Logg på

Gjør mer med Surface-tilbehør

Gjør mer med Surface-tilbehør

Surface-dokkingstasjon

Surface-dokkingstasjonen forvandler raskt den svært portable Surface til en stasjonær PC. Bare koble til SurfaceConnectTM-kabelen for å lade enheten og få tilgang til eksterne skjermer, tastatur, mus og mer.

Strøm og dokkingstasjoner

Surface Pro 4 Type Cover

Neste generasjon Type Cover gir den mest avanserte Surface-skriveopplevelsen til nå. Det føles og yter som et tradisjonelt tastatur på en bærbar PC, med optimal tastavtand som gir rask og flytende skriving, og en større styreflate i glass for presisjonskontroll.

tastaturer

Pennespiss-sett

Velg en pennespiss som føles riktig for deg. Bruk medium-spissen som tilsvarer en nr. 2-blyant, eller bytt til en lavfriksjonsspiss som tilsvarer en penn med fin spiss.

Penn

Surface-penn

Opplev den ultimate moderne skriveopplevelsen med Surface-pennen. Skriv, tegn eller marker i dokumenter digitalt. Noter raskt for å huske gode ideer, og konverter dem umiddelbart til tekst.

Mus og penn

65 W strømforsyning

Lad opp Surface Book raskt med den allsidige 65-watts strømforsyningen. Strømforsyningen på 65 W lader raskt opp batteriet, og med USB-porten kan du lade en annen enhet samtidig.

65 watt PSU

Surface mini DisplayPort til HDMI AV-adapter

Koble en Surface Pro-modell til en HDMI-kompatibel skjerm for å dele bilder eller video på HDTV-en.

Adaptere

Surface mini DisplayPort-til-VGA-adapter

Koble Surface til VGA-kompatible skjermer eller projektorer, og del bilder, videoer og gode ideer. Kompatibel med alle Surface Pro-modeller.

Adapter

Surface 3 Type Cover

Gjør om Surface 3 til en bærbar PC med Type Cover. Tilgjengelig i klare, nye farger med bakbelyste taster.

Touch Cover 2

strømforsyning

Lad Surface 3 med 13 W Micro USB-strømforsyning. Bruk den standard USB-til-mikro-USB-kabelen til å lade andre enheter som smarttelefoner eller nettbrett.

Strøm og dokk

Surface 3 dokkingstasjon

Koble umiddelbart til HD-skjerm, kablet nettverk, lydsystem, tastatur i full størrelse, skriver og mer med dokkingstasjonen som er utformet for Surface 3.

Strøm og dokk

USB-lader til bilSurface Pro 3-dokkingstasjon

Utviklet spesielt for Surface Pro 3, lar dokkingstasjonen deg forvandle enheten til en stasjonær PC på et blunk, som gir deg enkel tilgang til favorittilbehøret.

Adaptere

Surface-penn

Fortell din historie. Skriv, tegn og mal på Surface Pro 3 akkurat som på papir.

Mice & Pen

Surface Pro-penn

Vær kreativ. Tegn og skriv håndskrevne notater med Pro-pennen. Merk opp PowerPoint-presentasjoner, PDF-filer og dokumenter akkurat som du ville gjort på papir. Kompatibel med Surface Pro og Surface Pro 2.

Mus og penn

Surface Pro 3 Type Cover

Som ett av de tynneste tastaturene som finnes, forvandler Type Cover Surface Pro 3 til en førsteklasses bærbar PC.

Sleeves

Type Cover 2

Samme hastighet og komfort som et klassisk tastatur, i en supertynn og lett utforming. Utviklet for Surface RT, Surface 2, Surface Pro og Surface Pro 2.

Omslag

Touch Cover 2

Utrolig tynn og lett, tastatur for Surface RT, Surface 2, Surface Pro og Surface Pro 2 kan klikkes på og har opplyste taster så du kan arbeide når som helst, hvor som helst.

Omslag

36 W strømforsyning

Fest på 36w strømforsyning og slå raskt på Surface Pro 3.

Power & Docks

24W strømforsyning

Slå på Surface, Surface 2, Surface Pro eller Surface Pro 2 med den magnetiske strømforsyningen.

