Tv-programma's, films en video's bekijken

Met de Films en tv-app kun je thuis video's op je Surface bekijken en tv-programma's en films huren of kopen bij de Windows Store.

App Video op Surface
Je kunt films en tv-programma's kopen of huren van de Windows Store met behulp van de app Films en tv. De app bevat ook instant-on streaming in HD, dus hoef je niet te wachten op downloads. Je kunt meteen gaan kijken.

Video's uit je videotheek afspelen

Zo kun je video's uit je videotheek afspelen:

Stap 1:  Ga naar start Windows-logo en selecteer Alle apps > Films en tv.
Meld je indien gevraagd aan met je Microsoft-account.
Stap 2:  Selecteer Menu pictogram Menu > Video's.
Stap 3:  Kies de video die je wilt afspelen.

Video's toevoegen aan je videotheek

Video's in je videotheek worden weergegeven in de app Films en tv. Zie Bestanden verplaatsen naar je Surface voor hulp bij het kopiëren van video's naar je videotheek.

Films en tv-programma's zoeken, kopen en huren

Gebruik de app Films en tv om de nieuwste films te kopen of te huren, of koop tv-programma's, mits beschikbaar, direct via Windows Store. Met instant-On-streaming in HD hoef je niet te wachten tot de downloads klaar zijn. Je kunt meteen gaan kijken.

Opmerkingen
  • Het synchroniseren of versturen van gegevens via een mobiele breedbandverbinding kan extra kosten met zich meebrengen. Zie voor meer informatie Het gebruik van je mobiele breedbandgegevens beheren.
  • De Windows Store is voor sommige films en tv-programma's niet in alle landen of regio's beschikbaar. Als je moeite hebt om een film of tv-programma in de Store te vinden of als je denkt dat je regio in de Store verkeerd is, ga je naar Je regio voor Windows Store wijzigen. Dat gaat als volgt:

Stap 1:  Ga naar Start Windows-logo en selecteer Alle apps > Store.
    Stap 2: Selecteer in de Store de optie Films en tv.
    Stap 3:  Schuif naar beneden om de opties voor films en tv te zien, blader door de categorieën of zoek naar specifieke films of tv-programma's.
    Stap 4:  Kies je film of programma, selecteer deze om te kopen of te huren en volg de aanwijzingen op het scherm.
Tips
  • Video's die je koopt of huurt via de Windows Store, worden in rekening gebracht volgens de betalingsoptie in je Microsoft-account. Als je informatie over je account wilt zien, open je de app Films en tv en selecteer je Instellingen pictogram Instellingen > Privacy en online instellingen.
  • Je kunt je video's streamen op je tv met behulp van Xbox SmartGlass.

Surface aansluiten op je tv

Je kunt video's groter en luider bekijken door ze op je tv af te spelen met behulp van een Surface-videoadapter. Voor meer informatie, zie Surface aansluiten op een tv, beeldscherm of projector.

Ontdek meer video-apps in de Windows Store.

Als je nog meer video's wilt ontdekken, ga dan naar de video-apps in de Windows Store. Je zult elke dag nieuwe dingen kunnen bekijken met apps zoals:

• Netflix
  • Hulu Plus
  • Dailymotion
  • Watch TBS
  • Flixster

Je kunt ook bureaublad-apps zoals Videomomenten gebruiken om je video's te bewerken.

Tv-programma's, films en video's bekijken

Met de Video-app kun je thuis video's op je Surface bekijken en tv-programma's en films huren of kopen bij de Xbox Video Store.

App Video op Surface
Je kunt films en tv-shows kopen of huren van Xbox Video met behulp van de app Video. De Video-app bevat ook instant-on streaming in HD, dus hoef je niet te wachten op downloads. Je kunt meteen gaan kijken.

Video's uit je videotheek afspelen

Zo kun je video's uit je videotheek afspelen:

Stap 1:  Ga naar start Windows-logo en selecteer Alle apps > Video.
Meld je indien gevraagd aan met je Microsoft-account.
Stap 2:  Selecteer Menu pictogram Menu > Collectie > Persoonlijke video's.
Stap 3:  Kies de video die je wilt afspelen.

Video's toevoegen aan je videotheek

Video's in je videotheek worden weergegeven in de Video-app. Zie Bestanden verplaatsen naar je Surface voor hulp bij het kopiëren van video's naar je videotheek.

Films en tv-programma's zoeken, kopen en huren

Gebruik de app Video om de nieuwste films te kopen of te huren, of koop je tv-programma's (mits beschikbaar) direct via Xbox Video. Met instant-On-streaming in HD hoef je niet te wachten tot de downloads klaar zijn. Je kunt meteen gaan kijken.

