Surface 2, Windows RT 8.1.

Surface 2-functies

Surface 2-functies voorkant

Hier volgt een kort overzicht van Surface 2-functies:

Voor meer informatie over Surface 2 download je de Gebruikershandleiding voor je Surface.

Aanraakscherm
Het 10.6" aanraakscherm met haar hoogte-breedteverhouding van 16:9 en Full HD-beeldscherm (resolutie 1080p) is perfect om HD-films te bekijken, op het web te surfen en de Office-apps te gebruiken. Net als bij een smartphone kun je op het web surfen of je e-mail gebruiken met je vingers. Zie voor meer informatie Surface-aanraakscherm en Aanraken: tikken, vegen en meer.
Typing Covers
Voeg een uniek toetsenbord toe dat bovendien fungeert als beschermhoes (Typing Covers worden afzonderlijk verkocht). Zo heb je altijd een toetsenbord bij je. Zie Accessoires voor informatie over het volledige assortiment accessoires voor je Surface.
Wi-Fi en Bluetooth
Surface ondersteunt standaard Wi-Fi-protocollen (802.11a/b/g/n) en Bluetooth® 4.0. Zo kun je met Surface verbinding maken met een draadloos netwerk enBluetooth®-apparaten gebruiken zoals muizen, printers en headsets. Zie voor informatie over Surface mobiel breedband 4G-antennes Surface 2-specificaties.
Twee camera's: aan de voor- en achterkant
Twee camera's die je kunt gebruiken voor videogesprekken, voor het opnemen van video's of om foto's te maken. De camera aan de voorkant is een camera met 3,5 megapixels en die aan de achterkant een camera met 5,0 megapixels. Met de camera's worden video's in 1080p HD met een hoogte-breedteverhouding van 16:9 (breedbeeld) opgenomen.
Dubbele microfoons
Ingebouwde microfoons zijn handig bij het opnemen van video's en bij het bellen.
Surface 2-functies achterkant
Standaard
Klap de standaard met twee standen uit als je productief wilt zijn of als je achterover wilt leunen en je met de Surface wilt ontspannen. Eén positie is ideaal als je typt terwijl je aan een bureau werkt, en de andere voor typen terwijl je de Surface op schoot hebt.
Stereoluidsprekers, headsetaansluiting en volume
Luister naar muziek, radio, podcasts en audioboeken met apps uit de Windows Store of van websites.
SIM-kaartsleuf

Sommige Surface 2-modellen (Surface 2 (AT&T 4G LTE) en Surface 2 (4G)) hebben ingebouwde mobiele breedbandmogelijkheden, die je kunt gebruiken om verbinding te maken met het internet wanneer een Wi-Fi-netwerk beschikbaar is. Zie Je Surface 2 instellen: mobiel breedband (4G) voor meer informatie.

Poorten
Surface 2 rechterkant

* SIM-kaartsleuf uitsluitend op Surface 2 (AT&T 4G LTE) en Surface 2 (4G).

Software
  • Windows RT 8.1
    Surface 2 wordt geleverd met Windows RT 8.1 vooraf geïnstalleerd. Dit is een op Windows gebaseerd besturingssysteem dat is geoptimaliseerd voor dunne en lichte pc's. Op Windows RT 8.1 worden alleen ingebouwde apps uitgevoerd of apps die je downloadt van de Windows Store. Zie voor meer informatie Windows RT 8.1: veelgestelde vragen.
  • Microsoft Office 2013 RT
    Microsoft Office 2013 RT is vooraf geïnstalleerd met apps voor Word, Excel, Outlook, PowerPoint en OneNote die zijn geoptimaliseerd voor tablets. Zie Microsoft Office 2013 RT voor meer informatie.
  • Apps
    Surface 2 wordt geleverd met een groot aantal ingebouwde apps. Je kunt de tegels daarvan op je startscherm zien. Je kunt er nog meer installeren vanuit de Windows Store. Zie Apps installeren en verwijderen op Surface RT en Surface 2 voor meer informatie over het installerne van apps.
Opslag
Naast de interne opslag op Surface 2 zijn een aantal extra opslagopties.
CPU en RAM
NVIDIA Tegra 4 (T40) 1,7 GHz Quad Core met 2 GB RAM.
Sensoren
Surface 2 heeft vier sensoren (een omgevingslichtsensor, een versnellingsmeter, een gyroscoop en een kompas) waar apps allerlei leuke dingen mee kunnen doen.