Surface 3, Surface Pro, Surface Pro 2, Surface Pro 3, Surface Pro 4, Surface Book.

Gjelder for

Surface RT, Surface 2.

Gjelder for

Surface 3, Surface Pro, Surface Pro 2, Surface Pro 3 .

Gjelder for

Surface RT, Surface 2.

Operativsystem:

Koble til en USB-mus, en skriver og mer

Du kan koble til et USB-tilbehør, som en skriver, et kamera, en musikkspiller, en smarttelefon, en mus eller en ekstern harddisk, til Surface.

Plassering av USB-porten

USB-portens plassering på Surface Pro og Surface Pro 2

Surface Pro og Surface Pro 2

USB-portens plassering på Surface Pro 3

Surface Pro 3

USB-portens plassering på Surface 3

Surface 3

Merknader
  • Hvis du vil koble til mer enn ett USB-tilbehør på én gang, for eksempel en mus og en skriver, bør du bruke en USB-hub (selges separat) med egen strømforsyning.
  • Strømforsyningen som følger med Surface Pro-modeller, har en USB-ladeport som du kan bruke til å drive andre USB-enheter mens du lader Surface. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Surface-batteri og strøm.

Installere et USB-tilbehør

Trinn 1:  Hvis USB-tilbehøret har en strømledning, kobler du den til en stikkontakt.
Trinn 2: Sett tilbehørets USB-kabel i Surface.
Trinn 3: Slå på tilbehøret (om nødvendig). Første gang du kobler til USB-tilbehør, installerer Windows nødvendig programvare for tilbehøret.

Enhetskompatibilitet

Surface Pro-modeller og Surface 3 er kompatible med enhetene som er sertifisert for Windows 10. For å sjekke kompatibiliteten til din enhet, se Windows Kompatibilitetssenter.

Se enheter installert på Surface

Se enheter som er installert på Surface:

Trinn 1:

Gå til Start Windows-logo, og velg Innstillinger.

Trinn 2:  Velg Enheter > Tilkoblede enheter for å vise en liste over tilgjengelige enheter.

Ting du kan gjøre fra Enheter

Fra Enheter kan du gjøre følgende:

• Legge til og fjerne enheter.
  • Vise status for alle enheter for å se om det er et problem, for eksempel enheter som ikke starter eller som er frakoblet.
  • La tilkoblede enheter laste ned programvare over forbruksmålte tilkoblinger.

Koble til en USB-mus, en skriver og mer

Du kan koble til et USB-tilbehør, som en skriver, et kamera, en musikkspiller, en smarttelefon, en mus eller en ekstern harddisk, til Surface.

Plassering av USB-porten

USB-portens plassering på Surface RT og Surface 2

Surface RT og Surface 2

Obs!
Hvis du vil koble til mer enn ett USB-tilbehør på én gang, for eksempel en mus og en skriver, bør du bruke en USB-hub (selges separat) med egen strømforsyning.

Installere et USB-tilbehør

Trinn 1:  Hvis USB-tilbehøret har en strømledning, kobler du den til en stikkontakt.
Trinn 2: Sett tilbehørets USB-kabel i Surface.
Trinn 3: Slå på tilbehøret (om nødvendig). Første gang du kobler til USB-tilbehør, installerer Windows nødvendig programvare for tilbehøret.

Enhetskompatibilitet

Surface RT og Surface 2 er kompatible med enhetene som er sertifisert for Windows 8.1 RT Update 3. Du kan sjekke kompatibiliteten til din enhet på Windows Kompatibilitetssenter.

Feilsøking

Hvis Windows ikke gjenkjenner USB-tilbehøret, se "Løse problemer med USB-enheter" i Installere en USB 3.0-enhet og andre USB-enheter. Hvis du ønsker mer informasjon om installasjonsproblemer, kan du se Hva skjer hvis en kabelbasert enhet ikke er installert riktig?

Se enheter installert på Surface

Se enheter som er installert på Surface:

Trinn 1:  Gå til Start Windows-logo, og velg Innstillinger.
Trinn 2:  Velg Endre PC-innstillinger > PC og enheter > Enheter.

Ting du kan gjøre fra Enheter

Fra Enheter kan du gjøre følgende:

• Legge til og fjerne enheter.
  • Vise status for alle enheter for å se om det er et problem, for eksempel enheter som ikke starter eller som er frakoblet.
  • La tilkoblede enheter laste ned programvare over forbruksmålte tilkoblinger.
  • Konfigurer Surface slik at den som standard lagrer filer på en flyttbar USB-stasjon.

Du kan også behandle enhetene i Enheter og skrivere i Kontrollpanel. For mer informasjon, se "Behandle enheter" i Legge til, fjerne og behandle enheter og skrivere.

Koble til en USB-mus, en skriver og mer

Du kan koble til et USB-tilbehør, som en skriver, et kamera, en musikkspiller, en smarttelefon, en mus eller en ekstern harddisk, til Surface.

