Surface-accessoires

surface-accessoires

Pen

• De Surface-pen gebruiken

Leer hoe je de Surface-pen kunt gebruiken met je Surface Pro 3 of Surface 3. De pen start OneNote na één klik en werkt met alle apps die inktondersteuning bieden.

• Instellingen voor aanraken en pen in Windows: veelgestelde vragen Windows.com

Hier volgen antwoorden op een aantal veelgestelde vragen over instellingen voor aanraken en pen in Windows.

• Problemen met de Surface-pen oplossen

Als je met je Surface-pen niet kunt schrijven, OneNote openen of verbinding maken met Bluetooth, probeer je deze oplossingen om de pen te doen werken met je Surface Pro 3 of Surface 3.

• De Pro-pen gebruiken

Surface Pro en Surface Pro 2 worden geleverd met een digitale pen zodat je op het aanraakscherm kunt schrijven.