Lakukan perkara yang hebat.

Tiada batasan untuk melakukan perkara yang boleh anda capai dengan keserbabolehan dan kuasa Surface.

Aksesori Surface

Pilihan:
Pen & tetikus

Kit Hujung Pen

Pilih hujung pen yang sesuai untuk anda. Gunakan hujung pen bersaiz sederhana untuk mendapatkan kebiasaan penggunaan pensel #2 atau tukarkannya dengan hujung yang kurang bergesel yang sama seperti hujung pen yang halus. Pen Tip Kit hanya serasi dengan Pen Surface baharu.

Perak

Biru

Hitam

Merah

Pen Surface BAHARU

Alami pengalaman menulis moden yang terulung dengan Pen Surface. Tulis, lukis atau tandakan dokumen secara digital. Tulis dan padamkan seperti biasa dengan pemadam yang berfungsi di sebelah hujung. Surface Pen baharu berfungsi dengan Surface Pro 4, Surface Pro 3 dan Surface 3.

Perak

Pen Surface

Ceritakan kisah anda. Menulis, melukis dan mengecat pada Surface Pro 3 anda seperti yang anda lakukan di atas kertas.

Hitam

Biru

Sian

Ungu

Merah

Gelung Pen Surface

Lekatkan Gelung Pen ke Penutup anda supaya Pen Surface anda berhampiran tangan.

Tetikus Arc Touch

Tetikus Arc Touch direka bentuk untuk disesuaikan dengan tangan anda – dan dileperkan untuk mudah dibawa dan disimpan. Sambung ke Surface anda melalui Bluetooth. Menarik perhatian dan bergaya.
Kuasa & dok

Dok Surface

Dok Surface dengan segera mentransformasikan Surface anda yang ultra mudah alih kepada PC desktop. Hanya pasangkan kabel SurfaceConnectTM untuk mengecas peranti anda dan mencapai monitor luaran, papan kekunci, tetikus dan banyak lagi.

Bekalan Kuasa 65W

Mengecas Surface Pro 4 atau Surface Pro 3 anda dengan cepat menggunakan Bekalan Kuasa 65W yang serba guna. Bekalan Kuasa 65W mengecas semula bateri dengan cepat dan port USB membolehkan anda mengecas peranti lain pada masa yang sama.

Stesen Dok Surface 3

Serta-merta bersambung dengan monitor HD anda, rangkaian berwayar, sistem audio, papan kekunci bersaiz penuh, pencetak dan banyak lagi, dengan Stesen Dok yang direka untuk Surface 3.
Penutup Papan Kekunci

Type Cover Surface Pro 4 dengan ID Cap Jari BAHARU

Kata laluan yang panjang kini sudah tidak digunakan lagi. Kini anda boleh log masuk lebih selamat dengan satu sentuhan yang mudah. Type Cover Surface Pro 4 yang baharu membolehkan anda menggunakan Windows Hello pada mana-mana Surface Pro.1
  • 1 Serasi dengan Surface Pro 4 dan Surface Pro 3 yang menjalankan Windows 10.

Biru cerah

Hitam

Biru

Surface Pro 4 Type Cover

Type Cover generasi seterusnya memberikan pengalaman penaipan Surface yang termaju. Ia berasa dan dan berprestasi seperti papan kekunci komputer riba tradisional dengan jarak kekunci yang optimum dan penaipan lancar, serta pad jejak kaca yang dibesarkan untuk kawalan persis.

Sian

Merah

Ungu

Hitam

Biru

Type Cover Surface Pro 3

Salah satu papan kekunci paling nipis di pasaran, Type Cover menukarkan Surface Pro 3 anda kepada komputer riba premium.

Merah

Biru cerah

Hitam

Merah Cerah

Biru

Surface 3 Type Cover

Tukarkan Surface 3 anda menjadi sebuah komputer riba dengan Type Cover. Tersedia dalam warna baharu yang terang dengan papan kekunci bercahaya belakang.
Penyesuai

Port Paparan Mini Surface ke Penyesuai AV HDMI

Sambungkan Surface anda ke paparan serasi HDMI untuk berkongsi gambar atau video pada HDTV skrin besar anda. Serasi dengan semua model Surface.

Port Paparan Mini Surface ke Penyesuai VGA

Pasang masuk Surface ke paparan, monitor atau projektor serasi VGA untuk berkongsi gambar, video dan idea-idea hebat anda. Serasi dengan semua model Surface.

Penyesuai Ethernet USB 3.0 Surface

Bersambung ke rangkaian anda menggunakan Penyesuai Ethernet USB 3.0 Surface dengan kadar pemindahan data sehingga 1 Gbps - sehingga 10x lebih pantas daripada USB 2.0. Serasi dengan semua model Surface.

Tidak terdapat produk yang sepadan dengan kriteria carian anda pada masa ini.

Di mana hendak dibeli