Surfacen tallennustila

Esiasennetut ohjelmat ja sovellukset vievät paljon tilaa Surfacen levytilasta.

Koskee seuraavia:

Surface Book, Surface Pro 4, Surface Pro 3, Surface 3, Surface Pro 2, Surface Pro.

Koskee seuraavia:

Surface 2, Surface RT.

Koskee seuraavia:

Surface Pro 3, Surface 3, Surface Pro 2, Surface Pro.

Koskee seuraavia:

Surface 2, Surface RT.

Käyttöjärjestelmä:

Miten paljon levytilaa minulla on?

Musiikille, valokuville, videoille ja muulle sisällölle käytettävissä olevan vapaan levytilan määrä riippuu Surfacen mallista.

Malli
Käytettävissä oleva levytila
Surface Pro 4
m3 / 128 Gt
96 Gt
i5 / 128 Gt
96 Gt
i5 / 256 Gt
212 Gt
i7 / 256 Gt
213 Gt
i7 / 512 Gt
447 Gt
Surface 3
64 Gt
37 Gt
128 Gt
93 Gt
Surface Pro 3
64 Gt
38 Gt
128 Gt
97 Gt
256 Gt
213 Gt
512 Gt
451 Gt
Surface 2
32 Gt
18 Gt
64 Gt
47 Gt
Surface Pro 2
64 Gt
37 Gt
128 Gt
97 Gt
256 Gt
212 Gt
512 Gt
450 Gt
Surface Pro
64 Gt
29 Gt
128 Gt
88 Gt
Surface RT
32 Gt
15 Gt
64 Gt
44 Gt

Miten voin lisätä tallennustilaa?

Jos tarvitset lisää tallennustilaa, käytettävissä on seuraavat vaihtoehdot:

• OneDrive. Tallenna tiedostot OneDrive-palveluun, joka on Microsoft-tiliin sisältyvä ilmainen pilvitallennustila.
  • microSD-kortti. Aseta microSD-muistikortti Surfacen microSD-korttipaikkaan.
  • USB-muistitikku tai -kiintolevy. Aseta USB-muistitikku tai -kiintolevy Surfacen USB-porttiin.

Lisätietoja tallennustilan lisäämisestä on ohjeaiheessa Surfacen tallennusvaihtoehdot.

Mitä ohjelmistoja ja sovelluksia Surfacen mukana toimitetaan?

Surfacessa on valmiina sovelluksia, jotka auttavat yhteystietojen ylläpidossa, viihdekäytössä, tietojen hankinnassa ja tuottavuuden parantamisessa. Lisätietoja on ohjeaiheessa Kaikki sovelluksista ja sovellusten hankkiminen.

Miten paljon levytilaa minulla on?

Musiikille, valokuville, videoille ja muulle sisällölle käytettävissä olevan vapaan levytilan määrä riippuu Surfacen mallista.

Malli
Käytettävissä oleva levytila
Surface 3
64 Gt
37 Gt
128 Gt
93 Gt
Surface Pro 3
64 Gt
38 Gt
128 Gt
97 Gt
256 Gt
213 Gt
512 Gt
451 Gt
Surface 2
32 Gt
18 Gt
64 Gt
47 Gt
Surface Pro 2
64 Gt
37 Gt
128 Gt
97 Gt
256 Gt
212 Gt
512 Gt
450 Gt
Surface Pro
64 Gt
29 Gt
128 Gt
88 Gt
Surface RT
32 Gt
15 Gt
64 Gt
44 Gt

Miten voin lisätä tallennustilaa?

Jos tarvitset lisää tallennustilaa, käytettävissä on seuraavat vaihtoehdot:

• OneDrive. Tallenna tiedostot OneDrive-palveluun, joka on Microsoft-tiliin sisältyvä ilmainen pilvitallennustila.
  • microSD-kortti. Aseta microSD-muistikortti Surfacen microSD-korttipaikkaan.
  • USB-muistitikku tai -kiintolevy. Aseta USB-muistitikku tai -kiintolevy Surfacen USB-porttiin.

Lisätietoja tallennustilan lisäämisestä on ohjeaiheessa Surfacen tallennusvaihtoehdot.

