Se gjennom emner for Surface Pro

Lagring, filer og mapper

• Flytt filer til Surface

Finn ut hvordan du legger musikk, bilder, videoer og dokumenter til Surface.

• Hvilke filtyper støttes på Surface?

Finn ut hvilke typer lyd-, video- og bildefiler som Surface kan spille og vise.

• Velge programmene Windows bruker som standard Windows.com

Du kan velge programmet som Windows bruker automatisk når du åpner filer, som en sang, en film, et bilde eller en nettside. Finn ut hvordan.

• Bruk av filer og mapper Windows.com

Filutforsker (tidligere kalt Windows Utforsker) hjelper deg arbeide med filer og mapper på OneDrive, på PC-en og i nettverket.

• Feilsøke bruk av microSD-kort med Surface

Hvis du har problemer med å bruke et Micro SD-kort med Surface, kan løsningen være så enkel som å installere Windows-oppdateringer, kjøre et feilsøkingsverktøy for maskinvare eller installere SD-kortdriveren på nytt.

• Slett filer med Diskopprydding Windows.com

Bruk dette verktøyet til å slette midlertidige filer og systemfiler, tømme papirkurven og fjerne en rekke andre elementer som du ikke lenger har behov for.

• Grunnleggende om biblioteker Windows.com

Bruk bibliotekene til å få tilgang til filer fra én praktisk plass, uansett hvor de er lagret.

• Spørsmål og svar om bibliotek Windows.com

Her er svar på noen av de vanligste spørsmålene om bibliotek i Windows 8.1 og Windows RT 8.1.

• Konfigurer en stasjon for Fillogg Windows.com

Bruk Fillogg til å sikkerhetskopiere filer i mappene Dokumenter, Musikk, Bilder, Videoer og Skrivebord.

• Gjenopprett filer eller mapper med Fillogg Windows.com

Bla gjennom Fillogg-tidslinjen din, og gjenopprett tapte eller slettede filer, eller tidligere versjoner av filer. Slik gjør du det.

• Hvis noe går galt i Fillogg Windows.com

Lær hvordan du bruker Handlingssenter til å fikse problemer med Fillogg.

• Del bilder, koblinger og mye mer

Bruk Del-perlen til å dele koblinger, bilder og mer fra Microsoft Surface.

• Finn PC-er, enheter og innhold på nettverket ditt Windows.com

Lær hvordan du finner delte filer, skrivere og andre ressurser når du kobler til et nettverk.

• Del en skriver Windows.com

Lær hvordan du deler en skriver på nettverket ditt slik at andre personer kan skrive ut med den.

• Lagringsmuligheter på Surface

Finn ut om lagringsalternativer for Microsoft Surface – hvor du kan lagre musikk, bilder, videoer og dokumenter.

• Lagringsplass på Surface

Apper og programvare som kommer med Surface bruker en betydelig mengde diskplass. Finn ut hvor mye lagringsplass som er tilgjengelig for bilder, musikk, video og andre filer. Lær hvordan du kan legge til mer lagringsplass.

• Opprette en USB-gjenopprettingsstasjon

Finn ut hvordan du oppretter en USB-gjenopprettingsstasjon og øker tilgjengelig diskplass på Surface.

• Bruke OneDrive på Surface Windows.com

Du kan enkelt lagre filene dine til OneDrive på Surface og få tilgang til dem fra hvilken som helst av enhetene dine.

• Spørsmål og svar OneDrive Windows.com

Lær hvordan du bruker populære funksjoner på OneDrive, gratis lagringsplass på Internett som er bygd inn i Windows 8.1 og Windows RT 8.1.

• Husk passord og fyll inn skjemaer på nettet i Internet Explorer Windows.com

Bruk Autofullfør til å lagre passord og annen informasjon som du ofte fyller inn på sider og lær hvordan du behandler denne funksjonen i Internet Explorer-innstillingene dine.

• Del filer og mapper og endre rettigheter Windows.com

Du kan bruke OneDrive til å dele bilder, Microsoft Office-dokumenter og andre filer med andre personer. Lær hvordan du gjør dem tilgjengelige uansett hvor du logger på med Microsoft-kontoen din.