Bladeren naar onderwerpen over Surface Pro 2

E-mail en communicatie

• E-mail instellen en gebruiken

Gebruik de app E-mail, of Outlook als je dit hebt, om e-mail van meerdere e-mailaccounts op je Surface te lezen en te beantwoorden.

• Problemen met e-mail oplossen

Vind oplossingen voor problemen met het gebruik van de app E-mail of Outlook op je Surface.

• Wat is er met mijn Berichten-app gebeurd? Windows.com

Ga over op Skype. Chat, voer Skype-to-Skype-audio- en videogesprekken met je contactpersonen in Skype en Messenger.

• App Personen: op de hoogte blijven

Gebruik de app Personen op Surface om contact te houden met vrienden en familie. Ontdek hoe je contactpersonen kunt importeren en toevoegen, contactpersonen aan het startscherm kunt vastmaken en foto's, koppelingen en meer kunt delen.

• Skype op Surface

Gebruik Skype op Surface om te chatten en audio- en videogesprekken te voeren.

• Videogesprekken voeren met Skype Skype.com

Leer hoe je de functie voor videogesprek in Skype kunt gebruiken.