Tilbehør for Surface

tilbehør for surface

Deksler og tastaturer

• Finn ut hvilket tastaturdeksel du har på Surface

Finn ut hvilket Surface-tastatur du har: Touch Cover, Touch Cover 2, Type Cover eller Type Cover 2.

• Bruk av styreplate og innstillinger

Surface-tastaturdeksler har en styreplate du kan bruke som en mus. Styreplaten støtter også enkelte berøringsbevegelser.

• Feilsøke Surface-omslaget

Hvis tastene eller styreplaten på Surface Touch Cover eller Type Cover ikke reagerer på trykk eller berøring, kan du prøve disse trinnene for å løse problemet.

• Type Cover

Finn ut mer om å skrive med Surface Type Cover – det slanke, tradisjonelle tastaturet med bevegelige taster og knapper på styreplaten.

• Windows Hello

Windows Hello gjør at du kan logge på Windows 10-enhetene dine med bare et blikk eller trykk. Du får foretaksdimensjonert sikkerhet uten å måtte skrive inn noe passord.