Surface Pro 2-functies

Is van toepassing op

Surface Pro 2.

Is van toepassing op

Surface Pro 2.

Besturingssysteem:

Surface Pro 2-functies voorkant

Hier volgt een kort overzicht van de Surface Pro 2-functies.

Als je meer over Surface Pro wilt lezen, download je de Gebruikershandleiding voor je Surface.

Aanraakscherm
Het 10,6 inch ClearType Full HD-beeldscherm met een hoogte-breedteverhouding van 16:9 en een resolutie van 1080p (1920x1080 pixels) is perfect om HD-films te bekijken, op het web te surfen en de Office-apps (afzonderlijk verkrijgbaar) te gebruiken. Je kunt je vingers gebruiken om in en uit te zoomen of om dingen te selecteren of op het scherm te verplaatsen. Zie voor meer informatie Surface-aanraakscherm en Aanraken: tikken, vegen en meer.
Typing Covers
Je kunt de Surface natuurlijk op andere manieren gebruiken dan met aanraakbewegingen. Kies uit unieke toetsenborden die ook als beschermhoes dienen. Zo heb je altijd een toetsenbord bij je (afzonderlijk verkrijgbaar). Zie Accessoires voor informatie over het volledige assortiment accessoires voor je Surface.
Pro-pen
Maak notities, teken en markeer documenten met de digitale pen. Zie De Pro-pen gebruiken.
Wi-Fi en Bluetooth
In Surface worden Wi-Fi-standaardprotocollen (802.11a/b/g/n) en Bluetooth® 4.0 ondersteund. Dit betekent dat je verbinding kunt maken met een draadloos netwerk en dat je Bluetooth-apparaten, zoals muizen, printers en headsets, kunt gebruiken.
Twee camera's en een microfoon
twee camera's en een microfoon kun je gemakkelijk telefoongesprekken voeren en video's opnemen met je Surface. Met de camera's worden video's in 720p met een hoogte-breedteverhouding van 16:9 (breedbeeld) opgenomen.
Surface Pro 2-functies achterkant
Standaard
Klap de standaard met twee standen uit als je productief wilt zijn of als je achterover wilt leunen en je met de Surface wilt ontspannen. Eén positie is ideaal als je typt terwijl je aan een bureau werkt, en de andere voor typen terwijl je de Surface op schoot hebt.
Stereoluidsprekers,
headsetaansluiting en volume
Luister naar muziek, telefonische vergaderingen of audioboeken met behulp van apps uit de Windows Store of Internet Explorer. Zo kun je de Muziek-app gebruiken om muziek af te spelen en de Video-app om tv-programma's, films en video's te bekijken. Zie Surface-accessoires voor geluid, volume en audio voor meer informatie.
Poorten
Ja, Surface heeft poorten.
Surface Pro 2-functies rechterkant
Software
Meegeleverde software bij Surface Pro 2:
  • Windows 8.1 Pro
    Windows 8.1 Pro heeft alles van Windows 8 plus BitLocker-gegevensbeveiliging, domeindeelname en hosting via Verbinding met extern bureaublad.
  • Apps en programma's
    Surface Pro 2 wordt geleverd met diverse ingebouwde apps. Bekijk de tegels voor de apps op het startscherm. En je kunt nog veel meer apps uit de Windows Store installeren. Je kunt ook programma's uitvoeren die je hebt gebruikt met eerdere versies van Windows. Zie Apps installeren en verwijderen op Surface Pro en Surface 3 voor meer informatie.
CPU en RAM
4e generatie Intel® Core™ i5-processor met Intel HD Graphics 4400 met 4 of 8 GB RAM (Dual-channel LPDDR3).
Opslag
Naast de interne opslag op Surface Pro 2 is een aantal extra opslagopties beschikbaar. Zie Surface-opslagopties voor meer informatie.
Sensoren
Surface heeft vier sensoren (een omgevingslichtsensor, een versnellingsmeter, gyroscoop en kompas) die door apps kunnen worden gebruikt.

