Draadloze adapter voor typecovers

Sluit een Surface-typecover draadloos aan op je Surface. De draadloze adapter voor Surface-typecovers levert stroom en Bluetooth®-connectiviteit voor je Surface-cover, zodat je vanaf 10 meter afstand kunt typen.

Hier ontdek je hoe je de oplaadpoort, de aan/uit-knop, het statuslampje, de magnetische connector en het serienummer op de draadloze adapter kunt vinden.

Kenmerken van de draadloze adapter

Oplaadconnector en oplaadpoort

Sluit hem op elk gewenst moment aan, ongeacht of je de adapter wel of niet gebruikt. De oplaadpoort is een standaard mini-USB-poort.

Aan/uit-knop

Zet aan om je Surface-cover te gebruiken. Zet uit om de accu te sparen. Als je de cover van de draadloze adapter verwijdert, schakel je de adapter eveneens uit. De adapter schakelt zichzelf ook uit als je hem een uur niet gebruikt.

Magnetische connector

Klikt op dezelfde manier op een cover waarop een Surface dat doet.

LED-statuslampje

Als het licht is:
status draadloze adapter
Continu wit
Aan
Wit dat oplicht en dimt
Bezig met opladen
Knipperend wit
Klaar om te koppelen
Continu rood
Accu bijna leeg
Rood knipperend als je de adapter aanzet
De accu is leeg; de adapter sluit direct af

Je draadloze adapter opladen en koppelen

Voordat je de draadloze adapter voor het eerst gebruikt, moet je twee dingen doen:

• Volledig opladen. Sluit de oplaadkabel op de adapter aan en op een USB-poort met voeding. Je kunt de adapter gebruiken terwijl je hem oplaadt.
Opmerkingen
  • Het opladen van de adapter duurt 4 tot 5 uur de eerste keer en elke keer dat de accu volledig leeg is.
  • De draadloze adapter is compatibel met Touch Cover, Touch Cover 2, Type Cover of Type Cover 2.
  • Koppelen met je Surface. Dat gaat als volgt:
Stap 1:  Bevestig de draadloze adapter op een Surface-typecover.
Stap 2:  Maak op het startscherm een veegbeweging vanaf de rechterkant van het scherm en tik op Instellingen.
(Als je een muis gebruikt, plaats de cursor dan in de rechterbovenhoek van het scherm, beweeg de muisaanwijzer omlaag en klik op Instellingen.)
Stap 3:  Tik of klik op Pc-instellingen wijzigen en tik of klik vervolgens op PC en apparaten.
Stap 4:  Tik of klik op Bluetooth.
Zorg ervoor dat Bluetooth Aan staat.
Stap 5:  Druk op de aan/uit-knop op de adapter en laat deze weer los. Als het statuslampje knippert, is hij klaar om te koppelen.
Stap 6: Tik of klik op Draadloze adapter voor typecovers, en tik of klik vervolgens op Koppelen.

Je draadloze adapter gebruiken

Sluit de draadloze adapter aan op een cover en gebruik hem op maximaal 10 meter afstand van de Surface die met de adapter is gekoppeld.

Als je de Cover niet gebruikt, verwijder je de adapter of schakel je hem uit door op de aan/uit-knop te drukken. Dit spaart de acculading.