Microsoft Office 2013 RT

Surface 2:een on esiasennettu Microsoft Office 2013 RT -sovellukset (Word, Excel, PowerPoint, OneNote ja Outlook).

Jos käytössäsi on Surface RT, saat Outlookin ja muut Office-sovellukset, kun päivität Windows RT:n Windows RT 8.1 -versioksi.

Office 2013 RT:ssä on monia niistä ominaisuuksista, jotka löytyvät Windows 7:n tai Windows 8.1:n Office 2013 -ohjelmistosta. Lisätietoja eroavaisuuksista on osoitteessa Office.com/OfficeRT.

Office-sovellusten käynnistäminen

Jos haluat käynnistää jonkin Office-sovelluksen, siirry aloitusnäyttöön ja etsi sovelluksen ruutu tai kirjoita sovelluksen nimi (kirjoita esimerkiksi Word ja paina Enter).

Office-sovelluksia voi käynnistää myös työpöydältä:

Napauta tai napsauta aloitusnäytössä Työpöytä (tai paina näppäinyhdistelmää Windows-logonäppäin windows-logonäppäin + D). Jos aloitusnäytössä ei näy Työpöytä-ruutua, sipaise ylöspäin ja napauta tai napsauta sovellusnäkymässä Työpöytä.

Kun pääset työpöydälle, Office-sovellukset näkyvät tehtäväpalkissa. Napauta tai napsauta haluamaasi Office-sovellusta.

Office-sovellusruutujen tiedot

Officen pika-aloitusoppaat

Jos olet uusi Office 2013 -käyttäjä, voit ladata ilmaiset pika-aloitusoppaat avuksi käytön aloittamiseen. Näissä tulostettavissa oppaissa on hyödyllisiä vihjeitä, pikanäppäimiä ja näyttökuvia, joiden avulla voit suorittaa erilaisia toimintoja.

Office-tiedostot missä tahansa laitteessa

Kun olet kirjautunut sisään Microsoft-tililläsi, Office-asiakirjat tallennetaan automaattisesti OneDriveen. Näin Office-asiakirjat ovat aina samassa paikassa, ja voit käsitellä niitä millä tahansa tietokoneella, puhelimella tai laitteella, jossa on Internet-yhteys.

Kun Office-asiakirjat on tallennettu OneDriveen, niitä on myös helppo jakaa muille ja käsitellä yhdessä muiden kanssa. (Jos muilla ei ole Officea, he voivat tarkastella ja muokata jakamiasi tiedostoja ilmaisella Office Online -tuotteella.) Lisätietoja on ohjeaiheessa Office-tiedostojen jakaminen OneDrivessa.

Tiedostojen yhteensopivuus

Office 2013 -sovelluksissa voi avata aiemmissa Office-versioissa luotuja tiedostoja. Ohjeita Office 2013:n ja aiempien Office-versioiden välisen yhteensopivuuden tarkistamiseen on aiheessa Tiedostojen aiempien versioiden kanssa yhteensopivuuden tarkistaminen.

Kosketuksen, kynän ja kielen tuki