Surface Pro , Windows 8.1.

Surface Pro-funksjoner

Surface Pro-funksjoner foran

Her er en rask oversikt over Surface Pro-funksjoner.

Hvis du vil lære mer om Surface Pro, kan du laste ned brukerveiledningen for din Surface.

Berøringsskjerm
Berøringsskjermen, som har et sideforhold på 16:9 og full HD (1080p oppløsning), er flott til å se på HD-filmer, søke på nettet og bruke Office-apper (selges separat). Bruk fingrene dine til å velge, zoome eller flytte ting rundt på skjermen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Surface-berøringsskjerm og Berøring: Trykking, sveiping og andre bevegelser.
Tastaturdeksler
Du kan velge mellom to unike tastaturer som også fungerer som beskyttende deksel. Da kan du alltid ha et tastatur med deg (selges separat). Se Tilbehør for å få informasjon om hele utvalget av tilbehør som er tilgjengelig for Surface.
Pro Pen
Ta notater, tegn og lag merknader i dokumenter ved å bruke den digitale pennen. Se Bruke Pro-pennen.
Wi-Fi og Bluetooth
Surface støtter standard Wi-Fi-protokoller (802.11a/b/g/n) og Bluetooth® 4.0. Dette betyr at du kan koble deg til et trådløst nettverk og bruke Bluetooth®-enheter som mus, skrivere og hodesett.
To kameraer og en mikrofon
To kameraer og en mikrofon gjør det enkelt å bruke Surface til telefonsamtaler og til å ta opp videoer. Kameraene spiller inn video i 720p, med et størrelsesforhold på 16:9 (widescreen).
Surface Pro-funksjoner bak
Støtte
Surface har en innebygd støtte, slik at du kan være produktiv eller slappe av og ha det moro.
Stereohøyttalere, hodetelefonkontakt og volum
Lytt til musikk, konferansesamtaler eller lydbøker ved å bruke apper fra Windows Store eller Internet Explorer. Du kan for eksempel bruke Musikk-appen til å spille musikk og Video-appen til å se på TV-programmer, filmer og videoer. Se Surface-lyd, volum og lydtilbehør hvis du vil ha mer informasjon.
Porter

Ja, Surface har porter.

• Port for USB 3.0 i full størrelse
    Du kan koble til en rekke USB-tilbehør, akkurat som du kan på andre datamaskiner. Hvis du vil ha informasjon om dette, kan du se Koble til en USB-mus, en skriver og mer.
  • Spor for microSD-kort
    Surface har et spor for microSD-kort som du kan bruke til ekstra lagring eller til å overføre filer. Avsnittet Lagringsmuligheter på Surface inneholder mer informasjon om dette.
  • Mini DisplayPort versjon 1.1
    Del videoer, bilder eller presentasjoner ved å koble Surface til en HDTV, skjerm eller projektor. (Kan kreve adaptere og kabler som selges separat.) Hvis du vil vite mer, kan du se Koble Surface Pro til en TV, skjerm eller projektor.
  • Ladeport og 48 W strømforsyning
    Når batterinivået blir lavt, kobler du strømforsyningen til ladeporten. Den festes med et klikk. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Batteri og strøm på Surface Pro.
Surface Pro-funksjoner høyre side
Programvare

Programvare inkludert med Surface Pro:

CPU og RAM
3. generasjon Intel® Core™ i5-prosessor med Intel HD Graphics 4000 med 4 GB RAM – Dual Channel Memory.
Lagringsplass
I tillegg til internminnet som følger med Surface Pro, finnes det ekstra lagringsalternativer: Avsnittet Lagringsmuligheter på Surface inneholder mer informasjon om dette.
Sensorer
Surface har fire sensorer som appene kan dra nytte av: en lyssensor, et akselerometer, et gyroskop og et digitalt kompass.