Plassering av USB-porten

USB-portens plassering på Surface Pro og Surface Pro 2

Surface Pro og Surface Pro 2

USB-portens plassering på Surface Pro 3

Surface Pro 3

USB-portens plassering på Surface 3

Surface 3

Merknader
  • Hvis du vil koble til mer enn ett USB-tilbehør på én gang, for eksempel en mus og en skriver, bør du bruke en USB-hub (selges separat) med egen strømforsyning.
  • Strømforsyningen som følger med Surface Pro-modeller, har en USB-ladeport som du kan bruke til å drive andre USB-enheter mens du lader Surface. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Surface-batteri og strøm.

Installere et USB-tilbehør

Trinn 1:  Hvis USB-tilbehøret har en strømledning, kobler du den til en stikkontakt.
Trinn 2:  Sett tilbehørets USB-kabel i Surface.
Trinn 3:  Slå på tilbehøret (om nødvendig). Første gang du kobler til USB-tilbehør, installerer Windows nødvendig programvare for tilbehøret.

Enhetskompatibilitet

Surface Pro-modeller og Surface 3 er kompatible med enheter som er sertifisert for Windows 8.1. Hvis du vil finne ut hva som er kompatibelt, kan du se Windows Kompatibilitetssenter.

Feilsøking

Hvis Windows ikke gjenkjenner USB-tilbehøret, kan du se "Løse problemer med USB-enheter" i Installere en USB 3.0-enhet og andre USB-enheter. Hvis du ønsker mer informasjon om installasjonsproblemer, kan du se Hva skjer hvis en kabelbasert enhet ikke er installert riktig?

Se enheter installert på Surface

Se enheter som er installert på Surface:

Trinn 1:  Sveip inn fra høyre kant av skjermen og trykk Innstillinger.
(Hvis du bruker mus, peker du øverst til høyre på skjermen, flytter musepekeren nedover og klikker Innstillinger.)
Trinn 2:  Trykk eller klikk Endre PC-innstillinger > PC og enheter > Enheter.

Ting du kan gjøre fra Enheter

Fra Enheter kan du gjøre følgende:

• Legge til og fjerne enheter.
  • Vise status for alle enheter for å se om det er et problem, for eksempel enheter som ikke starter eller som er frakoblet.
  • La tilkoblede enheter laste ned programvare over forbruksmålte tilkoblinger.
  • Konfigurere Surface slik at den som standard lagrer filer på en flyttbar USB-stasjon.

Du kan også behandle enhetene i Enheter og skrivere i Kontrollpanel. For mer informasjon, se "Behandle enheter" i Legge til, fjerne og behandle enheter og skrivere.

Koble til en USB-mus, en skriver og mer

Du kan koble til et USB-tilbehør, som en skriver, et kamera, en musikkspiller, en smarttelefon, en mus eller en ekstern harddisk, til Surface.

Plassering av USB-porten

USB-portens plassering på Surface RT og Surface 2

Surface RT og Surface 2

Obs!

Hvis du vil koble til mer enn ett USB-tilbehør på én gang, for eksempel en mus og en skriver, bør du bruke en USB-hub (selges separat) med egen strømforsyning.

Installere et USB-tilbehør

Trinn 1:  Hvis USB-tilbehøret har en strømledning, kobler du den til en stikkontakt.
Trinn 2:  Sett tilbehørets USB-kabel i Surface.
Trinn 3:  Slå på tilbehøret (om nødvendig). Første gang du kobler til USB-tilbehør, installerer Windows nødvendig programvare for tilbehøret.

Enhetskompatibilitet

Surface RT og Surface 2 er kompatible med enheter som er sertifisert for Windows RT 8.1. Hvis du vil finne ut hva som er kompatibelt, kan du se Windows Kompatibilitetssenter.

Feilsøking

Hvis Windows ikke gjenkjenner USB-tilbehøret, kan du se "Løse problemer med USB-enheter" i Installere en USB 3.0-enhet og andre USB-enheter. Hvis du ønsker mer informasjon om installasjonsproblemer, kan du se Hva skjer hvis en kabelbasert enhet ikke er installert riktig?

Se enheter installert på Surface

Se enheter som er installert på Surface:

Trinn 1:  Sveip inn fra høyre kant av skjermen og trykk Innstillinger.
(Hvis du bruker mus, peker du øverst til høyre på skjermen, flytter musepekeren nedover og klikker Innstillinger.)
Trinn 2:  Trykk eller klikk Endre PC-innstillinger > PC og enheter > Enheter.

Ting du kan gjøre fra Enheter

Fra Enheter kan du gjøre følgende:

• Legge til og fjerne enheter.
  • Vise status for alle enheter for å se om det er et problem, for eksempel enheter som ikke starter eller som er frakoblet.
  • La tilkoblede enheter laste ned programvare over forbruksmålte tilkoblinger.
  • Konfigurer Surface slik at den som standard lagrer filer på en flyttbar USB-stasjon.

Du kan også behandle enhetene i Enheter og skrivere i Kontrollpanel. For mer informasjon, se "Behandle enheter" i Legge til, fjerne og behandle enheter og skrivere.