Surface RT, Surface Pro, Windows 8.1, Windows RT 8.1.

Oppdater Surface fra Windows 8 til Windows 8.1

Få mest mulig ut av Surface RT eller Surface Pro ved å oppdatere til den siste versjonen av Windows RT 8.1 eller Windows 8.1.

Kjører du allerede en preview-versjon av Windows RT 8.1 eller Windows 8.1?

I så fall, se Oppdatere Surface fra Windows 8.1 Preview.

Hvordan oppdaterer jeg Surface RT?

Hvis du er klar til å starte, følger du trinnene nedenfor for å laste ned den gratis oppdateringen fra Windows Store:

Trinn 1:  Gå til startskjermen, og trykk eller klikk Store-flisen.
Trinn 2:  I Store, trykk eller klikk Windows 8.1-oppdateringen. Hvis du ikke ser oppdateringen på hjemmesiden til Store, kan du se Kan du ikke finne oppdateringen i Store?
Trinn 3:  Trykk eller klikk Last ned.
Trinn 4:  Oppdateringen lastes ned og installeres i bakgrunnen mens du bruker Surface til å gjøre andre ting.
Installasjonsprogrammet vil sjekke at du har nok ledig diskplass, at appene og enhetene dine vil fungere med Windows 8.1, og at du har alle nødvendige oppdateringer. I noen tilfeller kan installasjonsprogrammet finne noe du må ta deg av før du kan fortsette å installere oppdateringen. Hvis det er tilfelle, vises det en melding om hav du må gjøre.
Obs!
Hvis installasjonen av en eller annen grunn forstyrres/avbrytes, kan du starte oppdateringen på nytt fra der den stanset, ved å gå tilbake til Store og laste ned oppdateringen på nytt.

Hvordan oppdaterer jeg Surface Pro?

Hvis du vil ha viktige tips om hvordan du klargjør Surface Pro for oppdateringen til Windows 8.1, kan du se Oppdatere til Windows 8.1 fra Windows 8.

Hvis du er klar til å starte, følger du trinnene nedenfor for å laste ned den gratis oppdateringen fra Windows Store:

Trinn 1:  Gå til startskjermen, og trykk eller klikk Store-flisen.
Trinn 2:  I Store, trykk eller klikk Windows 8.1-oppdateringen. Hvis du ikke ser oppdateringen på hjemmesiden til Store, kan du se Kan du ikke finne oppdateringen i Store? under.
Trinn 3:  Trykk eller klikk Last ned.
Trinn 4:  Oppdateringen lastes ned og installeres i bakgrunnen mens du bruker Surface til å gjøre andre ting.
Installasjonsprogrammet vil sjekke at du har nok ledig diskplass, at appene og enhetene dine vil fungere med Windows 8.1, og at du har alle nødvendige oppdateringer. I noen tilfeller kan installasjonsprogrammet finne noe du må ta deg av før du kan fortsette å installere oppdateringen. Hvis det er tilfelle, vises det en melding om hav du må gjøre.
Obs!
Hvis installasjonen av en eller annen grunn forstyrres/avbrytes, kan du starte oppdateringen på nytt fra der den stanset, ved å gå tilbake til Store og laste ned oppdateringen på nytt.

Kan du ikke finne oppdateringen i Windows Store?

Prøv disse trinnene hvis du ikke kan finne oppdateringen i Windows Store. Etter hvert trinn, sjekk om problemet som du har er løst.

Trinn 1:  Lukk og åpne Windows Store på nytt.
Trinn 2:  Sørg for at KB 2871389 er installert i Windows Update.
For å se oppdateringsloggen, sveip inn fra høyre kant på skjermen, og trykk eller klikk Innstillinger, og deretter Endre PC-innstillinger. Trykk eller klikk Oppdatering og gjenoppretting, og trykk eller klikk deretter Windows Update. Trykk eller klikk Vis oppdateringsloggen.
Trinn 3:  Hvis KB 2871389 ikke vises i oppdateringsloggen, bør du installere den manuelt. Hvis du vil ha mer informasjon manuell oppdatering, kan du se Installere Surface- og Windows-oppdateringer.
Trinn 4:  Start Surface på nytt.
Trinn 5:  Tilbakestill Windows Store.
For å gjøre dette, sveip inn fra høyre kant på skjermen, trykk eller klikk Søk, og skriv inn kjør i søkefeltet. Trykk eller klikk Kjør og skriv inn wsreset i ledeteksten. Trykk eller klikk OK.
Trinn 6:  Hvis du fremdeles ikke kan se Windows 8.1-oppdateringen i Store, ta kontakt med oss.
Obs!
Hvis du bruker en Surface-enhet i en organisasjon, er det svært sannsynlig at du trenger hjelp fra IT-avdelingen for å oppdatere til Windows 8.1. Det kan hende at du bruker en kommersiell versjon av Windows, som en volumlisens- eller bedriftsutgave.

Se Hvorfor kan jeg ikke finne oppdateringen i Store? for mer informasjon.

Kundestøtte

Mens du oppdaterer Surface, kundestøtte via telefon og chat. Før du oppdaterer, bør du se Oppdatere til Windows 8.1: Spørsmål og svar.