Siirtyminen paikallisesta tilistä Microsoft-tiliin

Microsoft-tilin ansiosta saat pilvipalveluista parhaan mahdollisen hyödyn, kuten ilmaista tallennustilaa. Noudattamalla seuraavia ohjeita voit vaihtaa Surfacen paikallisen tilin Microsoft-tiliksi.

Koskee seuraavia:

Surface Book, Surface Pro 4, Surface Pro 3, Surface 3, Surface Pro 2, Surface Pro.

Koskee seuraavia:

Surface 2, Surface RT.

Koskee seuraavia:

Surface Pro 3, Surface 3, Surface Pro 2, Surface Pro.

Koskee seuraavia:

Surface 2, Surface RT.

Käyttöjärjestelmä:

Kun kirjaudut sisään Surfaceen Microsoft-tililläsi, saat käyttöösi ilmaista tallennustilaa pilvessä, viihdesisältöä ja sovelluksia Windows-kaupasta ja voit muodostaa saumattoman yhteyden laitteisiisi sekä tileihisi.

Etkö ole varma, onko sinulla Microsoft-tili?

Jos olet aiemmin käyttänyt Microsoftin palveluja, joita ovat esimerkiksi Xbox, Outlook.com, OneDrive ja Skype, tai jos käytät Windows-puhelinta, sinulla on jo Microsoft-tili. Se on sähköpostiosoite ja salasana, joilla kirjaudut sisään. Jos et muista sähköpostiosoitetta, se ei haittaa. Rekisteröidy, niin saat uuden, ilmaisen sähköpostiosoitteen.

Sen varmistaminen, oletko kirjautunut sisään Microsoft-tilillä

Vaihe 1:  Valitse Käynnistä Windows-logo ja sitten Asetukset > Tilit > Oma tilisi.
Vaihe 2:

Katso, millaisella tilillä olet kirjautunut sisään:

• Microsoft-tili. Jos olet jo kirjautunut sisään Microsoft-tilillä, nimesi ja sähköpostiosoitteesi näkyvät tilisi kuvan yläpuolella.
  • Paikallinen tili. Jos olet kirjautunut sisään paikallisella tilillä, näet nimesi alapuolella sanat Paikallinen tili yhdessä Yhdistä Microsoft-tiliin -linkin kanssa.

Siirtyminen paikallisesta tilistä Microsoft-tiliin

Jos olet kirjautunut Surfaceen paikallisella tilillä, voit ottaa Microsoft-tilin käyttöön Surfacessa eri tavoin.

Vaihe 1:  Valitse Käynnistä Windows-logo ja sitten Asetukset > Tilit > Oma tilisi.
Vaihe 2:  Valitse Kirjaudu sisään Microsoft-tilillä.
Salasana täytyy ehkä vahvistaa.
Vaihe 3:  Valitse jokin seuraavista:

Vaihtoehto 1: Yhteyden muodostaminen aiemmin luotuun Microsoft-tiliin

Vaikka et ole kirjautunut sisään Surfaceen Microsoft-tilillä, sinulla saattaa olla sellainen ennestään, jos käytössä on muita Microsoftin palveluja, kuten Xbox, Hotmail, Outlook.com tai Skype. Microsoft-tili tarkoittaa sähköpostiosoitetta, jolla kirjaudut kyseisiin palveluihin.

Anna sähköpostiosoite ja salasana, joilla kirjaudut muihin Microsoftin palveluihin, valitse Seuraava ja noudata näytössä näkyviä ohjeita.

Microsoft-tilin käyttöön siirtyminen

Vaihtoehto 2: Rekisteröityminen useimmin käytetyllä sähköpostiosoitteella

Jos et ole aiemmin käyttänyt Microsoftin palveluja, voit rekisteröityä uuden Microsoft-tilin käyttäjäksi millä tahansa sähköpostiosoitteella, kuten Outlook.com-, Yahoo!- tai Gmail-osoitteella.

