Støtte for næringslivet

Er du oppdatert?

Mange problemer med Surface kan forbedres ved å installere de siste oppdateringene på enheten. Se Surface-oppdateringshistorikk-siden for å se om du er oppdatert.

Strømledninger

Microsoft tilbakekaller strømledninger for Surface Pro, Surface Pro 2 og Surface Pro 3-enheter som er kjøpt før 15. juli 2015. Klikk her for flere detaljer.

Kontakt Surface-støtte for næringslivet

Få hjelp med maskinvareproblemer eller still spørsmål om utvidet garantiserviceplanen.
Kontakt oss nå
Loading
  • Verifying...
Finn støtteemner

Trinn 1: Velg et produkt:

Finn produkt

• Surface RT

Surface RT

Har svart innkapsling med Microsoft RT på baksiden av enheten under støtten.

Velg
  • Surface Pro

Surface Pro

Har svart innkapsling med Microsoft 8 Pro på baksiden av enheten under støtten.

Velg
  • Surface 2

Surface 2

Har sølvinnkapsling med Surface-logoen på støtten og Windows RT på baksiden av enheten under støtten.

Velg
  • Surface 3

Surface 3

Har sølvinnkapsling med Surface-logoen på støtten og Microsoft-logoen på baksiden av enheten under støtten.

Velg
  • Surface Pro 2

Surface Pro 2

Det står Surface på støtten med Windows 8 Pro på baksiden av enheten under støtten.

Velg
  • Surface Pro 3

Surface Pro 3

Har sølvinnkapsling med Surface-logoen på støtten og enten Windows 8 Pro eller Windows 10 under støtten.

Velg
  • Surface Pro 4

Surface Pro 4

Har sølvinnkapsling med Windows-logoen på støtten og ingen Windows-knapp foran.

Velg
  • Touch Cover

Touch Cover

Et tastatur med en jevn overflate og trykkfølsomme taster.

Velg
  • Type Cover

Type Cover

En slank versjon av et tradisjonelt tastatur med bevegelige taster.

Velg
  • Touch Cover 2

Touch Cover 2

Et tastatur med en jevn overflate og trykkfølsomme taster.

Velg
  • Type Cover 2

Type Cover 2

En slank versjon av et tradisjonelt tastatur med bevegelige taster.

Velg
  • Surface Pro Type Cover

Surface Pro Type Cover

Et vanlig tastatur med bevegelige taster for Surface Pro 3

Velg
  • Batteridrevet Cover

Batteridrevet Cover

Et tradisjonelt tastatur med bevegelige taster som utvider batterilevetiden til Surface.

Velg

Finn støtteemner

Trinn 1: Velg et produkt:

Finn produkt

• Surface RT

Surface RT

Har svart innkapsling med Microsoft RT på baksiden av enheten under støtten.

Velg
  • Surface Pro

Surface Pro

Har svart innkapsling med Microsoft 8 Pro på baksiden av enheten under støtten.

Velg
  • Surface 2

Surface 2

Har sølvinnkapsling med Surface-logoen på støtten og Windows RT på baksiden av enheten under støtten.

Velg
  • Surface 3

Surface 3

Har sølvinnkapsling med Surface-logoen på støtten og Microsoft-logoen på baksiden av enheten under støtten.

Velg
  • Surface Pro 2

Surface Pro 2

Det står Surface på støtten med Windows 8 Pro på baksiden av enheten under støtten.

Velg
  • Surface Pro 3

Surface Pro 3

Har sølvinnkapsling med Surface-logoen på støtten og enten Windows 8 Pro eller Windows 10 under støtten.

Velg
  • Surface Pro 4

Surface Pro 4

Har sølvinnkapsling med Windows-logoen på støtten og ingen Windows-knapp foran.

Velg
  • Touch Cover

Touch Cover

Et tastatur med en jevn overflate og trykkfølsomme taster.

Velg
  • Type Cover

Type Cover

En slank versjon av et tradisjonelt tastatur med bevegelige taster.

Velg
  • Touch Cover 2

Touch Cover 2

Et tastatur med en jevn overflate og trykkfølsomme taster.

Velg
  • Type Cover 2

Type Cover 2

En slank versjon av et tradisjonelt tastatur med bevegelige taster.

Velg
  • Surface Pro Type Cover

Surface Pro Type Cover

Et vanlig tastatur med bevegelige taster for Surface Pro 3

Velg
  • Batteridrevet Cover

Batteridrevet Cover

Et tradisjonelt tastatur med bevegelige taster som utvider batterilevetiden til Surface.

Velg

Hurtigregistrer et nytt produkt

Fordeler ved registrering

Registrer Surface-produktet for raskere tilgang til teknisk støtte, og for å sjekke garantistatusen på en enkel måte. Du kan også:

• Aktivere tilgang til støtte via telefon eller chat.
  • Be om maskinvareservice.
  • Sjekke statusen for en serviceforespørsel.
  • Annullere en serviceforespørsel.
  • Trenger du hjelp med et produkt som ikke er oppført?

Kontakt oss

Trinn 2: Velg et emne

(Velg først et produkt)