Covers & toetsenborden

Categorieën

Type Cover

• Ontdekken over welk Surface-toetsenbord je beschikt

Kom meer te weten over de verschillen tussen de Surface-toetsenborden, die je zullen helpen om ze te herkennen.

• Type Cover

Krijg meer informatie over de Surface Type Cover, het compacte, traditionele toetsenbord met bewegende toetsen en touchpadknoppen.

• Windows Hello

Windows Hello is een persoonlijkere manier om je bij je Windows 10-apparaten aan te melden met gewoon een blik of een aanraking. Je geniet van hoogwaardige beveiliging zonder dat je een wachtwoord hoeft te typen.

• Problemen met je Surface Cover oplossen

Als de toetsen of touchpad op de Surface Touch Cover of Type Cover niet reageren wanneer je iets typt of aanraakt, ga je als volgt te werk om het probleem op te lossen.

• Gebruik en instellingen touchpad

Surface-typecovers hebben een touchpad met twee knoppen die gebaren en bewegingen ondersteunt en functioneert als een muis. Ontdek de verschillende functies en leer hoe je de touchpadinstellingen kunt wijzigen.

• Wireless Adapter voor typecovers

Verbind een Surface-typecover draadloos met je Surface. Met Surface Wireless Adapter voor typecovers kun je je Cover gebruiken op meer dan 9 meter afstand.

• Problemen met de Wireless Adapter voor typecovers oplossen

Als je Surface Cover niet lijkt te werken als de Wireless Adapter voor typecovers op de Cover is aangesloten, probeer je de volgende oplossingen.