Surface Pro, Surface Pro 2, Surface Pro 3, Surface 3.

Is van toepassing op

Surface Pro, Surface Pro 2, Surface Pro 3, Surface 3.

Besturingssysteem:

Energiestatus van Surface

Ontdek hoe je Surface kunt inschakelen, afsluiten, opnieuw opstarten en activeren en hoe je deze in een energiebesparende stand zet.

Aan/uit-knop op Surface Pro en Surface Pro 2
Aan/uit-knop op Surface Pro en Surface Pro 2
Aan/uit-knop op Surface 3
Aan/uit-knop op Surface 3
Aan/uit-knop op Surface Pro 3
Aan/uit-knop op Surface Pro 3

Druk op de aan/uit-knop en wacht een paar seconden om je Surface in te schakelen.

Slaapstand of InstantGo en sluimerstand

Als je je Surface enkele minuten niet gebruikt, wordt het scherm uitgeschakeld en gaat je Surface in een energiebesparende stand. De slaapstand op Surface Pro en Surface Pro 2 zorgt ervoor dat de Surface snel wordt hervat wanneer je deze opnieuw wilt gebruiken. De energiebesparende stand van Surface Pro 3 en Surface 3, InstantGo genaamd, zorgt dat je apparaat nog sneller opnieuw wordt geactiveerd.

Als je je Surface enkele uren niet gebruikt, gaat deze in de sluimerstand. Bij de sluimerstand wordt je werk opgeslagen en de Surface uitgeschakeld. Als je de Surface opnieuw opstart, kun je meteen verder van waar je bent gestopt.

Als je wilt wijzigen wanneer het scherm donkerder wordt of uitgaat, of wanneer Surface in slaapstand of InstantGo-modus gaat, raadpleeg je Surface accu en voeding.

Inschakelen, uitschakelen, in slaapstand zetten of InstantGo en opnieuw opstarten

Hier volgt een kort overzicht van de energiestanden van de Surface Pro en Surface 3.

Ingeschakeld of geactiveerd
Druk op de aan/uit-knop op de Surface en laat deze weer los.
Als er niets gebeurt, sluit je de voeding aan en druk je opnieuw op de aan/uit-knop. Als je Surface nog steeds niet inschakelt, raadpleeg je Surface wordt niet ingeschakeld, Windows wordt niet opgestart of de accu wordt niet opgeladen.
Uitschakelen
Ga naar start Windows-logo en selecteer Aan/uit > Afsluiten.
In slaapstand zetten
(Surface Pro en Surface Pro 2)

en

InstantGo
(Surface Pro 3 en Surface 3)
Doe een van de volgende dingen:
  • Druk op de aan/uit-knop op de Surface en laat deze weer los.
  • Gebruik je Surface een paar minuten niet.
  • Ga naar start Windows-logo en selecteer Aan/uit > Slaapstand.
  • Sluit je typecover.
    (Alleen de typecover die is ontworpen voor Surface Pro 3 of de typecover die is ontworpen voor Surface 3, zetten het apparaat in InstantGo. Als je een vroegere typecover gebruikt, gaat Surface Pro 3 of Surface 3 niet in InstantGo door de cover te sluiten.)
Opnieuw opstarten
Ga naar start Windows-logo en selecteer Aan/uit > Opnieuw opstarten.
Opmerkingen
  • Je kunt ook op Ctrl+Alt+Delete drukken of Aan/uit selecteren in de rechterbenedenhoek en Slaapstand, Afsluiten of Opnieuw opstarten kiezen.
  • Je kunt ook vanuit het bureaublad de Startknop ingedrukt houden (of met de rechtermuisknop klikken), Afsluiten of afmelden selecteren en een optie kiezen.

Activeren en ontgrendelen

Je kunt Surface op verschillende manieren activeren.

• Druk op een willekeurige toets op je Surface-typecover.
  • Druk op de aan/uit-knop op de Surface en laat deze weer los.
  • Druk op de Windows-knop Windows-knop op het Surface-aanraakscherm en laat deze weer los.

