De meest productieve apparaten voor zakelijk gebruik

De Surface-apparaten zijn ontworpen om de meest productieve apparaten te zijn met de veelzijdigheid, poorten, apps en beveiligingsfuncties die je nodig hebt.

 • Surface Pro 3

  De krachtigste Surface met een 12 inchscherm en een 4de generatie Intel® Core™-processor waarop Windows 8.1 Pro wordt uitgevoerd.

  Meer informatie >
 • Surface 3

  De meest draagbare Surface weegt slechts 622 gram en heeft voldoende kracht zodat je altijd productief bent onderweg.

  Meer informatie>

Tablet en laptop in één

De snelle, vlotte touch-ervaring van een tablet gecombineerd met de standaard, poorten en inklikbaar toetsenbord1 die je nodig hebt bij een laptop.

Apps en services op het werk

Installeer moderne apps en bureaubladprogramma's, inclusief Office.2 Voer apps naast elkaar uit. Maak notities met OneNote terwijl die automatisch met de cloud wordt gesynchroniseerd.

 • Eenvoudige integratie in IT-infrastructuur

  Dankzij de vertrouwde ondersteuning van Windows past de Surface naadloos in je IT-infrastructuur. Bescherm je investering met het Uitgebreide hardwareserviceplan met bescherming tegen onbedoelde schade.

 • Beveiliging

  Surface is zeer goed beveiligd. Windows Defender helpt je beschermen tegen malware en virussen. BitLocker-technologie, TPM, UEFI en Beveiligd opstarten houden je Surface veilig en beschermd.

Gebruik Surface voor je bedrijf

1 Toetsenbord afzonderlijk verkrijgbaar.
2 Office wordt afzonderlijk verkocht op Surface Pro 3.