Draadloze adapter voor typecovers

Verbind je Surface-typecover draadloos met je Surface. De draadloze adapter voor Surface-typecovers biedt je Surface-cover voeding en Bluetooth®-connectiviteit, zodat je tot een afstand van 9 meter kunt typen.

Is van toepassing op

Surface Book, Surface Pro 4, Surface Pro 3, Surface 3, Surface Pro 2, Surface Pro.

Is van toepassing op

Surface 2, Surface RT.

Is van toepassing op

Surface Pro 3, Surface 3, Surface Pro 2, Surface Pro.

Is van toepassing op

Surface 2, Surface RT.

Besturingssysteem:

Kenmerken van de draadloze adapter

Hier leer je hoe je de oplaadpoort, de aan/uit-knop, het statuslampje, de magnetische connector en het serienummer op de draadloze adapter voor Surface-covers kunt vinden.
Opmerking
De draadloze adapter voor typecovers is compatibel met Touch Cover, Touch Cover 2, Type Cover en Type Cover 2.

Oplaadaansluiting en oplaadpoort

Sluit de adapter op elk moment aan, of je de adapter nu wel of niet gebruikt. De oplaadpoort is een standaard mini-USB-poort.

Magnetische connector

De magnetische connector klikt vast op je Surface-typecover op dezelfde manier als je Surface doet.

Aan/-uitknop

Druk op de aan/uit-knop op de adapter om deze in te schakelen. Wanneer de adapter is ingeschakeld, druk je op de aan/uit-knop om deze uit te schakelen. Om de levensduur van de adapter te verlengen, wordt de adapter automatisch uitgeschakeld wanneer je deze loskoppelt van de typecover of wanneer je deze gedurende een uur niet gebruikt.

LED-statuslampje

Status van lampje
Status van draadloze adapter is
Continu wit
Aan
Wit dat oplicht en wordt gedimd
Opladen
Knipperend wit
Gereed om te worden gekoppeld
Continu rood
Accu bijna leeg
Knipperend rood als je de adapter inschakelt
Accu is leeg; de adapter gaat meteen uit

Je draadloze adapter opladen en koppelen

Voordat je je draadloze adapter voor de eerste keer gebruikt, laad je deze volledig op en koppel je deze aan je Surface.

Je draadloze adapter opladen

Sluit de oplaadkabel aan op de adapter en steek deze in een USB-poort met voeding. Je kunt de adapter gebruiken terwijl je hem oplaadt. Het opladen van de adapter duurt vier tot vijf uur de eerste keer en elke keer dat de accu volledig leeg is.

De draadloze adapter koppelen met je Surface

Stap 1:  Bevestig je draadloze adapter op je Surface-typecover.
Stap 2: Ga naar Start Windows-logo en selecteer Instellingen > Apparaten > Bluetooth. Zorg dat Bluetooth aan is.
Stap 3:  Druk op de aan/uit-knop op de adapter en houd deze ingedrukt. Als het statuslampje knippert, is de adapter gereed om te worden gekoppeld.
Stap 4:  Selecteer Draadloze adapter voor typecovers en vervolgens Koppelen.

Je draadloze adapter gebruiken

Sluit je draadloze adapter aan op je cover en werk op een afstand van wel 9 meter van je Surface.

Kenmerken van de draadloze adapter

Hier leer je hoe je de oplaadpoort, de aan/uit-knop, het statuslampje, de magnetische connector en het serienummer op de draadloze adapter voor Surface-covers kunt vinden.
Opmerking
De draadloze adapter voor typecovers is compatibel met Touch Cover, Touch Cover 2, Type Cover en Type Cover 2.

Oplaadaansluiting en oplaadpoort

Sluit de adapter op elk moment aan, of je de adapter nu wel of niet gebruikt. De oplaadpoort is een standaard mini-USB-poort.

Magnetische connector

De magnetische connector klikt vast op je Surface-typecover op dezelfde manier als je Surface doet.