Zo ontgrendel je je Surface:

Stap 1:  Maak een veegbeweging vanaf de onderkant van het scherm of druk op een toets.
Stap 2:  Als het aanmeldingsscherm verschijnt, voer je je wachtwoord in en je Surface is klaar voor gebruik.
Als je hulp nodig hebt voor het aanmelden, ga je naar Aan- en afmelden bij je Surface.

Vergrendelen

Voer een van de volgende handelingen uit om je Surface te vergrendelen:

• Druk op Ctrl+Alt+Delete en selecteer Vergrendelen.
  • Druk op de Windows-logotoets Windows-logo +L.
  • Ga naar start Windows-logo, selecteer je accountafbeelding en selecteer Vergrendelen.

Energiestatus van Surface

Ontdek hoe je Surface kunt inschakelen, afsluiten, opnieuw opstarten en activeren en hoe je deze in een energiebesparende stand zet.

Aan/uit-knop op Surface RT en Surface 2
Aan/uit-knop op Surface RT en Surface 2

Druk op de aan/uit-knop en wacht een paar seconden om je Surface in te schakelen.

In slaapstand of InstantGo

Als je je Surface enkele minuten niet gebruikt, gaat deze in een energiebesparende slaapstand, die InstantGo heet. InstantGo zorgt ervoor dat je Surface snel wordt hervat wanneer je deze opnieuw wilt gebruiken.

Als je wilt wijzigen wanneer het scherm donkerder wordt of uitgaat, of wanneer je Surface in slaapstand gaat, raadpleeg je Surface accu en voeding.

Inschakelen, uitschakelen, InstantGo en opnieuw opstarten

Hier volgt een kort overzicht van de energiestanden van de Surface.
Ingeschakeld of geactiveerd
Druk op de aan/uit-knop op de Surface en laat deze weer los.
Als er niets gebeurt, sluit je de voeding aan en druk je opnieuw op de aan/uit-knop. Als je Surface nog steeds niet inschakelt, raadpleeg je Surface wordt niet ingeschakeld, Windows wordt niet opgestart of de accu wordt niet opgeladen.
Uitschakelen
Ga naar start Windows-logo en selecteer Aan/uit > Afsluiten.

Surface 2: Je kunt ook de aan/uit-knop twee seconden ingedrukt houden en vervolgens op het scherm omlaag vegen.
InstantGo
Doe een van de volgende dingen:
  • Sluit je Surface-cover voor typen.
  • Druk op de aan/uit-knop op de Surface en laat deze weer los.
  • Gebruik je Surface een paar minuten niet.
  • Ga naar start Windows-logo en selecteer Aan/uit > Slaapstand.
Opnieuw opstarten
Ga naar start Windows-logo en selecteer Aan/uit > Opnieuw opstarten.
Opmerkingen
  • Je kunt ook op Ctrl+Alt+Delete drukken of Aan/uit pictogram Aan/uit selecteren in de rechterbenedenhoek en Slaapstand, Afsluiten of Opnieuw opstarten kiezen.
  • Je kunt ook in het bureaublad met de rechtermuisknop de knop Start Windows-logo in de linkerbenedenhoek klikken, Afsluiten of Afmelden selecteren en een optie kiezen.

Activeren en ontgrendelen

Je kunt Surface op verschillende manieren activeren.

• Open gewoon je Surface Typing Cover, als deze dicht is.
  • Druk op de aan/uit-knop op de Surface en laat deze weer los.
  • Druk op de Windows-knop Windows-knop op het Surface-aanraakscherm en laat deze weer los.

Zo ontgrendel je je Surface:

Stap 1:  Maak een veegbeweging vanaf de onderkant van het scherm of druk op een toets.
Stap 2:  Als het aanmeldingsscherm verschijnt, voer je je wachtwoord in en je Surface is klaar voor gebruik.
Als je hulp nodig hebt voor het aanmelden, ga je naar Aan- en afmelden bij Surface.

Vergrendelen

Voer een van de volgende handelingen uit om je Surface te vergrendelen:

• Druk op Ctrl+Alt+Delete en selecteer Vergrendelen.
  • Druk op de Windows-logotoets Windows-logo +L.
  • Ga naar start Windows-logo, selecteer je accountafbeelding en selecteer Vergrendelen.

