Jeg har glemt passordet

Har du glemt passordet for å logge deg på Windows på Surface? Det finnes flere måter du kan nullstille eller hente inn passordet på, avhengig av hva slags konto du satte opp på Surface.

Hvis kontoen din er
Kan du
En Microsoft-konto
(Du bruker en e-postadresse og et passord for å logge på.)
En lokal konto
(Du bruker et brukernavn og et passord for å logge på.)
  • Bruk passordtipset ditt som en påminnelse.
  • Be noen med en administratorkonto på Surface logge seg på og endre passordet ditt for deg. (Dersom du har en administratorkonto og husker administratorpassordet, kan du gjøre dette selv. Kontoen som ble opprettet under installasjon av Windows er en administratorkonto.)
  • Hvis du har glemt passordet til din lokale og/eller administratorkonto, må du tilbakestille Surface til fabrikkinnstillinger. For å lære hvordan du tilbakestiller Surface fra Windows-påloggingsskjermen, kan du se:
Surface Pro:
En domenekonto
(For å logge på en bedriftskonto, for eksempel.)
Kontakte systemadministratoren din for å tilbakestille passordet ditt.