Støtte for næringslivet

Er du oppdatert?

Mange problemer med Surface kan forbedres ved å installere de siste oppdateringene på enheten. Se Surface-oppdateringshistorikk-siden for å se om du er oppdatert.

Strømledninger

Microsoft tilbakekaller strømledninger for Surface Pro, Surface Pro 2 og Surface Pro 3-enheter som er kjøpt før 15. mars 2015. Klikk her for flere detaljer.

Kontakt Surface-støtte for næringslivet

Få hjelp med maskinvareproblemer eller still spørsmål om utvidet garantiserviceplanen.
Kontakt oss nå