Kiss paper goodbye

Det er den tiden av året igjen: skolestart.
Gjør det enkelt med Surface.

 • Kraft gjennom hele dagen

  Med opptil 10 timers batterilevetid for videoavspilling,* støtter Surface 3 deg uansett hvordan timeplanen din ser ut.

 • Kraftig, rask og responsiv

  Surface 3 er svært rask og responsiv, så du kan kjøre favorittprogrammene dine, som Office, uten å miste hastighet.

 • Bedre for notatskriving enn den bærbare PC-en

  Med den ekstra Surface-pennen,1 blir Surface 3 det perfekte nettbrettet for å ta notater.

 • Apper designet for å hjelpe deg gå papirfri

  I stedet for å skrive ut avlesninger, bruk den ekstra Surface-pennen til å skrive notater direkte på skjermen.

Kraft gjennom hele dagen

Med opptil 10 timers batterilevetid for videoavspilling, kan du stole på Surface 3. Uansett om du er oppe hele natta eller bare har en lang dag, varer du lenger gjennom ladinger.

Kraftig, rask og responsiv

Tenk på Surface 3 som et nettbrett med kraften og ytelsen til en bærbar PC. Svært rask og responsiv, dens flere lagringsmuligheter lar deg kjøre favorittprogrammene dine, som Office og Photoshop.1

Bedre for notatskriving enn den bærbare PC-en

Møt det perfekte verktøyet for å ta notater. Med den ekstra Surface-pennen, kan du raskt og enkelt legge til diagrammer og grafer på skrevne notater, konvertere skrevne notater til tekst og til og med ta opp forelesninger.

Apper designet for å hjelpe deg gå papirfri

Alle dine favorittapper, som OneNote og Drawboard PDF1 fungerer nå med Surface-pennen, så du aldri lenger trenger skrive ut avlesninger. Uthev og skriv direkte på skjermen, og forvandle deretter notater til søkbar tekst.

På skolen

Surface gjør mer så du ikke trenger det

Tilbring en dag med Surface 3, og du vil oppdage at den kan gjøre mange ting den bærbare PC-en ikke kan. Den er flott i timen, enkel å ta med seg og alltid klar til å hjelpe deg med å forvandle ideer til realitet.

 • "Jeg pleide bære rundt på en bærbar PC og masse notatbøker. Nå bærer jeg bare på Surface Pro. Den kan gjøre akkurat det samme som den bærbare PC-en og den er mye lettere."

  - Andy, elev på videregående skole fra Boston, MA

 • Surface er nesten som å skrive med papir og penn, og skrivespissen er utrolig mer praktisk enn den andre klassekamerater har for deres iPad

  - Rahul, elev på medisinstudier fra Boston, MA

 • "Jeg elsker min Surface. Den er perfekt for å ta notater med og batterilevetiden er fantastisk. Det er det eneste jeg tar med meg når jeg drar på forelesning."

  - Isabel, elev på videregående i New York

* Testing utført av Microsoft i mars 2015 på 64 GB- og 128 GB-enheter med 4 GB RAM som kjører Windows 8.1. Testing betod av full utlading av batteri under videoavspilling. Alle innstillinger var standard med unntak av: Wi-Fi ble tilknyttet et nettverk og automatisk lysstyrke var deaktivert. Batterilevetid varierer betydelig avhengig av innstillinger, forbruk og andre faktorer.
1 Selges separat.
2 Fargene varierer fra marked til marked.
3 Tilgjengelig på Surface 3-enheter som kjøpes før 31. desember 2015. Aktivering av Office må gjøres innen seks måneder fra aktiveringsdatoen for Windows.