Answer Desk er  noloading-profile Åpen Lukket

Mandag til fredag
  • 09:00 - 18:00 (UTC+1)

Beklager, agentene våre er ikke tilgjengelig for øyeblikket.

Beklager.
Denne tjenesten er for øyeblikket ikke tilgjengelig. Prøv igjen om 10 minutter.
Obs!
Forretningsbrukere skal ikke bruke dette skjemaet. Se siden Støtte for næringslivet for å finne ut hvordan du får hjelp.

Trinn 1

Velg ditt produkt

Endre valget ditt

Endre

Registrert(e) produkt(er)

Loading
Loading

Eller velg et annet produkt:

Finn produkt

• Surface RT

Surface RT

Har svart innkapsling med Microsoft RT på baksiden av enheten under støtten.

Velg
  • Surface Pro

Surface Pro

Har svart innkapsling med Microsoft 8 Pro på baksiden av enheten under støtten.

Velg
  • Surface 2

Surface 2

Har sølvinnkapsling med Surface-logoen på støtten og Windows RT på baksiden av enheten under støtten.

Velg
  • Surface 3

Surface 3

Har sølvinnkapsling med Surface-logoen på støtten og Microsoft-logoen på baksiden av enheten under støtten.

Velg
  • Surface Pro 2

Surface Pro 2

Det står Surface på støtten med Windows 8 Pro på baksiden av enheten under støtten.

Velg
  • Surface Pro 3

Surface Pro 3

Har sølvinnkapsling med Surface-logoen på støtten og enten Windows 8 Pro eller Windows 10 under støtten.

Velg
  • Surface Pro 4

Surface Pro 4

Har sølvinnkapsling med Windows-logoen på støtten og ingen Windows-knapp foran.

Velg
  • Touch Cover

Touch Cover

Et tastatur med en jevn overflate og trykkfølsomme taster.

Velg
  • Type Cover

Type Cover

En slank versjon av et tradisjonelt tastatur med bevegelige taster.

Velg
  • Touch Cover 2

Touch Cover 2

Et tastatur med en jevn overflate og trykkfølsomme taster.

Velg
  • Type Cover 2

Type Cover 2

En slank versjon av et tradisjonelt tastatur med bevegelige taster.

Velg
  • Surface Pro Type Cover

Surface Pro Type Cover

Et vanlig tastatur med bevegelige taster for Surface Pro 3

Velg
  • Batteridrevet Cover

Batteridrevet Cover

Et tradisjonelt tastatur med bevegelige taster som utvider batterilevetiden til Surface.

Velg

Snakk med en agent for å få hjelp til å registrere produktet.

Se gjennom vilkårene og betingelsene, og godta dem for å fortsette med registrering av enheten: Vilkår og betingelser

Jeg godtar Avbryt

Finn serienummeret her:

Surface-produkt
Finn serienummeret til Surface RT

Finn serienummeret til Surface Pro

Finn serienummeret til Surface 2

Finn serienummeret til Surface 3

Eller åpne Surface-appen, kopier serienummeret og legg det inn i tekstboksen Serienummer.

Finn serienummeret til Surface Pro 2

Finn serienummeret til Surface Pro 3

Eller åpne Surface-appen, kopier serienummeret og legg det inn i tekstboksen Serienummer.

Finn serienummeret til Surface Pro 4

Eller åpne Surface-appen, kopier serienummeret og legg det inn i tekstboksen Serienummer.

Finn serienummeret til Surface Book

Eller åpne Surface-appen, kopier serienummeret og legg det inn i tekstboksen Serienummer.

Hvis du vil vite mer om hvordan du registrerer Surface Book, kan du klikke her

noloading-profile

Trinn 2

Velg problemet

Endre valget ditt

Endre

Velg kategorien som best beskriver problemet ditt.

Velg det som best beskriver problemet ditt.

Beskriv problemet

Velg et problem:

Loading
Viktig
Hvis du trenger å velge andre alternativer, må du logge på.
Viktig
Hvis du trenger å velge andre alternativer, må du registrere produktet.

Fortell oss mer om problemet du har (valgfritt):

Tegn igjen:

Trinn 3

Få hjelp

Endre valget ditt

Endre

Har du prøvd dette?

Brukerforum-ikon

Brukerforumdiskusjon for Surface

Snakk med oss

Chat på nettet

Verifying...
Ditt navn
Skriv inn navnet ditt
Gjennomsnittlig ventetid er  N  minutter.
Chatteøkten vil åpne i et eget vindu.
Start chat
Verifying...
Tusen takk. En støtteagent vil straks bli med deg i chatten.
Oj! Vi opplever for øyeblikket tekniske problemer.
Ring oss for hjelp på +47 23500500.

Støtteagenter er ikke tilgjengelige nå. Prøv igjen i åpningstiden vår.

Åpningstider
Mandag til fredag
09:00 - 18:00 (UTC+1)

Be om å bli ringt opp

Verifying...
Ditt navn
Skriv inn navnet ditt
Gjennomsnittlig ventetid er  N  minutter.
Vi vil ringe deg på nummeret som er oppført nedenfor.

Telefonnummeret vi kan nå deg på:
Tast inn telefonnummeret i følgende format:
Telefonnummeret vil kun bli brukt til å kontakte deg. Det vil ikke bli brukt til markedsføring.
Verifying...
Tusen takk. Vi vil ringe deg innen N minutter. Svar ved å si "Hallo".
Oj! Vi opplever for øyeblikket tekniske problemer.
Ring oss for hjelp på +47 23500500.

Støtteagenter er ikke tilgjengelige nå. Prøv igjen i åpningstiden vår.

Mandag til fredag
09:00 - 18:00 (UTC+1)

eller