Doe fantastische dingen.

Er is geen grens aan wat je kunt bereiken met de veelzijdigheid en het vermogen van de Surface.
Selecties:

Pen & muizen

Penpuntenset

Kies de penpunt die het beste bij je past. Kies de gemiddelde punt als je hetzelfde gevoel wilt als bij een potlood nr. 2 of ga voor een gladde punt, die vergelijkbaar is met die van een balpen. De Penpuntset is alleen compatibel met de nieuwe Surface-pen.

Zilver

Blauw

Zwart

Rood

Surface-pen NEW

Gebruik de Surface-pen voor de ultieme, moderne schrijfervaring. Schrijf, teken of markeer documenten digitaal. Schrijf en wis op een natuurlijke manier met een werkend gum aan het uiteinde. De nieuwe Surface-pen werkt met Surface Pro 4, Surface Pro 3 en Surface 3.

Zwart

Blauw

Cyaan

Paars

Rood

Surface-penhouder

Bevestig de penhouder op je cover en houd je Surface-pen altijd bij de hand.

Wedge Touch-muis

De Wedge Touch Mouse valt samen met Surface in stijl en inhoud. De Wedge Mouse is klein genoeg om in je zak te passen en sluit draadloos aan op je Surface.

Arc Touch Mouse

De Arc Touch Mouse is ontworpen om goed in je hand te liggen en je kunt hem gemakkelijk plat maken voor een vlotte draagbaarheid en opslag. Maakt verbinding met je Surface via Bluetooth. Een stijlvolle blikvanger.

Voeding & dockingstations

Surface-basisstation

Met Surface Dock verander je je uitstekend draagbare Surface in een desktop-pc. Sluit gewoon de SurfaceConnectTM-kabel aan om je apparaat op te laden en toegang te krijgen tot externe monitoren, een toetsenbord, een muis en meer.

Stroomvoorziening van 65 w

Laad je Surface Pro 4 of Surface Pro 3 snel op met de veelzijdige stroomvoorziening van 65 W. De stroomvoorziening van 65 W laadt de accu snel op en met de USB-poort kun je tegelijkertijd nog een ander apparaat opladen.

Surface 3-dockingstation

Maak direct verbinding met je HD-monitor, bekabelde netwerk, audiosysteem, toetsenbord van normale grootte, printer, enzovoort met de dockingstation die is ontworpen voor Surface 3.

Surface 3 voeding

Laad je Surface 3 op met de 13 W Micro USB-voedingseenheid. Gebruik de standaard USB-naar-micro-USB-kabel om andere apparaten op te laden, zoals een smartphone of tablet.

36 W voeding

Klik de 36 W voeding in en laadt je Surface Pro 3 snel op.

Toetsenbordcovers

Surface Pro 4 toetsenbord Cover met vingerafdruk-ID NEW

Lange wachtwoorden zijn verouderd. Nu kunt u veiliger aanmelden met een enkele aanraking. Met de nieuwe Surface Pro 4 toetsenbord Cover kunt u Windows Hello op elke Surface Pro gebruiken.1
  • 1 Compatibel met Surface Pro 4 en Surface Pro 3 onder Windows 10.

Felblauw

Zwart

Blauw

Surface Pro 4 Type Cover

Onze nieuwe generatie Type Covers bieden je de meest geavanceerde Surface-typervaring tot nog toe. Ze voelen aan en presteren als een traditioneel laptoptoetsenbord en hebben toetsen waartussen precies voldoende ruimte zit om snel en vloeiend te kunnen typen, en een vergrote glazen trackpad voor precisiebesturing.

Rood

Paars

Zwart

Blauw

Surface Pro 3 Type Cover

Type Cover is één van de dunste toetsenborden die er zijn en tovert je Surface Pro 3 om in een eersteklas laptop.

Rood

Felblauw

Zwart

Surface 3 Type Cover

Tover je Surface 3 om in een laptop met Type Cover. Verkrijgbaar is felle nieuwe kleuren met verlichte toetsen.

Adapters

Microsoft draadloze beeldschermadapter

Geef uw tablet, laptop of smartphone weer op een HDTV of monitor. Stream uw favoriete films, bekijk vakantiefoto's, of toon een presentatie - en dat alles draadloos. Werkt met alle Windows 10-telefoons, tablets en laptops die Miracast® ondersteunen, waaronder de Surface-reeks. Voor gebruik is geen internettoegang vereist.

Surface Mini-DisplayPort-naar-HDMI AV-adapter

Sluit je Surface aan op een HDMI-compatibel scherm om foto's of video te delen op het grote scherm van je HDTV. Compatibel met alle Surface-modellen.

Surface Mini-DisplayPort-naar-VGA-adapter

Sluit de Surface aan op een VGA-compatibel scherm, monitor of projector om je afbeeldingen, video's en goede ideeën te delen. Compatibel met alle Surface-modellen.

Surface USB 3.0 Ethernet Adapter

Maak verbinding met je netwerk met de Surface USB 3.0 Ethernet Adapter met overdrachtsnelheden tot 1 Gbps - tot 10x sneller dan USB 2.0. Compatibel met alle Surface-modellen.

Mijn Surface beveiligen

Surface schermbeveliging

Bescherm de Surface tegen krassen, vegen en afbrokkelen met deze schermbeveliging van getemperd glas. Bruikbaar met de Surface Pen.

Er zijn momenteel geen producten die overeenkomen met uw zoekcriteria.