Surfacen takuu: usein kysytyt kysymykset

Koskee seuraavia:

Surface Book, Surface Pro 4, Surface Pro 3, Surface 3, Surface Pro 2, Surface 2, Surface Pro, Surface RT.


Nämä takuutiedot koskevat Surfacea, Surfacen näppäimistösuojia, Surface-virtalähteitä ja -sovittimia sekä Surface-kyniä. Voit etsiä vastauksia seuraaviin yleisiin kysymyksiin:


Miten kauan Surfacen ja lisälaitteiden takuu on voimassa?

Surfacen vakiotakuu muodostuu kahdesta osasta:

  • Rajoitettu laitetakuu: Sisältää laitteiden huollon 2 vuoden ajan ostopäivästä. Lisälaitteilla, kuten Touch Cover- ja Type Cover -suojilla, Surface-virtalähteen johdoilla ja sovittimilla sekä Surface-kynillä on 1 vuoden takuu.
  • Tekninen tuki: Sisältää esiasennettuihin ohjelmiin liittyvät ohjeet ja teknisen tuen 90 päivän kuluessa ostopäivästä.

*Wedge Touch Mouse Surface Editionilla on erillinen 3 vuoden laitetakuu.

Mistä tiedän, onko Surfacen takuu yhä voimassa?

Tarkista takuun tila Internetistä. Jos olet rekisteröinyt Surfacen, napsauta tämän verkkosivuston oikeassa yläkulmassa olevaa Kirjaudu sisään -linkkiä. Ohjeita on myös aiheessa Surfacen rekisteröiminen.

Yritysasiakkaat: Tarkista takuun tila Business Online Service Center -sivustosta. Lisätietoja on ohjeaiheessa Surface-tuki yrityksille.

Huomautus
Surfacen rajoitetun laite- ja huoltotakuun alkamispäivä määräytyy ostopäivän mukaan.

Mitä takuulle tapahtuu, jos Surface vaihdetaan?

Tarjoamme huollon jälkeisen takuun laitteille, jotka on huollettu tai vaihdettu huoltokeskuksessamme. Takuun pituus määräytyy sen mukaan, tehtiinkö huolto takuuaikana vai sen jälkeen:

  • Takuuaikana tehtävä huolto: Jos Surface on huollettu tai vaihdettu alkuperäisenä takuuaikana, takuu on voimassa alkuperäisestä laitetakuusta jäljellä olevan ajan tai 90 päivää, jos jälkimmäinen on pitempi aika.
  • Takuuajan jälkeen tehtävä huolto: Jos Surface on huollettu alkuperäisen takuu- ja huoltoajan päätyttyä, vaihtolaitteen tai huolletun laitteen laitetakuu on 90 päivää.

Saanko huoltopalveluita, jos takuu ei ole voimassa?

Jos Surfacessa ilmenevä ongelma ei kuulu takuun piiriin tai takuu on päättynyt, voit ehkä huollattaa Surfacen maksua vastaan. Ota huomioon, että alueellasi ei ehkä ole enää käytettävissä takuuajan ulkopuolisia palveluja laitteellesi. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä meihin.

Voinko ostaa Surfacelle lisätakuun?

Kyllä. Microsoft Complete antaa teknistä tukea ohjelmistoa ja laitteistoa koskevissa kysymyksissä sekä turvaa laitteen vahinkojen sattuessa.

Yritysasiakkaat: Microsoftin laajennetun laitehuolto-ohjelman voi ostaa Vahingossa syntyvät vauriot -palvelun kanssa tai ilman sitä valtuutetulta laitteiden jälleenmyyjältä. Ohjelmat voi ostaa 45 päivän kuluessa Surfacen ostopäivästä.


Ota yhteyttä

Answer Desk
Vastausteknikot ovat valmiina auttamaan.
Puhu suoraan edustajan kanssa