Aan/-uitknop

Druk op de aan/uit-knop op de adapter om deze in te schakelen. Wanneer de adapter is ingeschakeld, druk je op de aan/uit-knop om deze uit te schakelen. Om de levensduur van de adapter te verlengen, wordt de adapter automatisch uitgeschakeld wanneer je deze loskoppelt van de typecover of wanneer je deze gedurende een uur niet gebruikt.

LED-statuslampje

Status van lampje
Status van draadloze adapter is
Continu wit
Aan
Wit dat oplicht en wordt gedimd
Opladen
Knipperend wit
Gereed om te worden gekoppeld
Continu rood
Accu bijna leeg
Knipperend rood als je de adapter inschakelt
Accu is leeg; de adapter gaat meteen uit

Je draadloze adapter opladen en koppelen

Voordat je je draadloze adapter voor de eerste keer gebruikt, laad je deze volledig op en koppel je deze aan Surface.

Je draadloze adapter opladen

Sluit de oplaadkabel aan op de adapter en steek deze in een USB-poort met voeding. Je kunt de adapter gebruiken terwijl je hem oplaadt. Het opladen van de adapter duurt vier tot vijf uur de eerste keer en elke keer dat de accu volledig leeg is.

De draadloze adapter koppelen met je Surface

Stap 1: Bevestig je draadloze adapter op je Surface-typecover.
Stap 2: Veeg op het Startscherm vanaf de rechterrand van het scherm en selecteer vervolgens Instellingen.
(Als je een muis gebruikt, plaats de cursor dan in de rechterbovenhoek van het scherm, beweeg de muisaanwijzer omlaag en selecteer je Instellingen.)
Stap 3:  Selecteer Pc-instellingen wijzigen > Pc en apparaten > Bluetooth en zorg dat Bluetooth aan is.
Stap 4: Druk op de aan/uit-knop op de adapter en houd deze ingedrukt. Als het statuslampje knippert, is de adapter gereed om te worden gekoppeld.
Stap 5:  Selecteer Draadloze adapter voor typecovers > Koppelen.

Je draadloze adapter gebruiken

Sluit de draadloze adapter aan op een cover en werk op een afstand van wel 9 meter van je Surface.

Kenmerken van de draadloze adapter

Hier leer je hoe je de oplaadpoort, de aan/uit-knop, het statuslampje, de magnetische connector en het serienummer op de draadloze adapter voor Surface-covers kunt vinden.
Opmerking
De draadloze adapter voor typecovers is compatibel met Touch Cover, Touch Cover 2, Type Cover en Type Cover 2.

Oplaadaansluiting en oplaadpoort

Sluit de adapter op elk moment aan, of je de adapter nu wel of niet gebruikt. De oplaadpoort is een standaard mini-USB-poort.

Magnetische connector

De magnetische connector klikt vast op je Surface-typecover op dezelfde manier als een Surface doet.

Aan/-uitknop

Druk op de aan/uit-knop op de adapter om deze in te schakelen. Wanneer de adapter is ingeschakeld, druk je op de aan/uit-knop om deze uit te schakelen. Om de levensduur van de adapter te verlengen, wordt deze automatisch uitgeschakeld wanneer je deze loskoppelt van de typecover of wanneer je deze gedurende een uur niet gebruikt.

LED-statuslampje

Status van lampje
Status van draadloze adapter is
Continu wit
Aan
Wit dat oplicht en wordt gedimd
Opladen
Knipperend wit
Gereed om te worden gekoppeld
Continu rood
Accu bijna leeg
Knipperend rood als je de adapter inschakelt
Accu is leeg; de adapter gaat meteen uit

Je draadloze adapter opladen en koppelen

Voordat je je draadloze adapter voor de eerste keer gebruikt, laad je deze volledig op en koppel je deze aan Surface.

Je draadloze adapter opladen

Sluit de oplaadkabel aan op de adapter en steek deze in een USB-poort met voeding. Je kunt de adapter gebruiken terwijl je hem oplaadt.

Het opladen van de adapter duurt 4 tot 5 uur de eerste keer en elke keer dat de accu volledig leeg is.