Mitä ohjelmistoja ja sovelluksia Surfacen mukana toimitetaan?

Surfacessa on valmiina sovelluksia, jotka auttavat yhteystietojen ylläpidossa, viihdekäytössä, tietojen hankinnassa ja tuottavuuden parantamisessa. Lisätietoja on ohjeaiheessa Kaikki sovelluksista ja sovellusten hankkiminen.

Miten paljon levytilaa minulla on?

Musiikille, valokuville, videoille ja muulle sisällölle käytettävissä olevan vapaan levytilan määrä riippuu Surfacen mallista.

Malli
Käytettävissä oleva levytila
Surface 3
64 Gt
37 Gt
128 Gt
93 Gt
Surface Pro 3
64 Gt
38 Gt
128 Gt
97 Gt
256 Gt
213 Gt
512 Gt
451 Gt
Surface 2
32 Gt
18 Gt
64 Gt
47 Gt
Surface Pro 2
64 Gt
37 Gt
128 Gt
97 Gt
256 Gt
212 Gt
512 Gt
450 Gt
Surface Pro
64 Gt
29 Gt
128 Gt
88 Gt
Surface RT
32 Gt
15 Gt
64 Gt
44 Gt

Miten voin lisätä tallennustilaa?

Jos tarvitset lisää tallennustilaa, käytettävissä on seuraavat vaihtoehdot:

• OneDrive. Tallenna tiedostot OneDrive-palveluun, joka on Microsoft-tiliin sisältyvä ilmainen pilvitallennustila.
  • microSD-kortti. Aseta microSD-muistikortti Surfacen microSD-korttipaikkaan.
  • USB-muistitikku tai -kiintolevy. Aseta USB-muistitikku tai -kiintolevy Surfacen USB-porttiin.

Lisätietoja tallennustilan lisäämisestä on ohjeaiheessa Surfacen tallennusvaihtoehdot.

Mitä ohjelmistoja ja sovelluksia Surfacen mukana toimitetaan?

Surfacessa on valmiina sovelluksia, jotka auttavat yhteystietojen ylläpidossa, viihdekäytössä, tietojen hankinnassa ja tuottavuuden parantamisessa. Lisätietoja on ohjeaiheessa Kaikki sovelluksista ja sovellusten hankkiminen.

Miten paljon levytilaa minulla on?

Musiikille, valokuville, videoille ja muulle sisällölle käytettävissä olevan vapaan levytilan määrä riippuu Surfacen mallista.

Malli
Käytettävissä oleva levytila
Surface 3
64 Gt
37 Gt
128 Gt
93 Gt
Surface Pro 3
64 Gt
38 Gt
128 Gt
97 Gt
256 Gt
213 Gt
512 Gt
451 Gt
Surface 2
32 Gt
18 Gt
64 Gt
47 Gt
Surface Pro 2
64 Gt
37 Gt
128 Gt
97 Gt
256 Gt
212 Gt
512 Gt
450 Gt
Surface Pro
64 Gt
29 Gt
128 Gt
88 Gt
Surface RT
32 Gt
15 Gt
64 Gt
44 Gt

Miten voin lisätä tallennustilaa?

Jos tarvitset lisää tallennustilaa, käytettävissä on seuraavat vaihtoehdot:

• OneDrive. Tallenna tiedostot OneDrive-palveluun, joka on Microsoft-tiliin sisältyvä ilmainen pilvitallennustila.
  • microSD-kortti. Aseta microSD-muistikortti Surfacen microSD-korttipaikkaan.
  • USB-muistitikku tai -kiintolevy. Aseta USB-muistitikku tai -kiintolevy Surfacen USB-porttiin.

Lisätietoja tallennustilan lisäämisestä on ohjeaiheessa Surfacen tallennusvaihtoehdot.

Mitä ohjelmistoja ja sovelluksia Surfacen mukana toimitetaan?

Surfacessa on valmiina sovelluksia, jotka auttavat yhteystietojen ylläpidossa, viihdekäytössä, tietojen hankinnassa ja tuottavuuden parantamisessa. Lisätietoja on ohjeaiheessa Kaikki sovelluksista ja sovellusten hankkiminen.