Assisted Support

Assisted Support is  noloading-profile Open Gesloten

Bedrijfsuren

Maandag t/m vrijdag
  • 9 u - 18 u (UTC+1)

Onze medewerkers zijn momenteel niet beschikbaar.

Sorry.
Deze service is momenteel niet beschikbaar. Probeer het over 10 minuten opnieuw.
Opmerking
Zakelijke gebruikers: gebruik dit formulier niet. Raadpleeg onze pagina Ondersteuning voor bedrijven voor hulp.

Stap 1

Selecteer je product

Je selectie wijzigen

Wijzigen

Je geregistreerde product(en)

Loading
Loading

Of selecteer een ander product:

Productnaam zoeken

• Surface RT

Surface RT

De productnaam bevindt zich onderaan op de achterkant van het apparaat.

Selecteren
  • Surface Pro

Surface Pro

De productnaam bevindt zich onderaan op de achterkant van het apparaat.

Selecteren
  • Surface 2

Surface 2

Heeft een zilveren behuizing en op de achterkant van het apparaat onder de standaard staat Windows RT geschreven.

Selecteren
  • Surface Pro 2

Surface Pro 2

De productnaam bevindt zich onderaan op de achterkant van het apparaat.

Selecteren
  • Surface Pro 3

Surface Pro 3

Heeft een zilveren behuizing en op de achterkant van het apparaat onder de standaard staat Windows 8 Pro geschreven.

Selecteren
  • Touch Cover

Touch Cover

Een toetsenbord met een glad oppervlak en drukgevoelige toetsen.

Selecteren
  • Type Cover

Type Cover

Een slanke versie van een traditioneel toetsenbord met bewegende toetsen.

Selecteren
  • Touch Cover 2

Touch Cover 2

Een toetsenbord met een glad oppervlak en drukgevoelige toetsen.

Selecteren
  • Type Cover 2

Type Cover 2

Een slanke versie van een traditioneel toetsenbord met bewegende toetsen.

Selecteren
  • Surface Pro Type Cover

Surface Pro Type Cover

Een traditioneel toetsenbord met bewegende toetsen voor Surface Pro 3

Select

Neem contact op met een medewerker om je product te registeren.

Lees de gebruiksvoorwaarden en ga hiermee akkoord om door te gaan met de registratie van je apparaat: Gebruiksvoorwaarden

Ik ga akkoord Annuleren

Je kunt het serienummer hier vinden:

Surface-product

Stap 2

Selecteer het probleem

Je selectie wijzigen

Wijzigen

Selecteer een categorie die je probleem het best beschrijft.

Selecteer het onderwerp dat je probleem het best beschrijft.

Beschrijf het probleem

Selecteer een probleem:

Loading
Belangrijk
Als je andere opties wilt selecteren, meld je dan aan.
Belangrijk
Als je andere opties wilt selecteren, registreer dan je product.

Vertel ons meer over jouw probleem (optioneel):

Resterende tekens:

Stap 3

Praat met een medewerker

Je selectie wijzigen

Wijzigen

Chat online

Verifying...
Je naam
Voer je naam in
De gemiddelde wachttijd bedraagt  N  minuten.
Je chatsessie wordt geopend in een apart venster.
Chat starten
Verifying...
Dank je wel. Je krijgt binnenkort bericht van een ondersteuningsmedewerker.
Oeps! Er zijn momenteel technische problemen.
Bel ons voor hulp op+32 2 503 31 13.

Onze ondersteuningsmedewerkers zijn momenteel niet beschikbaar. Probeer het opnieuw tijdens onze bedrijfsuren

Bedrijfsuren
Maandag t/m vrijdag
9 u - 18 u (UTC+1)

Of

Een gesprek aanvragen

Verifying...
Je naam
Voer je naam in
De gemiddelde wachttijd bedraagt  N  minuten.
We zullen je bellen op het onderstaande nummer.

Het telefoonnummer waarop we je kunnen bereiken:
Voer je telefoonnummer in de volgende notatie in:
Je telefoonnummer is vereist en wordt alleen gebruikt om contact met je op te nemen. Het wordt niet gebruikt voor marketingdoeleinden.
Verifying...
Dank je wel. We zullen je bellen binnen N minuten. Neem de telefoon op met "Hallo".
Oeps! Er zijn momenteel technische problemen.
Bel ons voor hulp op+32 2 503 31 13.

Onze ondersteuningsmedewerkers zijn momenteel niet beschikbaar. Probeer het opnieuw tijdens onze bedrijfsuren

Bedrijfsuren
Maandag t/m vrijdag
9 u - 18 u (UTC+1)

Of

Deze bronnen kunnen ook nuttig zijn

Pictogram Gebruikersforum

Discussies in het Surface-gebruikersforum