Ensisijaisen sähköpostiosoitteen käyttäminen:

Vaihe 1: Anna käyttämäsi sähköpostiosoite ja napauta tai napsauta sitten Luo uusi tili.
Vaihe 2: Anna henkilö- ja suojaustietosi. Muuta ei tarvita.
Microsoft-tilin perustaminen

Vaihtoehto 3: Uuden sähköpostiosoitteen hankkiminen

Jos haluat hankkia aivan uuden sähköpostiosoitteen Microsoft-tiliä varten, voit saada sellaisen ilmaiseksi.

Vaihe 1: Valitse Luo uusi tili.
Vaihe 2: Anna uutta sähköpostiosoitetta varten tarvittavat henkilö- ja suojaustietosi. Muuta ei tarvita.
Microsoft-sähköpostitilin perustaminen

Entä jos Microsoft-tilejä on useita?

Jos sinulla on useampi kuin yksi Microsoft-tili, valitse se, jota haluat käyttää Surfacen kanssa.

Lisätietoja Microsoft-tileistä on ohjeaiheessa Kirjautuminen Microsoft-tilillä.

Jos olet uusi Surface-käyttäjä, tutustu käyttöönottoon liittyviin tietoihin:

Kun kirjaudut sisään Surfaceen Microsoft-tililläsi, saat käyttöösi ilmaista tallennustilaa pilvessä, viihdesisältöä ja sovelluksia Windows-kaupasta ja voit muodostaa saumattoman yhteyden laitteisiisi sekä tileihisi.

Etkö ole varma, onko sinulla Microsoft-tili?

Jos olet aiemmin käyttänyt Microsoftin palveluja, joita ovat esimerkiksi Xbox, Outlook.com, OneDrive ja Skype, tai jos käytät Windows-puhelinta, sinulla on jo Microsoft-tili. Se on sähköpostiosoite ja salasana, joilla kirjaudut sisään. Jos et muista sähköpostiosoitetta, se ei haittaa. Rekisteröidy, niin saat uuden, ilmaisen sähköpostiosoitteen.

Sen varmistaminen, oletko kirjautunut sisään Microsoft-tilillä

Vaihe 1:  Sipaise näytön oikeasta reunasta sisäänpäin ja valitse Asetukset.
(Jos käytät hiirtä, osoita näytön oikeaa yläkulmaa, siirrä hiiren osoitinta alaspäin ja valitse Asetukset.)
Vaihe 2:  Valitse Muuta tietokoneen asetuksia > Tilit > Oma tili.
Vaihe 3:

Katso, millaisella tilillä olet kirjautunut sisään:

• Microsoft-tili. Jos olet jo kirjautunut sisään Microsoft-tilillä, nimesi ja sähköpostiosoitteesi näkyvät tilisi kuvan yläpuolella.
  • Paikallinen tili. Jos olet kirjautunut sisään paikallisella tilillä, näet nimesi alapuolella sanat Paikallinen tili yhdessä Yhdistä Microsoft-tiliin -linkin kanssa.

Siirtyminen paikallisesta tilistä Microsoft-tiliin

Jos olet kirjautunut Surfaceen paikallisella tilillä, voit ottaa Microsoft-tilin käyttöön Surfacessa eri tavoin.

Vaihe 1:  Sipaise näytön oikeasta reunasta sisäänpäin ja valitse Asetukset.
Vaihe 2:  Valitse Muuta tietokoneen asetuksia > Tilit > Oma tili > Yhdistä Microsoft-tiliin.
Nykyinen salasana täytyy ehkä vahvistaa.
Vaihe 3:  Valitse jokin seuraavista:

Vaihtoehto 1: Yhteyden muodostaminen aiemmin luotuun Microsoft-tiliin

Vaikka et ole kirjautunut sisään Surfaceen Microsoft-tilillä, sinulla saattaa olla sellainen ennestään, jos käytössä on muita Microsoftin palveluja, kuten Xbox, Hotmail, Outlook.com tai Skype. Microsoft-tili tarkoittaa sähköpostiosoitetta, jolla kirjaudut kyseisiin palveluihin.

