Kirjaudu sisään

Koskee seuraavia:

Surface 3, Surface Pro, Surface Pro 2, Surface Pro 3, Surface Pro 4, Surface Book.

Koskee seuraavia:

Surface 3, Surface Pro, Surface Pro 2, Surface Pro 3 .

Koskee seuraavia:

Surface 3, Surface Pro, Surface Pro 2, Surface Pro 3 .

Koskee seuraavia:

Surface RT, Surface 2.

Surfacen Wedge Touch Mouse ja Arc Touch Mouse

Wedge Touch Mouse Surface Edition ja Arc Touch Mouse Surface Edition on suunniteltu Surfacen täydennykseksi. Kumpikin käyttää langatonta Bluetooth®-tekniikkaa ja BlueTrack Technology® -tekniikkaa.

Arc Touch Mouse Surface Edition
Arc Touch Mouse Surface Edition
Wedge Touch Mouse Surface Edition
Wedge Touch Mouse Surface Edition

Pariston asettaminen Surfacen kosketushiireen

Wedge Touch Mouse

Vaihe 1:  Paina hiiren alapinnassa olevaa paristolokeron kannen vapautuspainiketta.
Vaihe 2:  Aseta uusi AA-paristo paikalleen pluspuoli ensin ja työnnä sitten kansi kiinni. Hiiren pohjassa oleva sininen merkkivalo palaa.

Arc Touch Mouse

Vaihe 1:  Paina hiiren alapinnassa olevaa paristolokeron kannen vapautuspainiketta.
Vaihe 2:  Aseta kaksi uutta AAA-paristoa paikoilleen paristolokerossa olevien kaavioiden mukaisesti ja sulje paristolokeron kansi.
Vaihe 3:  Kytke hiireen virta taivuttamalla sitä, kunnes se napsahtaa.

Surfacen kosketushiiren yhdistäminen

Vaihe 1:  Paina hiiren alapinnassa olevaa virta-/yhteyspainiketta kolmesta viiteen sekuntia.
Hiiren pohjassa oleva valo vilkkuu hitaasti, kunnes Surface on löytänyt hiiren.
Vaihe 2:  Sipaise Surfacen näytön oikeasta reunasta sisäänpäin ja valitse Bluetooth ja sitten Siirry asetuksiin.
Vaihe 3:  Varmista, että Bluetooth on käytössä, ja valitse Hiiri > Yhdistä.

Asenna Arc Touch Mouse Bluetooth Mouse -sovellus

Voit mukauttaa sitä, miten Arc Touch Mouse toimii Surfacen kanssa, lataamalla Arc Touch Mouse Surface Edition Settings -sovelluksen. Toimi näin:

Vaihe 1: Valitse Käynnistä Windows-logo, valitse Kauppa ja varmista, että olet kirjautunut sisään käyttämällä Microsoft-tiliäsi.
Vaihe 2: Kirjoita hakuruutuun Arc Touch Bluetooth Mouse.
Vaihe 3:  Valitse sovelluksen ruutu ja valitse Asenna.

Nelisuuntaisen kosketusvierityksen käyttäminen

Kumpikin Surfacen kosketushiiri mahdollistaa nelisuuntaisen vierityksen, joten voit vierittää näyttöä pysty- ja vaakasuoraan ohuen kosketusraidan avulla. Voit siirtyä laskentataulukoissa, pitkissä asiakirjoissa ja verkkosivuilla sipaisemalla ylös, alas ja sivuille. Sipaise kevyesti, jos haluat vierittää hitaasti, ja nopeasti, jos haluat vierittää nopeasti. Napauta, kun haluat pysähtyä.

Haptisen palautteen käyttäminen Arc Touch Mouse -hiiressä

Arc Touch Mouse Surface Edition -hiiren kosketusraita reagoi tarkasti sormen liikkeisiin haptisen palautteen (vieritysnopeutta osoittavan lievän värinän) avulla. Kosketusraidan avulla voit siirtyä asiakirjoissa tai verkkosivuilla haluamallasi nopeudella puhtaasti kosketuksen perusteella.

Hiiren puhdistaminen

Jos hiiri on likainen, puhdista se kuivalla liinalla. Älä anna sen kostua.

Voiko Surfacen kosketushiirtä käyttää muiden tietokoneiden kanssa?