Power & Docks

48 W strømforsyning med USB-ladeport

Strømforsyn Surface og lad opp USB-tilbehør samtidig. Så praktisk at du sikkert vil ha en hjemme og en på kontoret. Følger med Surface Pro, men fungerer med hvilket som helst Surface nettbrett.

Strøm og dokk

Microsoft trådløs adapter

Send det som er på telefonen, nettbrettet eller den bærbare PC-en trådløst til HDTV-storskjermen eller skjermen.

Adapters

Surface Ethernet-adapter

Koble til nettverket med SuperSpeed Ethernet-adapteren med dataoverføringshastigheter på inntil 1 Gbps. Kompatibel med alle Surface Pro-modeller.

Sleeves

Ethernet-adapter

Koble Surface Pro til et kabelnettverk med USB 2.0 Ethernet-adapteren. Koble Ethernet-adapteren i USB-porten for å få nettilgang, dele filer og skrive ut. Med 10/100 Mbps nettverkshastighet av høy ytelse.

Adaptere

Mini DisplayPort til VGA-adapter

Koble Surface til VGA-kompatible skjermer eller projektorer, og del bilder, videoer og gode ideer. Kompatibel med alle Surface Pro-modeller.

Adaptere

Mini DisplayPort til HD AV-adapter

Koble en Surface Pro-modell til en HDMI-kompatibel skjerm for å dele bilder eller video på HDTV-en.

Adaptere

Wedge Touch Mouse

Wedge Touch Mouse koordinerer med Surface både når det gjelder stil og evne. Wedge Mouse er liten nok til å få plass i lommen din, og kobles trådløst til Surface.

Mus og penn

Arc Touch Mouse

Arc Touch Mouse er designet til å passe hånden din – og legges flatt slik at det enkelt kan bæres rundt og oppbevares. Kobler til Surface via Bluetooth. Iøyenfallende og stilig.

Mus og penn

Surface-pennløkke

Fest pennløkken til omslaget for å holde Surface-pennen lett tilgjengelig.

Mice & Pen

Incipio Sleeve for Surface

Hjelp til med å beskytte Surface. Slitesterkt nyloneksteriøret og prangende foring i plysj sammenfatter stil og beskyttelse. Fås i fem farger. Velg fargen som passer for deg.

Omslag

Nixon Black Sleeve for Surface

Beskytt Surface med det smekre og stilige Nixon-omslaget. Nixon-futteralet er laget av ballistisk nylonvev med skumpolstring og plysjforing. Futteralet har stroppehåndtak som gir godt grep.

Omslag

Rebecca Minkoff-pyramidefutteral for Surface

Surface-futteral i neopren har et stilig, hevet pyramidedesign og polstret på innsiden med fleecefôr. Neoprenoverflaten beskytter Surface mot støt, støv og sprut. Det er også checkpoint-vennlig og kan vaskes for hånd.

Omslag

Rebecca Minkoff-futteral med striper for Surface (sølv)

Dette belagte futteralet har klassiske striper og er polstret på innsiden med fleecefôr. Designet til å beskytte Surface-enheten mot bulker, støv, riper og sprut. Det er også checkpoint-vennlig og kan vaskes for hånd.

Omslag

Ben Minkoff Surface-futteral (marineblått/svart)

Dette slanke og elegante futteralet får lett plass i andre vesker mens det beskytter Surface mot skade. Neoprenoverflaten er lett å rengjøre. Med avtakbar diagonalstropp.

Omslag

Surface -skjermbeskyttelse

Beskytt din Surface mot riper, smuss og sprekker med denne skjermbeskyttelsen.

Other Accessories

Incipio PLEX™ Privacy Screen Protector (Surface)

Med Incipio PLEX™ Privacy Screen Protector ser du skjermen klart og tydelig når du ser rett på den, mens du samtidig har et fireveis diskresjonsfilter som hindrer innsyn fra siden.

Annet tilbehør

Incipio PLEX™ Self-Healing Screen Protector

PLEX™ selvreparerende skjermbeskytter er designet for å beskytte Surface-skjermen fra hakk og riper, og den er belagt med et tynt silikonbelegg som fyller igjen riper sekunder etter at de oppstår.

Annet tilbehør

Det er for øyeblikket ingen produkter som møter søkekriteriene dine.