Surface Pro 2-functies voorkant

Hier volgt een kort overzicht van de Surface Pro 2-functies.

Als je meer over Surface Pro wilt lezen, download je de Gebruikershandleiding voor je Surface.

Aanraakscherm
Het 10,6 inch ClearType Full HD-beeldscherm met een hoogte-breedteverhouding van 16:9 en een resolutie van 1080p (1920x1080 pixels) is perfect om HD-films te bekijken, op het web te surfen en de Office-apps (afzonderlijk verkrijgbaar) te gebruiken. Je kunt je vingers gebruiken om in en uit te zoomen of om dingen te selecteren of op het scherm te verplaatsen. Zie voor meer informatie Surface-aanraakscherm en Aanraken: tikken, vegen en meer.
Typing Covers
Je kunt de Surface natuurlijk op andere manieren gebruiken dan met aanraakbewegingen. Kies uit unieke toetsenborden die ook als beschermhoes dienen. Zo heb je altijd een toetsenbord bij je (afzonderlijk verkrijgbaar). Zie Accessoires voor informatie over het volledige assortiment accessoires voor je Surface.
Pro-pen
Maak notities, teken en markeer documenten met de digitale pen. Zie De Pro-pen gebruiken.
Wi-Fi en Bluetooth
In Surface worden Wi-Fi-standaardprotocollen (802.11a/b/g/n) en Bluetooth® 4.0 ondersteund. Dit betekent dat je verbinding kunt maken met een draadloos netwerk en dat je Bluetooth-apparaten, zoals muizen, printers en headsets, kunt gebruiken.
Twee camera's en een microfoon
twee camera's en een microfoon kun je gemakkelijk telefoongesprekken voeren en video's opnemen met je Surface. Met de camera's worden video's in 720p met een hoogte-breedteverhouding van 16:9 (breedbeeld) opgenomen.
Surface Pro 2-functies achterkant
Standaard
Klap de standaard met twee standen uit als je productief wilt zijn of als je achterover wilt leunen en je met de Surface wilt ontspannen. Eén positie is ideaal als je typt terwijl je aan een bureau werkt, en de andere voor typen terwijl je de Surface op schoot hebt.
Stereoluidsprekers,
headsetaansluiting en volume
Luister naar muziek, telefonische vergaderingen of audioboeken met behulp van apps uit de Windows Store of Internet Explorer. Zo kun je de Muziek-app gebruiken om muziek af te spelen en de Video-app om tv-programma's, films en video's te bekijken. Zie Surface-accessoires voor geluid, volume en audio voor meer informatie.
Poorten
Ja, Surface heeft poorten.
Surface Pro 2-functies rechterkant
Software
Meegeleverde software bij Surface Pro 2:
  • Windows 8.1 Pro
    Windows 8.1 Pro heeft alles van Windows 8 plus BitLocker-gegevensbeveiliging, domeindeelname en hosting via Verbinding met extern bureaublad.
  • Apps en programma's
    Surface Pro 2 wordt geleverd met diverse ingebouwde apps. Bekijk de tegels voor de apps op het startscherm. En je kunt nog veel meer apps uit de Windows Store installeren. Je kunt ook programma's uitvoeren die je hebt gebruikt met eerdere versies van Windows. Zie Apps installeren en verwijderen op Surface Pro en Surface 3 voor meer informatie.
CPU en RAM
4e generatie Intel® Core™ i5-processor met Intel HD Graphics 4400 met 4 of 8 GB RAM (Dual-channel LPDDR3).
Opslag
Naast de interne opslag op Surface Pro 2 is een aantal extra opslagopties beschikbaar. Zie Surface-opslagopties voor meer informatie.
Sensoren
Surface heeft vier sensoren (een omgevingslichtsensor, een versnellingsmeter, gyroscoop en kompas) die door apps kunnen worden gebruikt.