Surface 3, Surface Pro, Surface Pro 2, Surface Pro 3, Surface Pro 4, Surface Book.

Is van toepassing op

Surface Pro, Surface Pro 2, Surface 3, Surface Pro 3.

Besturingssysteem

Microsoft Office installeren en gebruiken op Surface Pro en Surface 3

Je kunt Office kopen, Office activeren (met een bestaande productcode) of een proefversie installeren op je Surface Pro of Surface 3.

Office 365 en Office 2013-suites

Office 365 is een abonnementsservice waarmee je volledige Office 2013-apps kunt installeren op meerdere computers en apparaten. Het geeft je de meeste actuele versies van Office-producten, waaronder belangrijke nieuwe releases, zolang je geabonneerd bent. Afhankelijk van je regio en Office 365-abonnement, kan het abonnement ook aanvullende services bevatten zoals ruimte op OneDrive of Skype-minuten.

Een Office-suite is een eenmalige aankoop die je op één computer kunt installeren. Het bevat updates voor de versie die je koopt.

• Voor meer informatie over het verschil tussen de Office 365-plannen en de Office 2013-suites ga je naar Office 365 veelgestelde vragen.
  • Ga naar Office.com/Buy om meer te weten te komen over welk Office 365-abonnement of welke Office-suite het beste bij jou past.
Opmerking
Diegenen die Office 2007 of Office 2010 gebruiken, kunnen documenten openen die jij maakt in Office 2013 of Office 365.

Office op je Surface plaatsen

Surface 3: Bevat een abonnement op Office 365 Personal dat je op elk gewenst moment kunt activeren binnen zes maanden nadat je Windows hebt geactiveerd.

Surface Pro-modellen: Je kunt een bundel hebben die een Office 365-abonnement bevat. Als dat niet het geval is, kun je een versie van Office 2013 of Office 365 kopen, een bestaande Office 2013-productcode activeren of een proefversie van Office 365 installeren.

Office 365 installeren

Stap 1:  Ga naar www.office.com en selecteer Aanmelden.
Stap 2:  Voer in het aanmeldingsscherm je e-mailadres in.
Stap 3:  Meld je aan met het e-mailadres en wachtwoord voor je Microsoft-account.
Stap 4:  Zodra je bent aangemeld, selecteer je Mijn account.
Stap 5:  Selecteer in het Office-voorkeurenscherm je land en taal en selecteer Doorgaan.
Stap 6:  Selecteer Installeren.
Nadat je Office hebt geïnstalleerd, kun je je Office-apps openen vanaf het Start-menu.

Office 2013 installeren

Stap 1:  Ga naar Start Windows-logo en selecteer Alle apps > Microsoft Office 2013.
Stap 2:  Selecteer een van de volgende opties:
  • Kopen: Zie de verschillende opties voor het aanschaffen van Office.
  • Activeren: Geef je Office-productcode op als je Office al hebt gekocht.
  • Uitproberen: Installeer een proefversie voor een maand van Office 365 Home Premium, inclusief de nieuwste versies van Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access en Publisher.

Office 2013-handleidingen voor Snel starten

Als Office 2013 nieuw voor je is, kun je gratis Office 2013-handleidingen voor Snel starten downloaden om aan de slag te gaan. Deze afdrukbare handleidingen bevatten nuttige tips en snelkoppelingen om je te helpen je weg te vinden.

Je Office-bestanden op elk apparaat

• Wanneer je bent aangemeld bij je Microsoft-account, worden documenten van Office-apps standaard opgeslagen op OneDrive. Op die manier staan je Office-documenten op één plaats, beschikbaar op elke computer, telefoon of apparaat dat verbinding heeft met internet. Zie Office-suites vergelijken voor meer informatie over hoeveel bestandsopslag je hebt op OneDrive bij verschillende Office-producten.
  • Als je Office-documenten opslaat op OneDrive, is het ook eenvoudig om werk te delen en met anderen samen te werken. (Als ze geen Office hebben, kunnen ze documenten bekijken en bewerken die je deelt met gratis Office Online.) Ga voor meer informatie naar Samen werken aan Office-documenten in OneDrive.
  • Desgewenst kun je je Office-documenten ook nog steeds opslaan op je Surface door Computer te selecteren bij het opslaan vanuit een Office-app.

Je e-mail instellen in Outlook

Ontdek hoe je je e-mail in Outlook instelt in Outlook: Jouw leven op één locatie.

Zie E-mail instellen in Outlook 2013 of 2010 voor Office 365 voor meer informatie over het instellen van een verbinding naar een op Exchange gebaseerde e-mailaccount (zoals een zakelijke e-mailaccount).

