Het serienummer op de Surface vinden

Voordat je de Surface kunt registreren of voor service kunt opsturen, moet je het 12-cijferige serienummer weten.

Besturingssysteem:

Het serienummer zoeken in de Surface-app (Surface Studio, Surface Book, Surface Pro 4, Surface Pro 3 en Surface 3)

Als je een Surface Studio, Surface Book, Surface Pro 4, Surface Pro 3 of Surface 3 hebt met de Surface-app geïnstalleerd, kun je de app gebruiken om je serienummer te zoeken.

• Klik in de Surface-app op de Feedback-knop links. Het serienummer wordt weergegeven onder Je Surface-apparaat.

Zie De Surface-app installeren en gebruiken voor meer informatie over de Surface-app

Het serienummer op je Surface vinden

Surface Pro-modellen en Surface 3

Locatie van serienummer op Surface

Je vindt het serienummer op je Surface als volgt: klap de standaard uit en zoek naar de reeks van 12 cijfers vlak bij de onderkant. Het serienummer ziet er als volgt uit: XXXXXXXXXXXX.

Surface Book

Het serienummer voor je Surface Book bevindt zich in de benedenhoek van het klembord waar het aan het toetsenbord wordt bevestigd.

Locatie van serienummer op Surface Book-klembord

Als je het serienummer op het klembord niet kunt lezen, kun je het serienummer aan de onderkant van je toetsenbord gebruiken. Als je dit serienummer registreert, wordt het serienummer op je klembord automatisch geregistreerd.

Je vindt het serienummer voor je toetsenbord als volgt: draai het toetsenbord ondersteboven en zoek het nummer op de onderkant, naast de rubberen voet.

Locatie van serienummer op Surface Book

Surface Studio

Het serienummer voor Surface Studio staat op de onderkant van de basis.

Of open de Surface-app (typ Surface in het zoekvak op de taakbalk om de app te vinden) en selecteer Je Surface-apparaat. Daar vind je het serienummer en andere nuttige informatie.

Het serienummer op de verpakking vinden

Serienummer op Surface-verpakking

Als je de originele verpakking van de Surface nog hebt, kun je het serienummer vinden op het etiket met de streepjescode.

Het serienummer op de Surface vinden

Serienummer onder standaard

Je vindt het serienummer op de Surface als volgt: klap de standaard uit en zoek naar de reeks van twaalf cijfers vlak bij de onderkant. Het serienummer ziet er als volgt uit: XXXXXXXXXXXX.

Het serienummer op de verpakking vinden

Afbeelding van serienummer op verpakking

Als je de originele verpakking van de Surface nog hebt, kun je het serienummer vinden op het etiket met de streepjescode.

Het serienummer op de Surface vinden

Serienummer onder standaard

Je vindt het serienummer op de Surface als volgt: klap de standaard uit en zoek naar de reeks van twaalf cijfers vlak bij de onderkant. Het serienummer ziet er als volgt uit: XXXXXXXXXXXX.

Het serienummer op de verpakking vinden

Afbeelding van serienummer op verpakking

Als je de originele verpakking van de Surface nog hebt, kun je het serienummer vinden op het etiket met de streepjescode.