Anna sähköpostiosoite ja salasana, joilla kirjaudut muihin Microsoftin palveluihin, valitse Seuraava ja noudata näytössä näkyviä ohjeita.

Microsoft-tilin käyttöön siirtyminen

Vaihtoehto 2: Rekisteröityminen useimmin käytetyllä sähköpostiosoitteella

Jos et ole aiemmin käyttänyt Microsoftin palveluja, voit rekisteröityä uuden Microsoft-tilin käyttäjäksi millä tahansa sähköpostiosoitteella, kuten Outlook.com-, Yahoo!- tai Gmail-osoitteella.

Voit käyttää haluamaasi sähköpostiosoitetta seuraavasti:

Vaihe 1: Anna käyttämäsi sähköpostiosoite ja napauta tai napsauta sitten Luo uusi tili.
Vaihe 2: Anna henkilö- ja suojaustietosi. Muuta ei tarvita.
Microsoft-tilin perustaminen

Vaihtoehto 3: Uuden sähköpostiosoitteen hankkiminen

Jos haluat hankkia aivan uuden sähköpostiosoitteen Microsoft-tiliä varten, voit saada sellaisen ilmaiseksi.

Vaihe 1: Valitse Luo uusi tili.
Vaihe 2: Anna uutta sähköpostiosoitetta varten tarvittavat henkilö- ja suojaustietosi. Muuta ei tarvita.
Microsoft-sähköpostitilin perustaminen

Entä jos Microsoft-tilejä on useita?

Jos sinulla on useampi kuin yksi Microsoft-tili, valitse se, jota haluat käyttää Surfacen kanssa. Jos et ole varma, mitä Microsoft-tiliä pitäisi käyttää, katso ohjeaihetta Microsoft-tilin valitseminen.

Lisätietoja Microsoft-tileistä on ohjeaiheessa Mikä on Microsoft-tili?

Jos et tunne Surfacea ennestään, tutustu ohjeaiheeseen Surface RT:n tai Surface 2:n käytön aloitus.

Kun kirjaudut sisään Surfaceen Microsoft-tililläsi, saat käyttöösi ilmaista tallennustilaa pilvessä, viihdesisältöä ja sovelluksia Windows-kaupasta ja voit muodostaa saumattoman yhteyden laitteisiisi sekä tileihisi.

Etkö ole varma, onko sinulla Microsoft-tili?

Jos olet aiemmin käyttänyt Microsoftin palveluja, joita ovat esimerkiksi Xbox, Outlook.com, OneDrive ja Skype, tai jos käytät Windows-puhelinta, sinulla on jo Microsoft-tili. Se on sähköpostiosoite ja salasana, joilla kirjaudut sisään. Jos et muista sähköpostiosoitetta, se ei haittaa. Rekisteröidy, niin saat uuden, ilmaisen sähköpostiosoitteen.

Sen varmistaminen, oletko kirjautunut sisään Microsoft-tilillä

Vaihe 1:  Sipaise näytön oikeasta reunasta sisäänpäin ja napauta Asetukset.
(Jos käytät hiirtä, osoita näytön oikeaa alakulmaa, siirrä hiiren osoitinta ylöspäin ja napsauta Asetukset.)
Vaihe 2:  Napauta tai napsauta Muuta tietokoneen asetuksia > Tilit > Oma tili.
Vaihe 3:

Katso, millaisella tilillä olet kirjautunut sisään:

• Microsoft-tili. Jos olet jo kirjautunut sisään Microsoft-tilillä, nimesi ja sähköpostiosoitteesi näkyvät tilisi kuvan yläpuolella.
  • Paikallinen tili. Jos olet kirjautunut sisään paikallisella tilillä, näet nimesi alapuolella sanat Paikallinen tili yhdessä Yhdistä Microsoft-tiliin -linkin kanssa.