Ondersteuning voor aanraken, pen en talen

Microsoft Office installeren en gebruiken op Surface Pro en Surface 3

Je kunt Office kopen, Office activeren (met een bestaande productcode), of een proefversie van Microsoft Office installeren op je Surface Pro of Surface 3.

Office 365 en Office 2013-suites

Office 365 is een abonnementsservice waarmee je volledige Office 2013-apps kunt installeren op meerdere computers en apparaten. Het geeft je de meeste actuele versies van Office-producten, waaronder belangrijke nieuwe releases, zolang je geabonneerd bent. Afhankelijk van je regio en Office 365-abonnement, kan het abonnement ook aanvullende services bevatten zoals ruimte op OneDrive of Skype-minuten.

Een Office-suite is een eenmalige aankoop die je op één computer kunt installeren. Het bevat updates voor de versie die je koopt.

• Voor meer informatie over het verschil tussen de Office 365-plannen en de Office 2013-suites ga je naar Office 365 veelgestelde vragen.
  • Ga naar Office.com/Buy om meer te weten te komen over welk Office 365-abonnement of welke Office-suite het beste bij jou past.
Opmerking
Diegenen die Office 2007 of Office 2010 gebruiken, kunnen documenten openen die jij maakt in Office 2013 of Office 365.

Office op je Surface plaatsen

• Surface 3: Bevat een abonnement op Office 365 Personal dat je op elk gewenst moment kunt activeren binnen 6 maanden nadat je Windows hebt geactiveerd.
  • Surface Pro-modellen: Je kunt een bundel hebben die een Office 365-abonnement bevat. Als dat niet het geval is, kun je een versie van Office 2013 of Office 365 kopen, een bestaande Office 2013-productcode activeren of een proefversie van Office 365 installeren.

Office 365 installeren

Stap 1:  Tik of klik in het Startscherm op Microsoft Office.
Stap 2:  Tik of klik in het Welkom bij Office-scherm op Activeren.
Stap 3:  Voer in het Aanmeldscherm een van de volgende handelingen uit:
  • Voer je e-mailadres en wachtwoord in voor je Microsoft-account en tik of klik op Aanmelden.

• Tik of klik op Aanmelden met een andere Microsoft-account. (Je kunt vanuit hier een nieuwe Microsoft-account maken).
Stap 4:  Selecteer in het Office-voorkeurenscherm je land en taal en tik of klik op Doorgaan.
Stap 5:  Tik of klik op het scherm Mijn account op Installeren.
Nadat je Office hebt geïnstalleerd, kun je je Office-apps openen vanaf het startscherm.

Office 2013 installeren

Stap 1:  Tik of klik in het Startscherm op Microsoft Office.
Stap 2:  Tik of klik op een van de volgende opties:
  • Kopen: Zie de verschillende opties voor het aanschaffen van Office.
  • Activeren: Geef je Office-productcode op als je Office al hebt gekocht.
  • Uitproberen: Installeer een proefversie voor een maand van Office 365 Home Premium, inclusief de nieuwste versies van Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access en Publisher.

Office 2013-handleidingen voor Snel starten

Als Office 2013 nieuw voor je is, kun je gratis Office 2013-handleidingen voor Snel starten downloaden om aan de slag te gaan. Deze afdrukbare handleidingen bevatten nuttige tips en snelkoppelingen om je te helpen je weg te vinden.

Je Office-bestanden op elk apparaat

• Wanneer je bent aangemeld bij je Microsoft-account, worden documenten van Office-apps standaard opgeslagen op OneDrive. Op die manier staan je Office-documenten op één plaats, beschikbaar op elke computer, telefoon of apparaat dat verbinding heeft met internet. Zie Office-suites vergelijken voor meer informatie over hoeveel bestandsopslag je hebt op OneDrive bij verschillende Office-producten.

• Als je Office-documenten opslaat op OneDrive, is het ook eenvoudig om werk te delen en met anderen samen te werken. (Als ze geen Office hebben, kunnen ze documenten bekijken en bewerken die je deelt met gratis Office Online.) Ga voor meer informatie naar Samen werken aan Office-documenten in OneDrive.

• Desgewenst kun je je Office-documenten ook nog steeds opslaan op je Surface door Computer te selecteren bij het opslaan vanuit een Office-app.

Je e-mail instellen in Outlook

Ontdek hoe je je e-mail in Outlook instelt in Outlook: Jouw leven op één locatie.

Zie E-mail instellen in Outlook 2010 of Outlook 2013 voor meer informatie over het instellen van een verbinding naar een op Exchange gebaseerde e-mailaccount (zoals een zakelijke e-mailaccount).

Ondersteuning voor aanraken, pen en talen