Kyllä. Wedge Touch Mouse- tai Arc Touch Mouse -hiirtä voi käyttää muiden yhteensopivien, Windows 8:n tai uudemman käyttöjärjestelmän sisältävien tietokoneiden kanssa. Lisätietoja on Microsoftin laitteistoyhteensopivuusluettelossa.

Huomautus

Surfacen Arc Touch Mouse edellyttää Windows 8- tai Windows 8.1 -tietokonetta, joka on Bluetooth Smart Ready -yhteensopiva.

Arc Touch Mouse Surface Edition
Arc Touch Mouse Surface Edition
Wedge Touch Mouse Surface Edition
Wedge Touch Mouse Surface Edition

Pariston asettaminen Surfacen kosketushiireen

Wedge Touch Mouse

Vaihe 1:  Paina hiiren alapinnassa olevaa paristolokeron kannen vapautuspainiketta.
Vaihe 2:  Aseta uusi AA-paristo paikalleen pluspuoli ensin ja työnnä sitten kansi kiinni. Hiiren pohjassa oleva sininen merkkivalo palaa.

Arc Touch Mouse

Vaihe 1:  Paina hiiren alapinnassa olevaa paristolokeron kannen vapautuspainiketta.
Vaihe 2:  Aseta kaksi uutta AAA-paristoa paikoilleen paristolokerossa olevien kaavioiden mukaisesti ja sulje sitten paristolokeron kansi.
Vaihe 3:  Kytke hiireen virta taivuttamalla sitä, kunnes se napsahtaa.

Surfacen kosketushiiren yhdistäminen

Vaihe 1:  Paina hiiren alapinnassa olevaa virta-/yhteyspainiketta kolmesta viiteen sekuntia.
Hiiren pohjassa oleva valo vilkkuu hitaasti, kunnes Surface on löytänyt hiiren.
Vaihe 2:  Sipaise aloitusnäytön oikeasta reunasta sisäänpäin ja valitse Asetukset.
Vaihe 3:  Valitse Muuta tietokoneen asetuksia > Tietokone ja laitteet > Bluetooth.
Vaihe 4:  Varmista, että Bluetooth on käytössä, ja valitse Hiiri > Yhdistä.

Asenna Arc Touch Mouse Bluetooth Mouse -sovellus

Voit mukauttaa sitä, miten Arc Touch Mouse toimii Surfacen kanssa, lataamalla Arc Touch Mouse Surface Edition Settings -sovelluksen. Toimi näin:

Vaihe 1: Valitse Käynnistä Windows-logo, valitse Kauppa ja varmista, että olet kirjautunut sisään käyttämällä Microsoft-tiliäsi.
Vaihe 2: Kirjoita hakuruutuun Arc Touch Bluetooth Mouse.
Vaihe 3:  Valitse sovelluksen ruutu ja valitse Asenna.

Nelisuuntaisen kosketusvierityksen käyttäminen

Kumpikin Surfacen kosketushiiri mahdollistaa nelisuuntaisen vierityksen, joten voit vierittää näyttöä pysty- ja vaakasuoraan ohuen kosketusraidan avulla. Voit siirtyä laskentataulukoissa, pitkissä asiakirjoissa ja verkkosivuilla sipaisemalla ylös, alas ja sivuille. Sipaise kevyesti, jos haluat vierittää hitaasti, ja nopeasti, kun haluat vierittää nopeasti. Napauta, kun haluat pysähtyä.

Haptisen palautteen käyttäminen Arc Touch Mouse -hiiressä

Arc Touch Mouse Surface Edition -hiiren kosketusraita reagoi tarkasti sormen liikkeisiin haptisen palautteen (vieritysnopeutta osoittavan lievän värinän) avulla. Kosketusraidan avulla voit siirtyä asiakirjoissa tai verkkosivuilla haluamallasi nopeudella puhtaasti kosketuksen perusteella.

Hiiren puhdistaminen

Jos hiiri on likainen, puhdista se kuivalla liinalla. Älä anna sen kostua.

Voiko Surfacen kosketushiirtä käyttää muiden tietokoneiden kanssa?

Kyllä. Wedge Touch Mouse- tai Arc Touch Mouse -hiirtä voi käyttää muiden yhteensopivien, Windows 8:n tai uudemman käyttöjärjestelmän sisältävien tietokoneiden kanssa. Lisätietoja on Microsoftin laitteistoyhteensopivuusluettelossa.

