Surface: usein kysytyt kysymykset

Voit etsiä vastauksia seuraaviin yleisiin kysymyksiin:

  • Mitkä ovat tallennustilan vaihtoehdot?
  • Miksi kannattaa valita paketti, jossa on Surface RT 32/64 Gt + Touch Cover?
  • Miksi kannattaa valita pelkkä 32 Gt:n Surface RT laite?
  • Miksi Touch Cover kannattaa lisätä?
  • Miksi Type Cover kannattaa lisätä?
  • Miksi Surface HD Digital AV -sovitin kannattaa lisätä?
  • Miksi Surface VGA -sovitin kannattaa lisätä?

Mitkä ovat tallennustilan vaihtoehdot?

Surface RT:stä on kaksi tallennustilaversiota: 32 Gt ja 64 Gt1. Mitä enemmän tallennustilaa on, sitä enemmän sisältöä (esimerkiksi sovelluksia, musiikkia, HD-videoita, elokuvia, valokuvia, kirjoja, lehtiä ja asiakirjoja) voit tallentaa Surface-laitteeseen. Jos sinulla on esimerkiksi suuri musiikki-, valokuva- tai HD-elokuvakirjasto tai jos haluat tallentaa paljon Microsoft Office -asiakirjoja, 64 Gt:n versiota kannattaa harkita. Jos mediakirjastosi on suhteellisen pieni tai jos teet tai ostat vain harvoin elokuvia, 32 Gt:n versio voi olla parempi valinta. Ajan mittaan Surfaceen tietysti kerääntyy paljon sisältöä, joten kannattaa miettiä, miten tallennustarpeet saattavat kehittyä, ja valita tallennustila sen mukaan.

Miksi kannattaa valita paketti, jossa on Surface RT 32/64 Gt + Touch Cover?

Jos haluat heti valmiin Surface-kokoonpanon, valitse edullinen pakettivaihtoehto. Valitse tallennustilaksi joko 32 tai 64 Gt. Paketeissa on musta Touch Cover -näppäimistö, jonka takaosa on laadukasta mikrokuitua. Touch Cover on ulkoasultaan ja käyttötuntumaltaan ainutlaatuinen.

Miksi kannattaa valita pelkkä 32 Gt:n Surface RT laite?

Jos haluat valita itsellesi parhaiten sopivan Touch Cover- tai Type Cover -mallin, valitse Surface, jonka mukana ei toimiteta näppäimistöä. Jos haluat lisätietoja Touch Coverista ja Type Coverista, katso alapuolelta tai napsauta tätä.

Miksi Touch Cover kannattaa lisätä?

Voit parantaa Surface-kokemusta lisäämällä laitteeseen värikkään kosketuskannen. Touch Cover on sekä näppäimistö että suojakansi. Värivaihtoehdot ovat valkoinen, syaani, punainen ja magenta2. Nämä Touch Cover -näppäimistöt vastaavat suojauskyvyltään ja toiminnaltaan mustaa Touch Cover -näppäimistöä, mutta takaosa on valmistettu sileästä polyuretaanista.

Miksi Type Cover kannattaa lisätä?

Lisää Surfaceen Type Cover, jos haluat perinteisen näppäimistön tuntuman ja arvostat tehokasta työskentelyä. Type Cover on suunniteltu toimimaan perinteisen näppäimistön tavoin, ja poikkeuksellisen ohuen rakenteen ansiosta sitä voi käyttää missä vain. Type Cover -näppäimistön takaosa on samaa laadukasta mikrokuitua kuin mustassa Touch Cover -näppäimistössä.

Miksi Surface HD Digital AV -sovitin kannattaa lisätä?

Surface HD Digital AV -sovittimen avulla voit esittää Surface-laitteen sisältöä ystäville ja perheenjäsenille teräväpiirtotelevisiolla, videoprojektorilla tai muulla HDMI-yhteensopivalla näytöllä.

Miksi Surface VGA -sovitin kannattaa lisätä?

Voit jakaa valokuvia, asiakirjoja tai esityksiä muiden kanssa kytkemällä Surfaceen VG3A-liittimellä varustetun projektorin, monitorin, television tai LCD-näytön.

 

1 Gt=1 miljardi tavua. Alustettuna tallennustilaa on vähemmän.
2 Värit vaihtelevat markkina-alueittain.