Tilbehør for Surface

tilbehør for surface

Penn

• Bruke Surface-pennen

Lær hvordan du bruker Surface-pennen med Surface Pro 3 eller Surface 3. Pennen åpner OneNote med ett klikk og fungerer med enhver app som støtter blekk.

• Berørings- og penninnstillinger i Windows: Vanlige spørsmål Windows.com

Her finner du svar på ofte stilte spørsmål om berørings- og penninnstillinger i Windows.

• Feilsøke Surface-penn

Hvis Surface-pennen ikke vil skrive, åpne OneNote eller koble til Bluetooth, kan du prøve disse løsningene for å få den til å fungere med Surface Pro 3 eller Surface 3.

• Bruke Pro-pennen

Surface Pro og Surface Pro 2 leveres med en digital penn så du kan skrive på berøringsskjermen.