Gjør flotte ting.

Det er ingen grense til hva du kan oppnå med allsidigheten og kraften til Surface.

Tilbehør for Surface

Valg:
Penn og mus

Pennespiss-sett

Velg en pennespiss som føles riktig for deg. Bruk medium-spissen som tilsvarer en nr. 2-blyant, eller bytt til en lavfriksjonsspiss som tilsvarer en kulepenn med fin spiss. Settet med pennespisser er kompatibelt bare med den nye Surface-pennen.

Sølv

Blå

Svart

Gull

Surface-penn NYHET

Opplev den ultimate moderne skriveopplevelsen med Surface-pennen. Skriv, tegn eller marker i dokumenter digitalt. Skriv og slett naturlig med en fungerende sletteknapp i enden. Den nye Surface-pennen fungerer med Surface Pro 4, Surface Pro 3 og Surface 3.

Svart

Blå

Cyan

Lilla

Rød

Surface-pennløkke

Fest pennløkken til omslaget for å holde Surface-pennen lett tilgjengelig.

Arc Touch Mouse

Arc Touch Mouse er designet til å passe hånden din – og legges flatt slik at det enkelt kan bæres rundt og oppbevares. Kobler til Surface via Bluetooth. Iøyenfallende og stilig.
Strøm og dokkingstasjoner

Surface-dokkingstasjon

Surface-dokkingstasjonen forvandler raskt den svært portable Surface til en stasjonær PC. Bare koble til SurfaceConnectTM-kabelen for å lade enheten og få tilgang til eksterne skjermer, tastatur, mus og mer.

65 W strømforsyning

Lad raskt opp Surface Pro 4 eller Surface Pro 3 med den allsidige strømforsyningen på 65 W. Strømforsyningen på 65 W lader raskt opp batteriet, og med USB-porten kan du lade en annen enhet samtidig.

Surface 3 dokkingstasjon

Koble umiddelbart til HD-skjerm, kablet nettverk, lydsystem, tastatur i full størrelse, skriver og mer med dokkingstasjonen som er utformet for Surface 3.
Tastaturomslag

Surface Pro 4 Type Cover med fingeravtrykks-ID NYHET

Lange passord tilhører fortiden. Nå kan du logge på sikrere med et enkelt trykk. Med nye Surface Pro 4 Type Cover kan du bruke Windows Hello på alle Surface Pro-enheter.1
  • 1 Kompatibel med Surface Pro 4 og Surface Pro 3 som kjører Windows 10.

Skarp blå

Svart

Blå

Surface Pro 4 Type Cover

Neste generasjon Type Cover gir den mest avanserte Surface-skriveopplevelsen til nå. Det føles og yter som et tradisjonelt tastatur på en bærbar PC, med optimal tastavtand som gir rask og flytende skriving, og en større styreflate i glass for presisjonskontroll.

Rød

Lilla

Svart

Blå

Surface Pro 3 Type Cover

Som ett av de tynneste tastaturene som finnes, forvandler Type Cover Surface Pro 3 til en førsteklasses bærbar PC.

Rød

Skarp blå

Svart

Surface 3 Type Cover

Gjør om Surface 3 til en bærbar PC med Type Cover. Tilgjengelig i klare, nye farger med bakbelyste taster.
Adaptere

Wireless Display Adapter

Vis nettbrettet, den bærbare PCen eller smarttelefonen på en HDTV eller skjerm. Strøm favorittfilmer, se feriebilder eller vis en presentasjon – helt trådløst. Fungerer med alle Miracast®-aktiverte telefoner, nettbrett og bærbare PCer med Windows 10, inkludert Surface-familien. Internett-tilgang er ikke nødvendig for bruk.

Surface mini DisplayPort til HDMI AV-adapter

Koble Surface til en HDMI-kompatibel skjerm for å dele bilder eller videoer på HDTV-en. Kompatibel med alle Surface-modeller.

Surface mini DisplayPort-til-VGA-adapter

Koble Surface til VGA-kompatible skjermer eller projektorer for å dele bilder, videoer og gode ideer. Kompatibel med alle Surface-modeller.

Surface USB 3.0 Ethernet-adapter

Koble til nettverket ved å bruke Surface USB 3.0 Ethernet-adapteren som har overføringshastigheter på opptil 1 Gbps – opptil 10 ganger raskere enn USB 2.0. Kompatibel med alle Surface-modeller.
Beskytt Surface

Surface-skjermbeskytter

Beskytt Surface mot riper, smuss og chips med dette herdet glass skjermbeskytter . Fungerer med Surface Pen.

Det er for øyeblikket ingen produkter som oppfyller søkekriteriene dine.

Hvor kan den kjøpes