Opmerkingen

Dat gaat als volgt:

Stap 1:  Ga naar start Windows-logo en selecteer Alle apps > Video.
Stap 2:  Selecteer Menu pictogram Menu en selecteer Movies Store of TV Store.
Stap 3:  Schuif naar beneden om de opties voor films en tv te zien, blader door de categorieën of zoek naar specifieke films of tv-programma's.
Stap 4:  Kies je film of programma, selecteer deze om te kopen of te huren en volg de aanwijzingen op het scherm.
Tips
  • Video's die je koopt of huurt via Xbox Video, worden in rekening gebracht volgens de betalingsoptie in je Microsoft-account. Als je informatie over uw account wilt zien, open je vanuit de Video-app de charm Instellingen en selecteer je Mijn account.
  • Je kunt je video's streamen op je tv met behulp van Afspelen met of Xbox SmartGlass.
  • Zie Xbox Video voor hulp bij het gebruik van de app Video.

Surface aansluiten op je tv

Je kunt video's groter en luider bekijken door ze op je tv af te spelen met behulp van een Surface-videoadapter. Zie voor meer informatie Surface aansluiten op een tv, monitor of projector.

Ontdek meer video-apps in de Windows Store.

Als je nog meer video's wilt ontdekken, ga dan naar de video-apps in de Windows Store. Je zult elke dag nieuwe dingen kunnen bekijken met apps zoals:

• Netflix
  • Hulu Plus
  • Dailymotion
  • Watch TBS
  • Flixster

Tv-programma's, films en video's bekijken

Met de Video-app kun je thuis video's op je Surface bekijken en tv-programma's en films huren of kopen bij de Xbox Video Store.

App Video op Surface
De Video-app gebruikt de service voor films en tv-programma's. En met Instant-on streaming in HD hoef je niet te wachten op downloads. Je kunt meteen gaan kijken.

Video's uit je videotheek afspelen

Zo kun je video's uit je videotheek afspelen:

Stap 1:  Tik of klik op het Startscherm op Video.
Meld je indien gevraagd aan met je Microsoft-account.
Stap 2:  Schuif naar links en tik of klik op persoonlijke video's.

Video's toevoegen aan je videotheek

Video's in je videotheek worden weergegeven in de Video-app. Zie Bestanden verplaatsen naar de Surface voor hulp bij het kopiëren van video's naar de map Video's.

Films en tv-programma's zoeken, kopen en huren

Gebruik de app Video om de nieuwste films te kopen of te huren, of koop je favoriete tv-programma's (mits beschikbaar) direct via Xbox Video. Instant-On-streaming in HD hoef je niet te wachten tot de download klaar is. Je kunt meteen gaan kijken.

Opmerkingen

Dat gaat als volgt:

Stap 1:  Tik of klik op het Startscherm op Video.
Stap 2:  Schuif naar beneden om de opties voor films en tv te zien, blader door de categorieën of zoek naar specifieke films of tv-programma's.
Stap 3:  Selecteer je film of programma, tik of klik om te kopen of te huren en volg de aanwijzingen op het scherm.
Tips
  • Video's die je koopt of huurt via Xbox Video, worden in rekening gebracht volgens de betalingsoptie in je Microsoft-account. Als je informatie over je account wilt zien, open je in de Video-app de charm Instellingen en tik of klik je op Account.
  • Je kunt je video's streamen op je tv met behulp van Afspelen met of Xbox SmartGlass.
  • Zie Xbox Video voor hulp bij het gebruik van de app Video.

Surface aansluiten op je tv

Je kunt video's groter en luider bekijken door ze op je tv af te spelen met behulp van een Surface-videoadapter. Zie voor meer informatie Surface aansluiten op een tv, monitor of projector.

Ontdek meer video-apps in de Windows Store.

Als je nog meer video's wilt ontdekken, ga dan naar de video-apps in de Windows Store. Je zult elke dag nieuwe dingen kunnen bekijken met apps zoals:

• Netflix
  • Hulu Plus
  • Dailymotion
  • TBS for Windows
  • Flixster

Surface Pro: Je kunt ook bureaublad-apps zoals Windows Media Player gebruiken om video's af te spelen en Videomomenten om je video's te bewerken.

Tv-programma's, films en video's bekijken

Met de Video-app kun je thuis video's op je Surface bekijken en tv-programma's en films huren of kopen bij de Xbox Video Store.

App Video op Surface
De Video-app gebruikt de service voor films en tv-programma's. En met Instant-on streaming in HD hoef je niet te wachten op downloads. Je kunt meteen gaan kijken.

Video's uit je videotheek afspelen

Zo kun je video's uit je videotheek afspelen:

Stap 1:  Tik of klik op het Startscherm op Video.
Meld je indien gevraagd aan met je Microsoft-account.
Stap 2:  Schuif naar links en tik of klik op persoonlijke video's.

Video's toevoegen aan je videotheek

Video's in je videotheek worden weergegeven in de Video-app. Zie Bestanden verplaatsen naar de Surface voor hulp bij het kopiëren van video's naar de map Video's.

Films en tv-programma's zoeken, kopen en huren

Gebruik de app Video om de nieuwste films te kopen of te huren, of koop je favoriete tv-programma's (mits beschikbaar) direct via Xbox Video. Instant-On-streaming in HD hoef je niet te wachten tot de download klaar is. Je kunt meteen gaan kijken.