Surface Book, Surface Pro 4, Surface 3, Surface Pro 3 .

Käyttöjärjestelmä:

OneNote-sovelluksen avaaminen Surface-kynällä Windows 10:ssä

Napsauttamalla Surface-kynän yläpainiketta voit avata Windows 10:een sisältyvän OneNoten.

Kun painat Surface-kynän yläpainiketta Windows 10:ssä, käyttöjärjestelmään integroidussa OneNotessa avautuu uusi pikamuistiinpano, johon voit kirjoittaa ajatuksesi.

Jos olet asentanut OneNote 2013:n tai OneNote 2016:n – työpöytäsovelluksen – OneNote-sovelluksessa kirjoittamasi tiedot näkyvät myös siinä. Voit avata OneNote-työpöytäsovelluksen valitsemalla sen aloitusvalikon Kaikki sovellukset -kohdasta tai tehtäväpalkista. (OneNote-työpöytäsovellusta ei voi avata kynää napsauttamalla Windows 10:ssä.)

Surface-kynällä avattavan OneNote-sovelluksen valitseminen

Jos Surface 3:een tai Surface Pro 3:een on asennettu sekä OneNote että OneNote 2013, voit valita, kumpi niistä avautuu, kun painat Surface-kynän yläpainiketta.

Kun painat Surface-kynän yläpainiketta, OneNote avautuu. Voit muuttaa asetuksia niin, että kynä avaa sen sijaan OneNote 2013:n (työpöytäsovelluksen). Muuta asetusta tässä kuvatulla tavalla tai käytä Surface-sovellusta.

OneNote 2013:n asettaminen oletusarvoiseksi

Vaihe 1:  Avaa OneNote 2013 (työpöytäsovellus).
Jos et ole vielä asentanut sitä, katso ohjeaiheesta OneNote 2013:n hankkiminen lataustiedot.
Vaihe 2:  Napauta tai napsauta Tiedosto-valikossa Asetukset ja valitse Lisäasetukset.
Vaihe 3:  Napauta tai napsauta OneNote-oletussovellus-kohdassa Tee OneNote 2013:sta (työpöytä) OneNote-oletussovellus OneNote-linkeille, muistiinpanoille ja leikkeille.
Jos tätä vaihtoehtoa ei näy, Office-sovellukset täytyy päivittää. Katso kohtaa Office 2013:n päivittäminen jäljempänä.
Vaihe 4:  Napauta tai napsauta ponnahdusikkunassa OneNote (työpöytä) ja napauta tai napsauta sitten OK.

Näiden samojen ohjeiden avulla voit palauttaa aiemman oletusvalinnan valitsemalla vaiheessa 4 vaihtoehdon OneNote vaihtoehdon OneNote (työpöytä) sijaan.

Office 2013:n päivittäminen

Jos OneNote-lisäasetusten valikossa ei näy OneNote-oletussovellus-vaihtoehtoa, Microsoft Office 2013 täytyy päivittää. Toimi näin:

Vaihe 1:  Avaa OneNote 2013 (työpöytäsovellus).
Vaihe 2:  Napauta tai napsauta Tiedosto-valikossa Tili.
Vaihe 3:  Napauta tai napsauta Päivitysasetukset-painiketta ja napauta tai napsauta Päivitä.
Kun olet asentanut Office-päivitykset, yritä muuttaa OneNote-oletussovelluksen asetus uudelleen.