Siirtyminen paikallisesta tilistä Microsoft-tiliin

Jos olet kirjautunut Surfaceen paikallisella tilillä, voit ottaa Microsoft-tilin käyttöön Surfacessa eri tavoin.

Vaihe 1:  Sipaise näytön oikeasta reunasta sisäänpäin ja napauta tai napsauta Asetukset.
Vaihe 2:  Napauta tai napsauta Muuta tietokoneen asetuksia > Tilit > Oma tili > Yhdistä Microsoft-tiliin.
Nykyinen salasana täytyy ehkä vahvistaa.
Vaihe 3:  Valitse jokin seuraavista:

Vaihtoehto 1: Yhteyden muodostaminen aiemmin luotuun Microsoft-tiliin

Vaikka et ole kirjautunut sisään Surfaceen Microsoft-tilillä, sinulla saattaa olla sellainen ennestään, jos käytössä on muita Microsoftin palveluja, kuten Xbox, Hotmail, Outlook.com tai Skype. Microsoft-tili tarkoittaa sähköpostiosoitetta, jolla kirjaudut kyseisiin palveluihin.

Anna sähköpostiosoite ja salasana, joilla kirjaudut muihin Microsoftin palveluihin, napauta tai napsauta Seuraava ja noudata näytössä näkyviä ohjeita.

Microsoft-tilin käyttöön siirtyminen

Vaihtoehto 2: Rekisteröityminen useimmin käytetyllä sähköpostiosoitteella

Jos et ole aiemmin käyttänyt Microsoftin palveluja, voit rekisteröityä uuden Microsoft-tilin käyttäjäksi millä tahansa sähköpostiosoitteella, kuten Outlook.com-, Yahoo!- tai Gmail-osoitteella.

Ensisijaisen sähköpostiosoitteen käyttäminen:

Vaihe 1: Kirjoita käytettävä sähköpostiosoite ja napauta tai napsauta Luo uusi tili.
Vaihe 2: Anna henkilö- ja suojaustietosi. Muuta ei tarvita.
Microsoft-tilin perustaminen

Vaihtoehto 3: Uuden sähköpostiosoitteen hankkiminen

Jos haluat hankkia aivan uuden sähköpostiosoitteen Microsoft-tiliä varten, voit saada sellaisen ilmaiseksi.

Vaihe 1: Napauta tai napsauta Luo uusi tili.
Vaihe 2: Anna uutta sähköpostiosoitetta varten tarvittavat henkilö- ja suojaustietosi. Muuta ei tarvita.
Microsoft-sähköpostitilin perustaminen

Entä jos Microsoft-tilejä on useita?

Jos sinulla on useampi kuin yksi Microsoft-tili, valitse se, jota haluat käyttää Surfacen kanssa. Jos et ole varma, mitä Microsoft-tiliä pitäisi käyttää, katso ohjeaihetta Microsoft-tilin valitseminen.

Lisätietoja Microsoft-tileistä on ohjeaiheessa Mikä on Microsoft-tili?

Jos olet uusi Surface-käyttäjä, tutustu käyttöönottoon liittyviin tietoihin:

Kun kirjaudut sisään Surfaceen Microsoft-tililläsi, saat käyttöösi ilmaista tallennustilaa pilvessä, viihdesisältöä ja sovelluksia Windows-kaupasta ja voit muodostaa saumattoman yhteyden laitteisiisi sekä tileihisi.

Etkö ole varma, onko sinulla Microsoft-tili?

Jos olet aiemmin käyttänyt Microsoftin palveluja, joita ovat esimerkiksi Xbox, Outlook.com, OneDrive ja Skype, tai jos käytät Windows-puhelinta, sinulla on jo Microsoft-tili. Se on sähköpostiosoite ja salasana, joilla kirjaudut sisään. Jos et muista sähköpostiosoitetta, se ei haittaa. Rekisteröidy, niin saat uuden, ilmaisen sähköpostiosoitteen.

