Omslag og tastatur

Kategorier

Touch Cover

• Touch Cover og Touch Cover 2

Touch Cover er mer enn et beskyttende deksel for Surface. Det er også et tastatur.

• Feilsøk Surface Cover

Hvis tastene eller styreflaten på Surface Touch Cover eller Type Cover ikke reagerer på trykk eller berøring, kan du prøve trinnene nedenfor for å løse problemet.

• Bruk av styrepute og innstillinger

Surface Typing Cover har en styrepute med to knapper som støtter bevegelser og fungerer som en mus. Utforsk funksjonene og lær hvordan du endrer innstillingene for styreputen.

• Finn ut hvilket skriveomslag du har på Surface

Finn ut hvilket tastatur for Microsoft Surface du har: Touch Cover, Touch Cover 2, Type Cover, Type Cover 2 eller Type Cover for Surface Pro 3.