Kirjaudu sisään

Koskee seuraavia:

Surface 3, Surface Pro, Surface Pro 2, Surface Pro 3, Surface Pro 4, Surface Book.

Koskee seuraavia:

Surface RT, Surface 2.

Koskee seuraavia:

Surface 3, Surface Pro, Surface Pro 2, Surface Pro 3 .

Koskee seuraavia:

Surface RT, Surface 2.

Käyttöjärjestelmä

Yhteyden jakaminen: puhelimen datayhteyden käyttäminen

Surface voi ehkä jakaa puhelimen Internet-yhteyden.

Ennen aloitusta

Matkapuhelinverkon datayhteyden jakaminen tarkoittaa sitä, että laitteet yhdistetään toisiinsa.
Ennen kuin määrität asetukset, tutustu seuraaviin asioihin:

• Datayhteyden jakaminen joko puhelimen tai Surfacen kautta voi aiheuttaa lisäkustannuksia. Lisätietoja on ohjeaiheessa Hallitse tietojen käyttöä mobiililaajakaistaverkossa.
  • Jaetuista ja mobiililaajakaistayhteyksistä laskutetaan oletusarvoisesti käytön mukaan. Sovellukset ja päivitykset eivät välttämättä lataudu käytön mukaan laskutettavalla yhteydellä.
  • Matkapuhelimen datayhteyden jakaminen edellyttää, että nykyinen puhelinsopimus sisältää yhteyden jakamisen. Jos Surface on yhdistetty mobiililaajakaistaverkkoon ja haluat jakaa sen, voit luoda mobiilitukiaseman. Lisätietoja on ohjeaiheessa Mobiilitukiaseman määrittäminen.

Puhelimen Internet-yhteyden jakaminen

Tietoja yhteyden jakamisesta:

Surface ei jaa yhteyttä langattomasti

Jos olet äskettäin päivittänyt Surfaceen Windows 10 -version ja yhteyden jakamisessa langattomasti on ongelmia, asetuksen vaihtaminen voi korjata asian. Voit yrittää ratkaista ongelman kahdella tavalla:

Lentotilan ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä

Lentotilan ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä nollaa ohjaimen, joka sallii Surfacen yhteyden jakamisen. Toimi näin:

Vaihe 1:  Valitse Käynnistä Windows-logo > Asetukset > Verkko ja Internet > Lentotila.
Vaihe 2:  Vaihda Lentotila-kohdassa asetus Ei käytössä -asennosta Käytössä-asentoon ja sitten Käytössä-asennosta Ei käytössä -asentoon.

Surface- ja Windows-päivitysten asentaminen

Kun päivityksiä tulee saataville, ne asennetaan automaattisesti, mutta voit myös tarkistaa, onko päivityksiä saatavilla, ja asentaa ne itse. Toimi näin:

Vaihe 1:  Valitse Käynnistä Windows-logo > Asetukset > Päivitys ja suojaus > Windows Update.
Vaihe 2:  Valitse Tarkista päivitykset.
Jos päivityksiä on saatavilla, ne asentuvat automaattisesti. Surface täytyy ehkä käynnistää uudelleen päivitysten asentamisen jälkeen.

Ennen aloitusta

Matkapuhelinverkon datayhteyden jakaminen tarkoittaa sitä, että laitteet yhdistetään toisiinsa.
Ennen kuin määrität asetukset, tutustu seuraaviin asioihin:

Puhelimen Internet-yhteyden jakaminen

Tietoja yhteyden jakamisesta:

Surface ei jaa yhteyttä langattomasti

Jos olet äskettäin päivittänyt Surfaceen Windows 8.1 RT Update 3 -version ja yhteyden jakamisessa langattomasti on ongelmia, asetuksen vaihtaminen voi korjata asian. Voit yrittää ratkaista ongelman kahdella tavalla:

Lentotilan ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä

Lentotilan ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä nollaa ohjaimen, joka sallii Surfacen yhteyden jakamisen. Toimi näin:

Vaihe 1:  Sipaise näytön oikeasta reunasta sisäänpäin ja valitse Asetukset.
(Jos käytät hiirtä, osoita näytön oikeaa yläkulmaa, siirrä hiiren osoitinta alaspäin ja valitse Asetukset.)
Vaihe 2:  Valitse Muuta tietokoneen asetuksia > Verkko > Lentotila.
Vaihe 3:  Vaihda Lentotila-kohdassa asetus Ei käytössä -asennosta Käytössä-asentoon ja sitten Käytössä-asennosta Ei käytössä -asentoon.

Surface- ja Windows-päivitysten asentaminen

Kun päivityksiä tulee saataville, ne asennetaan automaattisesti, mutta voit myös tarkistaa, onko päivityksiä saatavilla, ja asentaa ne itse. Toimi näin:

Vaihe 1:  Sipaise näytön oikeasta reunasta sisäänpäin ja valitse Asetukset.
Vaihe 2:  Valitse Muuta tietokoneen asetuksia > Päivitys ja palautus > Windows Update > Tarkista nyt.
Vaihe 3:  Jos päivityksiä on saatavilla, valitse Näytä tiedot.
Vaihe 4:  Valitse asennettavat päivitykset ja valitse Asenna.
Surface täytyy ehkä käynnistää uudelleen päivitysten asentamisen jälkeen.