Huomautus

Surfacen Arc Touch Mouse edellyttää Windows 8- tai Windows 8.1 -tietokonetta, joka on Bluetooth Smart Ready -yhteensopiva.

Arc Touch Mouse Surface Edition
Arc Touch Mouse Surface Edition
Wedge Touch Mouse Surface Edition
Wedge Touch Mouse Surface Edition

Pariston asettaminen Surfacen kosketushiireen

Surfacen Wedge Touch Mouse

Vaihe 1:  Paina hiiren alapinnassa olevaa paristolokeron kannen vapautuspainiketta.
Vaihe 2:  Aseta uusi AA-paristo paikalleen pluspuoli ensin ja työnnä sitten kansi takaisin kiinni. Hiiren pohjassa oleva sininen merkkivalo palaa.

Surfacen Arc Touch Mouse

Vaihe 1:  Paina hiiren alapinnassa olevaa paristolokeron kannen vapautuspainiketta.
Vaihe 2:  Aseta kaksi uutta AAA-paristoa paikoilleen paristolokerossa olevien kaavioiden mukaisesti ja sulje sitten paristolokeron kansi.
Vaihe 3:  Kytke hiireen virta taivuttamalla sitä, kunnes se napsahtaa.

Surfacen kosketushiiren yhdistäminen

Hiiren yhdistäminen Surfaceen

Vaihe 1:  Paina hiiren alapinnassa olevaa virta-/yhteyspainiketta 3–5 sekuntia.
Hiiren pohjassa oleva valo vilkkuu hitaasti, kunnes Surface on löytänyt hiiren.
Vaihe 2:  Sipaise aloitusnäytössä oikeasta reunasta sisäänpäin ja napauta Asetukset.
Vaihe 3:  Napauta Muuta tietokoneen asetuksia ja sitten Tietokone ja laitteet.
Vaihe 4:  Napauta Bluetooth.
Vaihe 5:  Napauta Hiiri ja sitten Yhdistä.

Arc Touch Mouse Surface Edition Settings -sovelluksen asentaminen

Voit mukauttaa sitä, miten Arc Touch Mouse toimii Surfacen kanssa, lataamalla Arc Touch Mouse Surface Edition Settings -sovelluksen. Toimi näin:

Vaihe 1: Napauta tai napsauta aloitusnäytössä Kauppa.
Vaihe 2:  Varmista, että olet kirjautunut sisään Microsoft-tilillä.
Vaihe 3: Kirjoita hakuruutuun Arc Touch Mouse Surface Edition Settings.
Vaihe 4:  Napauta tai napsauta sovelluksen ruutua ja sitten Asenna.

Nelisuuntaisen kosketusvierityksen käyttäminen

Kumpikin Surfacen kosketushiiri mahdollistaa nelisuuntaisen vierityksen, joten voit vierittää näyttöä pysty- ja vaakasuoraan ohuen kosketusraidan avulla. Voit siirtyä laskentataulukoissa, pitkissä asiakirjoissa ja WWW-sivuilla sipaisemalla ylös, alas ja sivuille. Sipaise kevyesti, jos haluat vierittää hitaasti, ja nopeasti, kun haluat vierittää nopeasti. Napauta, kun haluat pysähtyä.

Haptisen palautteen käyttäminen Surfacen Arc Touch Mouse -hiiressä

Surfacen Arc Touch Mouse -hiiren kosketusraita reagoi tarkasti sormen liikkeisiin haptisen palautteen (vieritysnopeutta osoittavan lievän värinän) avulla. Kosketusraidan avulla voit siirtyä asiakirjoissa tai verkkosivuilla haluamallasi nopeudella puhtaasti kosketuksen perusteella.

Hiiren puhdistaminen

Jos hiiri on likainen, puhdista se kuivalla liinalla. Älä anna sen kostua.

Voiko Surfacen kosketushiirtä käyttää muiden tietokoneiden kanssa?

Kyllä. Surfacen Wedge Touch Mouse- tai Arc Touch Mouse -hiirtä voi käyttää muiden yhteensopivien Windows 8- ja Windows 8.1 -tietokoneiden kanssa. Lisätietoja on Microsoftin laitteistoyhteensopivuusluettelossa.

