Finn ut hvilket tastatur du har på Surface

Lær om forskjellene mellom Surface-tastaturene som vil hjelpe deg med å skille dem fra hverandre og finne ut hvilket du har.

Type Cover, Batteridrevet Cover eller Touch Cover?

Surface Type Covers og Batteridrevet Cover har mekaniske taster som beveger seg når du trykker på dem, mens tastene på Surface Touch Covers ikke gjør dette.

For å lære om andre tasteforskjeller som hjelper deg med å identifisere ditt Surface-tastatur, se avsnittene under.

Type Cover-deksler

Hvis du har et Type Cover, men du ikke er sikker på hvilket dette er, kan du finne ut dette på følgende måte.

Type Cover

Type Cover har taster for demp, volum og spill av/pause til høyre for Esc-tasten.

Type Cover passer nøyaktig til størrelsen på Surface RT, Surface 2, Surface Pro og Surface Pro 2.

Type Cover 2 og Surface Pro 3 Type Cover

Type Cover 2 og Surface Pro 3 Type Cover har taster for å kontrollere baklyset på tastaturet, taster for demping og spill av/pause til høyre for Esc-tasten.

Type Cover 2 passer til størrelsen på Surface RT, Surface 2, Surface Pro og Surface Pro 2.

Surface Pro 3 Type Cover passer perfekt til Surface Pro 3.

Surface 3 Type Cover

Surface 3 Type Cover har taster for demp, spill av/pause og baklyset på tastaturet til høyre for Esc-tasten.

Surface 3 Type Cover passer til størrelsen på Surface 3.

Batteridrevet Cover

Batteridrevet Cover har ekstra kontakter som andre Surface Cover ikke har. Disse kontaktene gjør at Batteridrevet Cover, med det integrerte batteriet, kan overføre strøm til Surface.

Strømkontakter på Batteridrevet Cover sin klaffer

Touch Cover-deksler

Hvis du har et Touch Cover, er det ett av disse to:

Touch Cover

Touch Cover har taster for demp, volum og spill av/pause til høyre for Esc-tasten.

Touch Cover passer nøyaktig til størrelsen på Surface RT, Surface 2, Surface Pro og Surface Pro 2.

Touch Cover 2

Touch Cover har taster for å kontrollere baklyset på tastaturet, demp og spill av/pause til høyre for Esc-tasten.

Touch Cover 2 passer perfekt til Surface RT, Surface 2, Surface Pro eller Surface Pro 2.

Type Cover, Batteridrevet Cover eller Touch Cover?

Surface Type Covers og Batteridrevet Cover har mekaniske taster som beveger seg når du trykker på dem, mens tastene på Surface Touch Covers ikke gjør dette.

For å lære om andre tasteforskjeller som hjelper deg med å identifisere ditt Surface-tastatur, se avsnittene under.

Type Cover-deksler

Hvis du har et Type Cover, men du ikke er sikker på hvilket dette er, kan du finne ut dette på følgende måte.

Type Cover

Type Cover har taster for demp, volum og spill av/pause til høyre for Esc-tasten.

Type Cover passer nøyaktig til størrelsen på Surface RT, Surface 2, Surface Pro og Surface Pro 2.

Type Cover 2 og Surface Pro 3 Type Cover

Type Cover 2 og Surface Pro 3 Type Cover har taster for å kontrollere baklyset på tastaturet, taster for demping og spill av/pause til høyre for Esc-tasten.

Type Cover 2 passer til størrelsen på Surface RT, Surface 2, Surface Pro og Surface Pro 2.

Surface Pro 3 Type Cover passer perfekt til Surface Pro 3.

Surface 3 Type Cover

Surface 3 Type Cover har taster for demp, spill av/pause og baklyset på tastaturet til høyre for Esc-tasten.

Surface 3 Type Cover passer til størrelsen på Surface 3.

Batteridrevet Cover

Batteridrevet Cover har ekstra kontakter som andre Surface Cover ikke har. Disse kontaktene gjør at Batteridrevet Cover, med det integrerte batteriet, kan overføre strøm til Surface.

Strømkontakter på Batteridrevet Cover sin klaffer

Touch Cover-deksler

Hvis du har et Touch Cover, er det ett av disse to:

Touch Cover

Touch Cover har taster for demp, volum og spill av/pause til høyre for Esc-tasten.

Touch Cover passer nøyaktig til størrelsen på Surface RT, Surface 2, Surface Pro og Surface Pro 2.

Touch Cover 2

Touch Cover har taster for å kontrollere baklyset på tastaturet, demp og spill av/pause til høyre for Esc-tasten.

Touch Cover 2 passer perfekt til Surface RT, Surface 2, Surface Pro eller Surface Pro 2.

Type Cover, Batteridrevet Cover eller Touch Cover?

Surface Type Covers og Batteridrevet Cover har mekaniske taster som beveger seg når du trykker på dem, mens tastene på Surface Touch Covers ikke gjør dette.

For å lære om andre tasteforskjeller som hjelper deg med å identifisere ditt Surface-tastatur, se avsnittene under.

Type Cover-deksler

Hvis du har et Type Cover, men du ikke er sikker på hvilket dette er, kan du finne ut dette på følgende måte.

Type Cover

Type Cover har taster for demp, volum og spill av/pause til høyre for Esc-tasten.

Type Cover passer nøyaktig til størrelsen på Surface RT, Surface 2, Surface Pro og Surface Pro 2.

Type Cover 2 og Surface Pro 3 Type Cover

Type Cover 2 og Surface Pro 3 Type Cover har taster for å kontrollere baklyset på tastaturet, taster for demping og spill av/pause til høyre for Esc-tasten.

Type Cover 2 passer til størrelsen på Surface RT, Surface 2, Surface Pro og Surface Pro 2.

Surface Pro 3 Type Cover passer perfekt til Surface Pro 3.

Surface 3 Type Cover

Surface 3 Type Cover har taster for demp, spill av/pause og baklyset på tastaturet til høyre for Esc-tasten.

Surface 3 Type Cover passer til størrelsen på Surface 3.

Batteridrevet Cover

Batteridrevet Cover har ekstra kontakter som andre Surface Cover ikke har. Disse kontaktene gjør at Batteridrevet Cover, med det integrerte batteriet, kan overføre strøm til Surface.

Strømkontakter på Batteridrevet Cover sin klaffer

Touch Cover-deksler

Hvis du har et Touch Cover, er det ett av disse to:

Touch Cover

Touch Cover har taster for demp, volum og spill av/pause til høyre for Esc-tasten.

Touch Cover passer nøyaktig til størrelsen på Surface RT, Surface 2, Surface Pro og Surface Pro 2.

Touch Cover 2

Touch Cover har taster for å kontrollere baklyset på tastaturet, demp og spill av/pause til høyre for Esc-tasten.

Touch Cover 2 passer perfekt til Surface RT, Surface 2, Surface Pro eller Surface Pro 2.