Ondersteuning voor bedrijven

Ben jij up-to-date?

Veel problemen met je Surface kunnen worden opgelost door de nieuwste updates en verbeteringen op je apparaat te installeren. Raadpleeg de pagina met de Surface-updategeschiedenis om te controleren of je up-to-date bent.

Netsnoeren

Microsoft roept netsnoeren terug voor Surface Pro-, Surface Pro 2- en Surface Pro 3-apparaten die voor zondag 15 maart 2015 zijn verkocht. Klik hier voor meer informatie.

Contact opnemen met Surface-ondersteuning voor bedrijven

Krijg hulp bij hardware- en softwareproblemen of stel vragen over het uitgebreide-garantieserviceplan.
Neem nu contact met ons op