Bladeren naar onderwerpen over Surface RT

Office-apps

• Microsoft Office 2013 RT

Surface 2 wordt geleverd met Office 2013 RT-apps: Word, Excel, PowerPoint en OneNote en Outlook. Als je Surface RT hebt, kun je Outlook krijgen als je een upgrade naar Windows RT 8.1 uitvoert.

• Office-gids voor aanraken Office.com

Gebruik bewegingen op je Surface-aanraakscherm om te werken in Office-apps.

• Beknopte handleiding voor Excel 2013 Office.com

Nieuw in Excel 2013? Deze gratis PDF-handleiding bevat nuttige tips die je goed van pas komen.

• OneNote gebruiken op Surface

Ontdek hoe je je gegevens, afbeeldingen en ideeën gemakkelijk kunt ordenen en zoeken op elk apparaat met OneNote.

• Outlook 2013 Aan de slag Office.com

Ga snel aan de slag in Outlook 2013 met deze gratis handleiding PDF-formaat.

• Basistaken in Outlook 2013 Office.com

Leer hoe je basistaken in Outlook 2013 kunt uitvoeren: een e-mailaccount instellen, je e-mailhandtekening maken en e-mails en vergaderaanvragen verzenden en ontvangen.

• Beknopte handleiding voor PowerPoint 2013 Office.com

Als je PowerPoint 2013 nog niet kent, biedt deze gratis handleiding (in PDF-formaat) nuttige tips die je goed van pas komen.

• Beknopte handleiding voor Word 2013 Office.com

Dowload deze gratis handleiding in PDF-formaat om tips te kijrgen over het gebruik van Word 2013.

• Word 2013: Regelafstand wijzigen Office.com

Met je de afstand tussen regels binnen een alinea of tussen alinea's wijzigen? Dan is dit de eenvoudige manier om dat te doen, voor een deel van je document of je hele document.