Welke Surface is geschikt voor jou?

Vind de meest productieve tablet voor professioneel gebruik

Surface Pro 2

Een laptop in de behuizing van een tablet

Vervang je laptop. De Surface Pro 2 heeft een langere batterijduur dan de originele Surface, een Intel® Core™ i5-processor van de nieuwste generatie en kan Microsoft Office en Windows uitvoeren.

Surface 2

Sneller, dunner, lichter

Doe aan multitasking dankzij de vastgemaakte apps die naast elkaar staan op het breedbeeldscherm. Bevat voor touch geoptimaliseerde versies van Outlook, Word, PowerPoint, Excel en OneNote. Nu met maximaal tien uur batterijtijd1.

Surface

Office, poorten, Covers

Met Office RT 2013 (inclusief Outlook), een USB 2.0-poort en covers is de originele Surface meer dan een tablet. En met maximaal acht uur batterijtijd is het ook een goede aankoop voor bedrijven. Covers zijn afzonderlijk verkrijgbaar.

1 De test bestond uit het volledig leeg laten lopen van de accu tijdens het afspelen van video en surfen op internet. Het afspelen van video werd getest met een van Xbox Video gedownloade film van 95 minuten die steeds werd herhaald. Alle instellingen waren de standaardinstellingen, behalve: Wi-Fi was gekoppeld aan een netwerk, Automatische correctie was uitgeschakeld en Bluetooth-radio was uitgeschakeld. De levensduur van de accu is sterk afhankelijk van de instellingen, het gebruik en andere factoren.