Se gjennom emner for Surface RT

E-post og kommunikasjon

• Konfigurere og bruke e-post

Bruk appen E-post eller Outlook hvis du har det, til å lese og svare på e-post fra flere e-postkontoer på Surface.

• Feilsøking av e-post

Finn løsninger på problemer med E-post-appen eller Outlook på Surface.

• Hva skjedde med Meldinger-appen? Windows.com

Gå videre til Skype. Chat, ha Skype-til-Skype lyd- og videosamtaler med Skype- og Messenger-kontaktene dine.

• Personer-appen: Holde kontakten

Bruk Personer-appen på Surface til å holde kontakten med venner og familie. Lær hvordan du importerer og legger til personer, fester personer på start, deler bilder, koblinger, med mer.

• Skype på Surface

Bruk Skype på Surface til å chatte og holde tale- og videoanrop.

• Ha videosamtaler med Skype Skype.com

Lær hvordan du bruker videosamtalefunksjonen i Skype.