Sen varmistaminen, oletko kirjautunut sisään Microsoft-tilillä

Vaihe 1:  Sipaise näytön oikeasta reunasta sisäänpäin ja napauta Asetukset.
(Jos käytät hiirtä, osoita näytön oikeaa alakulmaa, siirrä hiiren osoitinta ylöspäin ja napsauta Asetukset.)
Vaihe 2:  Napauta tai napsauta Muuta tietokoneen asetuksia > Tilit > Oma tili.
Vaihe 3:

Katso, millaisella tilillä olet kirjautunut sisään:

• Microsoft-tili. Jos olet jo kirjautunut sisään Microsoft-tilillä, nimesi ja sähköpostiosoitteesi näkyvät tilisi kuvan yläpuolella.
  • Paikallinen tili. Jos olet kirjautunut sisään paikallisella tilillä, näet nimesi alapuolella sanat Paikallinen tili yhdessä Yhdistä Microsoft-tiliin -linkin kanssa.

Siirtyminen paikallisesta tilistä Microsoft-tiliin

Jos olet kirjautunut Surfaceen paikallisella tilillä, voit ottaa Microsoft-tilin käyttöön Surfacessa eri tavoin.

Vaihe 1:  Sipaise näytön oikeasta reunasta sisäänpäin ja napauta tai napsauta Asetukset.
Vaihe 2:  Napauta tai napsauta Muuta tietokoneen asetuksia > Tilit > Oma tili > Yhdistä Microsoft-tiliin.
Salasana täytyy ehkä vahvistaa.
Vaihe 3:  Valitse jokin seuraavista:

Vaihtoehto 1: Yhteyden muodostaminen aiemmin luotuun Microsoft-tiliin

Vaikka et ole kirjautunut sisään Surfaceen Microsoft-tilillä, sinulla saattaa olla sellainen ennestään, jos käytössä on muita Microsoftin palveluja, kuten Xbox, Hotmail, Outlook.com tai Skype. Microsoft-tili tarkoittaa sähköpostiosoitetta, jolla kirjaudut kyseisiin palveluihin.

Anna sähköpostiosoite ja salasana, joilla kirjaudut muihin Microsoftin palveluihin, napauta tai napsauta Seuraava ja noudata näytössä näkyviä ohjeita.

Microsoft-tilin käyttöön siirtyminen

Vaihtoehto 2: Rekisteröityminen useimmin käytetyllä sähköpostiosoitteella

Jos et ole aiemmin käyttänyt Microsoftin palveluja, voit rekisteröityä uuden Microsoft-tilin käyttäjäksi millä tahansa sähköpostiosoitteella, kuten Outlook.com-, Yahoo!- tai Gmail-osoitteella.

Ensisijaisen sähköpostiosoitteen käyttäminen:

Vaihe 1: Napauta tai napsauta käytettävää sähköpostiosoitetta ja napauta tai napsauta sitten Luo uusi tili.
Vaihe 2: Anna henkilö- ja suojaustietosi. Muuta ei tarvita.
Microsoft-tilin perustaminen

Vaihtoehto 3: Uuden sähköpostiosoitteen hankkiminen

Jos haluat hankkia aivan uuden sähköpostiosoitteen Microsoft-tiliä varten, voit saada sellaisen ilmaiseksi.

Vaihe 1: Napauta tai napsauta Luo uusi tili.
Vaihe 2: Anna uutta sähköpostiosoitetta varten tarvittavat henkilö- ja suojaustietosi. Muuta ei tarvita.
Microsoft-sähköpostitilin perustaminen

Entä jos Microsoft-tilejä on useita?

Jos sinulla on useampi kuin yksi Microsoft-tili, valitse se, jota haluat käyttää Surfacen kanssa. Jos et ole varma, mitä Microsoft-tiliä pitäisi käyttää, katso ohjeaihetta Microsoft-tilin valitseminen.

Lisätietoja Microsoft-tileistä on ohjeaiheessa Mikä on Microsoft-tili?

Jos et tunne Surfacea ennestään, tutustu ohjeaiheeseen Surface RT:n tai Surface 2:n käytön aloitus.