Huomautus

Surfacen Arc Touch Mouse edellyttää Windows 8- tai Windows 8.1 -tietokonetta, joka on Bluetooth Smart Ready -yhteensopiva.

Arc Touch Mouse Surface Edition
Arc Touch Mouse Surface Edition
Wedge Touch Mouse Surface Edition
Wedge Touch Mouse Surface Edition

Pariston asettaminen Surfacen kosketushiireen

Surfacen Wedge Touch Mouse

Vaihe 1:  Paina hiiren alapinnassa olevaa paristolokeron kannen vapautuspainiketta.
Vaihe 2:  Aseta uusi AA-paristo paikalleen pluspuoli ensin ja työnnä sitten kansi takaisin kiinni. Hiiren pohjassa oleva sininen merkkivalo palaa.

Surfacen Arc Touch Mouse

Vaihe 1:  Paina hiiren alapinnassa olevaa paristolokeron kannen vapautuspainiketta.
Vaihe 2:  Aseta kaksi uutta AAA-paristoa paikoilleen paristolokerossa olevien kaavioiden mukaisesti ja sulje sitten paristolokeron kansi.
Vaihe 3:  Kytke hiireen virta taivuttamalla sitä, kunnes se napsahtaa.

Surfacen kosketushiiren yhdistäminen

Hiiren yhdistäminen Surfaceen

Vaihe 1:  Paina hiiren alapinnassa olevaa virta-/yhteyspainiketta 3–5 sekuntia.
Hiiren pohjassa oleva valo vilkkuu hitaasti, kunnes Surface on löytänyt hiiren.
Vaihe 2:  Sipaise aloitusnäytössä oikeasta reunasta sisäänpäin ja napauta Asetukset.
Vaihe 3:  Napauta Muuta tietokoneen asetuksia ja sitten Tietokone ja laitteet.
Vaihe 4:  Napauta Bluetooth.
Vaihe 5:  Napauta Hiiri ja sitten Yhdistä.

Arc Touch Mouse Surface Edition Settings -sovelluksen asentaminen

Voit mukauttaa sitä, miten Arc Touch Mouse toimii Surfacen kanssa, lataamalla Arc Touch Mouse Surface Edition Settings -sovelluksen. Toimi näin:

Vaihe 1: Napauta tai napsauta aloitusnäytössä Kauppa.
Vaihe 2:  Varmista, että olet kirjautunut sisään Microsoft-tilillä.
Vaihe 3: Kirjoita hakuruutuun Arc Touch Mouse Surface Edition Settings.
Vaihe 4:  Napauta tai napsauta sovelluksen ruutua ja sitten Asenna.

Nelisuuntaisen kosketusvierityksen käyttäminen

Kumpikin Surfacen kosketushiiri mahdollistaa nelisuuntaisen vierityksen, joten voit vierittää näyttöä pysty- ja vaakasuoraan ohuen kosketusraidan avulla. Voit siirtyä laskentataulukoissa, pitkissä asiakirjoissa ja WWW-sivuilla sipaisemalla ylös, alas ja sivuille. Sipaise kevyesti, jos haluat vierittää hitaasti, ja nopeasti, kun haluat vierittää nopeasti. Napauta, kun haluat pysähtyä.

Haptisen palautteen käyttäminen Surfacen Arc Touch Mouse -hiiressä

Surfacen Arc Touch Mouse -hiiren kosketusraita reagoi tarkasti sormen liikkeisiin haptisen palautteen (vieritysnopeutta osoittavan lievän värinän) avulla. Kosketusraidan avulla voit siirtyä asiakirjoissa tai verkkosivuilla haluamallasi nopeudella puhtaasti kosketuksen perusteella.

Hiiren puhdistaminen

Jos hiiri on likainen, puhdista se kuivalla liinalla. Älä anna sen kostua.

Voiko Surfacen kosketushiirtä käyttää muiden tietokoneiden kanssa?

Kyllä. Surfacen Wedge Touch Mouse- tai Arc Touch Mouse -hiirtä voi käyttää muiden yhteensopivien Windows 8- ja Windows 8.1 -tietokoneiden kanssa. Lisätietoja on Microsoftin laitteistoyhteensopivuusluettelossa.

Huomautus

Surfacen Arc Touch Mouse edellyttää Windows 8- tai Windows 8.1 -tietokonetta, joka on Bluetooth Smart Ready -yhteensopiva.