Bladeren naar onderwerpen over Surface Pro 3

Office-apps

• Microsoft Office installeren op Surface Pro

Ontdek hoe je Office kunt installeren en gebruiken op Surface Pro, Surface Pro 2 of Surface Pro 3.

• Office-gids voor aanraken Office.com

Gebruik bewegingen op je Surface-aanraakscherm om te werken in Office-apps.

• Excel 2013 Aan de slag Office.com

Nieuw in Excel 2013? Deze gratis PDF-handleiding bevat nuttige tips die je goed van pas komen.

• OneNote gebruiken op Surface

Ontdek hoe je je gegevens, afbeeldingen en ideeën gemakkelijk kunt ordenen en zoeken op elk apparaat met OneNote.

• Outlook 2013 Aan de slag Office.com

Ga snel aan de slag in Outlook 2013 met deze gratis handleiding in PDF-indeling.

• Bepalen welke OneNote-app wordt geopend met Surface-pen

Leer hoe je kunt instellen of OneNote of OneNote 2013 (bureaublad) wordt geopend als je op de bovenste knop op de Surface-pen klikt.

• Basistaken in Outlook 2013 Office.com

Leer hoe je basistaken in Outlook 2013 kunt uitvoeren: een e-mailaccount instellen, je e-mailhandtekening maken en e-mails en vergaderaanvragen verzenden en ontvangen.

• PowerPoint 2013 Aan de slag Office.com

Als je PowerPoint 2013 nog niet kent, biedt deze gratis handleiding (in PDF-formaat) nuttige tips die je goed van pas komen.

• Word 2013 Aan de slag Office.com

Download deze gratis handleiding in PDF-indeling om tips te krijgen over het gebruik van Word 2013.

• Word 2013: Regelafstand wijzigen Office.com

Moet je de afstand tussen regels binnen een alinea of tussen alinea's wijzigen? Dan is dit de eenvoudige manier om dat te doen, voor een deel van je document of je hele document.