Omslag og tastatur

Kategorier

Type Cover

• Finn ut hvilket tastatur du har på Surface

Lær om forskjellene mellom Surface-tastaturene som vil hjelpe deg med å skille dem fra hverandre og finne ut hvilket du har.

• Type Cover

Les mer om å skrive med Surface Type Cover – det slanke, tradisjonelle tastaturet med bevegelige taster og knapper på styreputen.

• Windows Hello

Windows Hello er en mer personlig måte å logge på Windows 10-enhetene dine med bare ett blikk eller berøring. Du får sikkerhet på konsernnivå uten å måtte skrive inn et passord.

• Feilsøke Surface-deksel

Hvis tastene eller styreputen på Surface Touch Cover eller Type Cover ikke reagerer på trykk eller berøring, kan du prøve trinnene nedenfor for å løse problemet.

• Bruk av styrepute og innstillinger

Surface Typing Cover har en styrepute med to knapper som støtter bevegelser og fungerer som en mus. Utforsk funksjonene og lær hvordan du endrer styrepute-innstillinger.

• Trådløs adapter for tastaturdeksler

Koble et Surface tastaturdeksel trådløst til din Surface. Med Surface trådløs adapter for Type Cover, kan du bruke ditt Cover fra opptil 91 meter.

• Feilsøke den trådløse adapteren for tastaturdeksler

Hvis Surface Cover ikke ser ut til å fungere når den trådløse adapteren for Type Cover er festet på Cover, kan du prøve disse løsningene.