De draadloze adapter koppelen met Surface

Stap 1:  Bevestig de draadloze adapter op een Surface-typecover.
Stap 2: Maak op het startscherm een veegbeweging vanaf de rechterkant van het scherm en tik op Instellingen.
(Als je een muis gebruikt, plaats de cursor dan in de rechterbovenhoek van het scherm, beweeg de muisaanwijzer omlaag en klik op Instellingen.)
Stap 3:  Tik of klik op Pc-instellingen wijzigen en tik of klik op Pc en apparaten.
Stap 4:  Tik of klik op Bluetooth.
Zorg ervoor dat Bluetooth Aan is.
Stap 5:  Druk op de aan/uit-knop op de adapter en houd deze ingedrukt. Als het statuslampje knippert, is de adapter gereed om te worden gekoppeld.
Stap 6:  Tik of klik op Draadloze adapter voor covers voor typen en tik of klik op Koppelen.

Je draadloze adapter gebruiken

Sluit de draadloze adapter aan op een cover en werk op een afstand van wel 9 meter van je Surface.

Kenmerken van de draadloze adapter

Hier leer je hoe je de oplaadpoort, de aan/uit-knop, het statuslampje, de magnetische connector en het serienummer op de draadloze adapter voor Surface-covers kunt vinden.
Opmerking
De draadloze adapter voor typecovers is compatibel met Touch Cover, Touch Cover 2, Type Cover en Type Cover 2.

Oplaadaansluiting en oplaadpoort

Sluit de adapter op elk moment aan, of je de adapter nu wel of niet gebruikt. De oplaadpoort is een standaard mini-USB-poort.

Magnetische connector

De magnetische connector klikt vast op je Surface-typecover op dezelfde manier als een Surface doet.

Aan/-uitknop

Druk op de aan/uit-knop op de adapter om deze in te schakelen. Wanneer de adapter is ingeschakeld, druk je op de aan/uit-knop om deze uit te schakelen. Om de levensduur van de adapter te verlengen, wordt deze automatisch uitgeschakeld wanneer je deze loskoppelt van de typecover of wanneer je deze gedurende een uur niet gebruikt.

LED-statuslampje

Status van lampje
Status van draadloze adapter is
Continu wit
Aan
Wit dat oplicht en wordt gedimd
Opladen
Knipperend wit
Gereed om te worden gekoppeld
Continu rood
Accu bijna leeg
Knipperend rood als je de adapter inschakelt
Accu is leeg; de adapter gaat meteen uit

Je draadloze adapter opladen en koppelen

Voordat je je draadloze adapter voor de eerste keer gebruikt, laad je deze volledig op en koppel je deze aan Surface.

Je draadloze adapter opladen

Sluit de oplaadkabel aan op de adapter en steek deze in een USB-poort met voeding. Je kunt de adapter gebruiken terwijl je hem oplaadt.

Het opladen van de adapter duurt 4 tot 5 uur de eerste keer en elke keer dat de accu volledig leeg is.

De draadloze adapter koppelen met Surface

Stap 1:  Bevestig de draadloze adapter op een Surface-typecover.
Stap 2: Maak op het startscherm een veegbeweging vanaf de rechterkant van het scherm en tik op Instellingen.
(Als je een muis gebruikt, plaats de cursor dan in de rechterbovenhoek van het scherm, beweeg de muisaanwijzer omlaag en klik op Instellingen.)
Stap 3:  Tik of klik op Pc-instellingen wijzigen en tik of klik op Pc en apparaten.
Stap 4:  Tik of klik op Bluetooth.
Zorg ervoor dat Bluetooth Aan is.
Stap 5:  Druk op de aan/uit-knop op de adapter en houd deze ingedrukt. Als het statuslampje knippert, is de adapter gereed om te worden gekoppeld.
Stap 6:  Tik of klik op Draadloze adapter voor covers voor typen en tik of klik op Koppelen.

Je draadloze adapter gebruiken

Sluit de draadloze adapter aan op een cover en werk op een afstand van wel 9 meter van je Surface.