Ennen aloitusta

Matkapuhelinverkon datayhteyden jakaminen tarkoittaa sitä, että laitteet yhdistetään toisiinsa.
Ennen kuin määrität asetukset, tutustu seuraaviin asioihin:

Puhelimen Internet-yhteyden jakaminen

Tietoja yhteyden jakamisesta:

Surface ei jaa yhteyttä langattomasti

Jos olet äskettäin päivittänyt Surfaceen Windows 8.1 -version ja yhteyden jakamisessa langattomasti on ongelmia, asetuksen vaihtaminen voi korjata asian. Voit yrittää ratkaista ongelman kahdella tavalla:

Lentotilan ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä

Lentotilan ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä nollaa ohjaimen, joka sallii Surfacen yhteyden jakamisen. Toimi näin:

Vaihe 1:  Sipaise näytön oikeasta reunasta sisäänpäin ja napauta Asetukset.
(Jos käytät hiirtä, osoita näytön oikeaa yläkulmaa, siirrä hiiren osoitinta alaspäin ja napsauta Asetukset.)
Vaihe 2:  Napauta tai napsauta Muuta tietokoneen asetuksia.
Vaihe 3:  Napauta tai napsauta Verkko ja napauta tai napsauta Lentotila.
Vaihe 4:  Vaihda Lentotila-kohdassa asetus Ei käytössä -asennosta Käytössä-asentoon ja sitten Käytössä-asennosta Ei käytössä -asentoon.

Surface- ja Windows-päivitysten asentaminen

Kun päivityksiä tulee saataville, ne asennetaan automaattisesti, mutta voit myös tarkistaa, onko päivityksiä saatavilla, ja asentaa ne itse. Toimi näin:

Vaihe 1:  Sipaise näytön oikeasta reunasta sisäänpäin ja napauta Asetukset.
Vaihe 2:  Napauta tai napsauta Muuta tietokoneen asetuksia.
Vaihe 3:  Napauta tai napsauta Päivitys ja palautus ja napauta tai napsauta Tarkista nyt.
Vaihe 4:  Jos päivityksiä on saatavilla, napauta tai napsauta Näytä tiedot.
Vaihe 5:  Valitse asennettavat päivitykset napauttamalla tai napsauttamalla ja napauta tai napsauta Asenna.
Surface täytyy ehkä käynnistää uudelleen päivitysten asentamisen jälkeen.

Ennen aloitusta

Matkapuhelinverkon datayhteyden jakaminen tarkoittaa sitä, että laitteet yhdistetään toisiinsa.
Ennen kuin määrität asetukset, tutustu seuraaviin asioihin:

Puhelimen Internet-yhteyden jakaminen

Tietoja yhteyden jakamisesta:

Surface ei jaa yhteyttä langattomasti

Jos olet äskettäin päivittänyt Surfaceen Windows RT 8.1 -version ja yhteyden jakamisessa langattomasti on ongelmia, asetuksen vaihtaminen voi korjata asian. Voit yrittää ratkaista ongelman kahdella tavalla:

Lentotilan ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä

Lentotilan ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä nollaa ohjaimen, joka sallii Surfacen yhteyden jakamisen. Toimi näin:

Vaihe 1:  Sipaise näytön oikeasta reunasta sisäänpäin ja napauta Asetukset.
(Jos käytät hiirtä, osoita näytön oikeaa yläkulmaa, siirrä hiiren osoitinta alaspäin ja napsauta Asetukset.)
Vaihe 2:  Napauta tai napsauta Muuta tietokoneen asetuksia.
Vaihe 3:  Napauta tai napsauta Verkko ja napauta tai napsauta Lentotila.
Vaihe 4:  Vaihda Lentotila-kohdassa asetus Ei käytössä -asennosta Käytössä-asentoon ja sitten Käytössä-asennosta Ei käytössä -asentoon.

Surface- ja Windows-päivitysten asentaminen

Kun päivityksiä tulee saataville, ne asennetaan automaattisesti, mutta voit myös tarkistaa, onko päivityksiä saatavilla, ja asentaa ne itse. Toimi näin:

Vaihe 1:  Sipaise näytön oikeasta reunasta sisäänpäin ja napauta Asetukset.
Vaihe 2:  Napauta tai napsauta Muuta tietokoneen asetuksia.
Vaihe 3:  Napauta tai napsauta Päivitys ja palautus ja napauta tai napsauta Tarkista nyt.
Vaihe 4:  Jos päivityksiä on saatavilla, napauta tai napsauta Näytä tiedot.
Vaihe 5:  Valitse asennettavat päivitykset napauttamalla tai napsauttamalla ja napauta tai napsauta Asenna.