminen, ostaminen ja vuokraaminen

Video-sovelluksella voit ostaa tai vuokrata uusimpia elokuvia tai ostaa TV-ohjelmia (jos niitä on saatavilla) suoraan Xbox Video -palvelusta. Voit suoratoistaa teräväpiirtotasoista sisältöä heti tarvitsematta odotella sisällön latautumista. Voit aloittaa katsomisen heti.

Huomautukset

Toimi näin:

Vaihe 1:  Valitse Käynnistä Windows-logo ja valitse Kaikki sovellukset > Video.
Vaihe 2:  Valitse Valikko Valikkokuvake ja valitse Elokuvakauppa tai TV-kauppa.
Vaihe 3:  Tarkastele elokuva- ja televisio-ohjelmavaihtoehtoja vierittämällä, selaa eri luokkia tai hae haluamaasi elokuvaa tai televisio-ohjelmaa.
Vaihe 4:  Valitse elokuva tai ohjelma, osta tai vuoraa se valitsemalla ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.
Vihjeitä

Surfacen kytkeminen televisioon

Jos haluat katsella suurempaa kuvaa ja kuunnella muhkeampaa ääntä, toista videot televisiossa Surface-videosovittimen kautta. Lisätietoja on ohjeaiheessa Surfacen kytkeminen televisioon, näyttöön tai projektoriin.

Muiden videosovellusten etsiminen Windows-kaupasta

Jos haluat katsella lisää videoita, tutustu Windows-kaupassa oleviin videosovelluksiin. Löydät uutta katsottavaa jokaiseksi päiväksi esimerkiksi näillä sovelluksilla:

• Netflix
  • Hulu Plus
  • Dailymotion
  • Watch TBS
  • Flixster

Televisio-ohjelmien, elokuvien ja videoitten katseleminen

Video-sovelluksella voit katsella kotivideoita Surfacessa ja vuokrata tai ostaa TV-ohjelmia ja elokuvia Xbox Video -kaupasta.

Surfacen Video-sovellus
Video-sovellus käyttää elokuva- ja TV-ohjelmapalvelua. Sillä voit myös suoratoistaa heti teräväpiirtolaatuista sisältöä, joten sinun ei tarvitse odotella sisällön latautumista. Voit aloittaa katsomisen heti.

Videoiden toistaminen videokirjastosta

Voit toistaa videokirjastossasi olevia videoita seuraavasti:

Vaihe 1:  Napauta tai napsauta aloitusnäytössä Video.
Kirjaudu sisään Microsoft-tilillä, jos sovellus sitä pyytää.
Vaihe 2:  Vieritä näyttöä vasemmalle ja napauta tai napsauta omat videotiedostot.

Videoiden lisääminen videokirjastoon

Videot-kirjastossasi olevat videot näkyvät Video-sovelluksessa. Ohjeita videoiden kopioimiseen Videot-kansioon on aiheessa Tiedostojen siirtäminen Surfaceen.

Elokuvien ja televisio-ohjelmien selaaminen, ostaminen ja vuokraaminen

Video-sovelluksella voit ostaa tai vuokrata uusimpia elokuvia tai ostaa TV-ohjelmia (jos niitä on saatavilla) suoraan Xbox Video -palvelusta. Voit suoratoistaa sisältöä heti teräväpiirtolaatuisena, eikä sinun tarvitse odotella latautumista. Voit aloittaa katsomisen heti.

Huomautukset

Toimi näin:

Vaihe 1:  Napauta tai napsauta aloitusnäytössä Video.
Vaihe 2:  Tarkastele elokuva- ja televisio-ohjelmavaihtoehtoja vierittämällä, selaa eri luokkia tai hae haluamaasi elokuvaa tai televisio-ohjelmaa.
Vaihe 3:  Valitse elokuva tai ohjelma, osta tai vuoraa se napauttamalla tai napsauttamalla ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.
Vihjeitä

Surfacen kytkeminen televisioon

Jos haluat katsella suurempaa kuvaa ja kuunnella muhkeampaa ääntä, toista videot televisiossa Surface-videosovittimen kautta. Lisätietoja on ohjeaiheessa Surfacen kytkeminen televisioon, näyttöön tai projektoriin.

Muiden videosovellusten etsiminen Windows-kaupasta

Jos haluat katsella lisää videoita, tutustu Windows-kaupassa oleviin videosovelluksiin. Löydät uutta katsottavaa jokaiseksi päiväksi esimerkiksi näillä sovelluksilla:

• Netflix
  • Hulu Plus
  • Dailymotion
  • TBS for Windows
  • Flixster

Surface Pro: Voit toistaa videoita myös Windows Media Playerilla ja käsitellä niitä Elokuvakoneella. Nämä ovat työpöytäsovelluksia.

Televisio-ohjelmien, elokuvien ja videoitten katseleminen

Video-sovelluksella voit katsella kotivideoita Surfacessa ja vuokrata tai ostaa TV-ohjelmia ja elokuvia Xbox Video -kaupasta.

Surfacen Video-sovellus
Video-sovellus käyttää elokuva- ja TV-ohjelmapalvelua. Sillä voit myös suoratoistaa heti teräväpiirtolaatuista sisältöä, joten sinun ei tarvitse odotella sisällön latautumista. Voit aloittaa katsomisen heti.

Videoiden toistaminen videokirjastosta

Voit toistaa videokirjastossasi olevia videoita seuraavasti:

Vaihe 1:  Napauta tai napsauta aloitusnäytössä Video.
Kirjaudu sisään Microsoft-tilillä, jos sovellus sitä pyytää.
Vaihe 2:  Vieritä näyttöä vasemmalle ja napauta tai napsauta omat videotiedostot.

Videoiden lisääminen videokirjastoon

Videot-kirjastossasi olevat videot näkyvät Video-sovelluksessa. Ohjeita videoiden kopioimiseen Videot-kansioon on aiheessa Tiedostojen siirtäminen Surfaceen.

Elokuvien ja televisio-ohjelmien selaaminen, ostaminen ja vuokraaminen

Video-sovelluksella voit ostaa tai vuokrata uusimpia elokuvia tai ostaa TV-ohjelmia (jos niitä on saatavilla) suoraan Xbox Video -palvelusta. Voit suoratoistaa sisältöä heti teräväpiirtolaatuisena, eikä sinun tarvitse odotella latautumista. Voit aloittaa katsomisen heti.

Huomautukset

Toimi näin:

Vaihe 1:  Napauta tai napsauta aloitusnäytössä Video.
Vaihe 2:  Tarkastele elokuva- ja televisio-ohjelmavaihtoehtoja vierittämällä, selaa eri luokkia tai hae haluamaasi elokuvaa tai televisio-ohjelmaa.
Vaihe 3:  Valitse elokuva tai ohjelma, osta tai vuoraa se napauttamalla tai napsauttamalla ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.
Vihjeitä

Surfacen kytkeminen televisioon

Jos haluat katsella suurempaa kuvaa ja kuunnella muhkeampaa ääntä, toista videot televisiossa Surface-videosovittimen kautta. Lisätietoja on ohjeaiheessa Surfacen kytkeminen televisioon, näyttöön tai projektoriin.

Muiden videosovellusten etsiminen Windows-kaupasta

Jos haluat katsella lisää videoita, tutustu Windows-kaupassa oleviin videosovelluksiin. Löydät uutta katsottavaa jokaiseksi päiväksi esimerkiksi näillä sovelluksilla:

• Netflix
  • Hulu Plus
  • Dailymotion
  • TBS for Windows
  • Flixster