Surface-bruksanvisninger

Hvis du er ny med Surface, laste ned Surface-bruksanvisningen Disse utskrivbare veiledningene inneholder informasjon og tips for å hjelpe deg få det meste fra Surface.

Gjelder for

Surface Book, Surface Pro 4, Surface Pro 3, Surface 3, Surface Pro 2, Surface 2, Surface Pro, Surface RT.

Brukerveiledning for Surface Pro 4

Surface Pro 4

English

Du kan bruke Leserappen for Windows til å se disse veilendingene i Windows 8. På tidligere versjoner av Windows må du installere den gratis leseren Adobe Reader for å se disse veiledningene.