Se gjennom emner for Surface RT

Office-apper

• Microsoft Office 2013 RT

Surface 2 leveres med Office 2013 RT-apper: Word, Excel, PowerPoint, OneNote og Outlook. Hvis du har Surface RT, får du Outlook når du oppgraderer til Windows RT 8.1.

• Berøringsveiledning for Office Office.com

Bruk bevegelser på Surface-berøringsskjermen for å arbeide i Office-apper.

• Hurtigstartveiledning for Excel 2013 Office.com

Er du ny i Excel 2013? Denne gratis PDF-veiledningen inneholder nyttige tips for å hjelpe deg finne frem i programmet.

• Skriv notater med OneNote

Bruk OneNote-appen til Surface skrive notater og lagre dem i nettskyen, så du har dem når du trenger dem – på datamaskinen, telefonen eller på nettet.

• Hurtigstartveiledning for Outlook 2013 Office.com

Kom i gang med Outlook 2013 med denne gratisveiledningen i PDF-format.

• Grunnleggende oppgaver i Outlook 2013 Office.com

Lær hvordan du gjør grunnleggende oppgaver i Outlook 2013: konfigurer en e-postkonto, lag e-postsignaturen din og send og mtota e-poster og møteforespørsler.

• Hurtigstartveiledning for PowerPoint 2013 Office.com

Hvis du ikke er kjent med PowerPoint 2013, gir denne gratis veiledningen (PDF-format) deg tips om hvordan du kommer i gang.

• Hurtigstartveiledning for Word 2013 Office.com

Last ned denne gratis veiledningen i PDF-format og få tips om hvordan du bruker Word 2013.

• Word 2013: Endre linjeavstanden Office.com

Må du endre avstanden mellom linjer i en paragraf eller mellom paragrafer? Dette er en enkel måte du kan gjøre dette på, for deler av eller hele dokumentet.