Bladeren naar onderwerpen over Surface 2

E-mail en communicatie

• E-mail instellen en gebruiken

Gebruik de app Mail, of Outlook als je dit hebt, om e-mail van meerdere e-mailaccounts op je Surface te lezen en te beantwoorden.

• Problemen met e-mail oplossen

Zoek oplossingen voor problemen met het gebruik van de app Mail of Outlook of je Surface.

• Wat is er gebeurd met de app Berichten?

Deze is nu veranderd in Skype. Voer chatgesprekken en maak audio- en videogesprekken van Skype naar Skype met je Skype- en Messenger-contactpersonen.

• App Personen: op de hoogte blijven Windows.com

Gebruik de app Personen op Surface om contact te houden met vrienden en familie. Leer hoe je contactpersonen kunt importeren en toevoegen, hoe je contactpersonen kunt vastmaken aan Start en hoe je foto's, koppelingen en meer kunt delen.

• Skype op Surface

Gebruik Skype op je Surface om te chatten en audio- en videogesprekken te voeren.

• Videogesprekken voeren met Skype Skype.com

Leer hoe je de videogespreksfunctie kunt gebruiken in Skype.