Energiestatus van Surface

Ontdek hoe je Surface kunt inschakelen, afsluiten, opnieuw opstarten en activeren en hoe je deze in een energiebesparende stand zet.

Aan/uit-knop op Surface Pro en Surface Pro 2

Aan/uit-knop op Surface Pro en Surface Pro 2

Aan/uit-knop op Surface 3

Aan/uit-knop op Surface 3

Aan/uit-knop op Surface Pro 3
Aan/uit-knop op Surface Pro 3

Druk op de aan/uit-knop en wacht een paar seconden om Surface in te schakelen.

Slaapstand of InstantGo en sluimerstand

Als je je Surface enkele minuten niet gebruikt, wordt het scherm uitgeschakeld en gaat Surface in een energiebesparende stand. De slaapstand op Surface Pro en Surface Pro 2 zorgt ervoor dat de Surface snel wordt hervat wanneer je deze opnieuw wilt gebruiken. De energiebesparende stand van Surface Pro 3 en Surface 3, InstantGo genaamd, zorgt dat je apparaat nog sneller opnieuw wordt geactiveerd.

Als je de Surface enkele uren niet gebruikt, gaat deze in de sluimerstand. Bij de sluimerstand wordt je werk opgeslagen en de Surface uitgeschakeld. Als je de Surface opnieuw opstart, kun je meteen verder van waar je bent gestopt.

Als je wilt wijzigen wanneer het scherm donkerder wordt of uitgaat, of wanneer je Surface in slaapstand of InstantGo gaat, raadpleeg je Surface accu en voeding.

Inschakelen, uitschakelen, in slaapstand zetten of InstantGo en opnieuw opstarten

Hier volgt een kort overzicht van de energiestanden van de Surface Pro.

Ingeschakeld of geactiveerd
Druk op de aan/uit-knop op de Surface en laat deze weer los.
(Als er niets gebeurt, sluit je de voeding aan en druk je opnieuw op de aan/uit-knop. Als je Surface nog steeds niet inschakelt, raadpleeg je Surface wordt niet ingeschakeld, Windows wordt niet opgestart of de accu wordt niet opgeladen.)
Uitschakelen
Veeg vanaf de rechterrand van het scherm, tik op Instellingen, tik op Aan/uit en tik op Afsluiten.
(Als je een muis gebruikt, wijs je naar de rechterbovenhoek van het scherm, beweeg je de muisaanwijzer naar beneden, klik je op Instellingen, klik je op Aan/uit en daarna op Afsluiten.)
In slaapstand zetten
(Surface Pro en Surface Pro 2)

en

InstantGo
(Surface Pro 3 en Surface 3)
Doe een van de volgende dingen:
  • Druk op de aan/uit-knop op de Surface en laat deze weer los.
  • Gebruik de Surface een paar minuten niet.
  • Veeg vanaf de rechterrand van het scherm, tik op Instellingen, tik op Aan/uit en tik op Slaapstand.
    (Als je een muis gebruikt, plaats je de cursor in de rechterbenedenhoek van het scherm, beweeg je de muisaanwijzer omhoog en klik je op Instellingen, op Aan/uit en op Slaapstand.)
  • Sluit je typecover.
    (Alleen de typecover die is ontworpen voor Surface Pro 3 of de typecover die is ontworpen voor Surface 3, zetten het apparaat in InstantGo. Als je een vroegere typecover gebruikt, gaat Surface Pro 3 of Surface 3 niet in InstantGo door de cover te sluiten.)
Opnieuw opstarten
Veeg vanaf de rechterrand van het scherm, tik op Instellingen, tik op Aan/uit en tik op Opnieuw opstarten.
(Als je een muis gebruikt, plaats je de cursor in de rechterbenedenhoek van het scherm, beweeg je de muisaanwijzer omhoog en klik je op Instellingen, op Aan/uit en op Opnieuw opstarten.)
Opmerkingen
  • Je kunt ook op Ctrl+Alt+Delete drukken, op de Aan/uit-knop tikken of klikken (in de rechterbenedenhoek) en Slaapstand, Afsluiten of Opnieuw opstarten kiezen.
  • Je kunt ook in het bureaublad tikken en houden of met de rechtermuisknop op de Startknop in de linkerbenedenhoek klikken, vervolgens op Afsluiten of afmelden tikken of klikken en een optie kiezen.

Activeren en ontgrendelen

Je kunt Surface op verschillende manieren activeren.

• Druk op een willekeurige toets op je Surface-typecover.
  • Druk op de aan/uit-knop op de Surface en laat deze weer los.
  • Druk op de Windows-knop Windows-knop op het Surface-aanraakscherm en laat deze weer los.

Zo ontgrendel je Surface:

Stap 1:  Maak een veegbeweging vanaf de onderkant van het scherm of druk op een toets.
Stap 2:  Als het aanmeldingsscherm verschijnt, voer je je wachtwoord in en de Surface is klaar voor gebruik.
Als je hulp nodig hebt voor het aanmelden bij Surface, ga je naar Aan- en afmelden bij de Surface.

Vergrendelen

Voer een van de volgende handelingen uit om Surface te vergrendelen:

• Tik of klik op je accountafbeelding in de rechterbovenhoek van het Startscherm en tik of klik op Vergrendelen.
  • Druk op Ctrl+Alt+Delete en tik of klik op Vergrendelen.
  • Druk op de Windows-logotoets Windows-logotoets+ L.

Energiestatus van Surface

Ontdek hoe je Surface kunt inschakelen, afsluiten, opnieuw opstarten en activeren en hoe je deze in een energiebesparende stand zet.

Aan/uit-knop op Surface RT en Surface 2
Aan/uit-knop op Surface RT en Surface 2

Druk op de aan/uit-knop en wacht een paar seconden om Surface in te schakelen.

In slaapstand of InstantGo

Als je Surface enkele minuten niet gebruikt, gaat deze in energiebesparende slaapstand, die InstantGo heet. InstantGo zorgt ervoor dat de Surface snel wordt hervat wanneer je deze opnieuw wilt gebruiken.

Als je wilt wijzigen wanneer het scherm donkerder wordt of uitgaat, of wanneer je Surface in slaapstand gaat, raadpleeg je Surface accu en voeding.

Inschakelen, uitschakelen, InstantGo en opnieuw opstarten

Hier volgt een kort overzicht van de energiestanden van de Surface.
Ingeschakeld of geactiveerd
Druk op de aan/uit-knop op de Surface en laat deze weer los.
(Als er niets gebeurt, sluit je de voeding aan en druk je opnieuw op de aan/uit-knop. Als je Surface nog steeds niet inschakelt, raadpleeg je Surface wordt niet ingeschakeld, Windows wordt niet opgestart of de accu wordt niet opgeladen.)
Uitschakelen
Veeg vanaf de rechterrand van het scherm, tik op Instellingen, tik op In-/uitschakelen en tik vervolgens op Afsluiten.

(Als je een muis gebruikt, wijs je naar de rechterbovenhoek van het scherm, beweeg je de muisaanwijzer naar beneden, klik je op Instellingen, klik je vervolgens op In-/uitschakelen en daarna op Afsluiten.)

Surface 2: Je kunt ook de aan/uit-knop twee seconden ingedrukt houden en vervolgens op het scherm omlaag vegen.
InstantGo of slaapstand
Doe een van de volgende dingen:
  • Sluit je Surface-cover voor typen.
  • Druk op de aan/uit-knop op de Surface en laat deze weer los.
  • Gebruik de Surface een paar minuten niet.
  • Veeg vanaf de rechterrand van het scherm, tik op Instellingen, tik op In-/uitschakelen en tik op Slaapstand.
    (Als je een muis gebruikt, wijs je naar de rechterbovenhoek van het scherm, beweeg je de muisaanwijzer omlaag, klik je op Instellingen, klik je vervolgens op In-/uitschakelen en daarna op Slaapstand.)
Opnieuw opstarten

Veeg vanaf de rechterrand van het scherm, tik op Instellingen, tik op In-/uitschakelen en tik op Opnieuw opstarten.
(Als je een muis gebruikt, wijs je naar de rechterbovenhoek van het scherm, beweeg je de muisaanwijzer omlaag, klik je op Instellingen, klik je vervolgens op In-/uitschakelen en daarna op Opnieuw opstarten.)