Ondersteuning voor bedrijven

Ben jij up-to-date?

Veel problemen met je Surface kunnen worden opgelost door de nieuwste updates en verbeteringen op je apparaat te installeren. Raadpleeg de pagina met de Surface-updategeschiedenis om te controleren of je up-to-date bent.

Netsnoeren

Microsoft roept netsnoeren terug voor Surface Pro-, Surface Pro 2- en Surface Pro 3-apparaten die voor woensdag 15 juli 2015 zijn verkocht Klik hier voor meer details.

Contact opnemen met Surface-ondersteuning voor bedrijven

Krijg hulp bij hardware- en softwareproblemen of stel vragen over het uitgebreide-garantieserviceplan.
Neem nu contact met ons op
Loading
  • Verifying...
Ondersteuningsonderwerpen zoeken

Stap 1: Selecteer een product:

Product zoeken

• Surface RT

Surface RT

Heeft een zwarte behuizing met op de achterkant van het apparaat onder de standaard Windows RT geschreven.

Selecteren
  • Surface Pro

Surface Pro

Heeft een zwarte behuizing met op de achterkant van het apparaat onder de standaard Windows 8 Pro geschreven.

Selecteren
  • Surface 2

Surface 2

Heeft een zilveren behuizing met op de standaard het Surface-logo en op de achterkant van het apparaat onder de standaard Windows RT geschreven.

Selecteren
  • Surface 3

Surface 3

Heeft een zilveren behuizing met op de standaard het Surface-logo en op de achterkant van het apparaat onder de standaard het Microsoft-logo geschreven.

Selecteren
  • Surface Pro 2

Surface Pro 2

Er staat Surface op de standaard geschreven met op de achterkant van het apparaat onder de standaard Windows 8 Pro.

Selecteren
  • Surface Pro 3

Surface Pro 3

Heeft een zilveren behuizing met op de standaard het Surface-logo en onder de standaard Windows 8 Pro of Windows 10 geschreven.

Selecteren
  • Surface Pro 4

Surface Pro 4

Heeft een zilveren behuizing met op de standaard het Windows-logo en geen Windows-knop op de voorkant van het frame.

Selecteren
  • Touch Cover

Touch Cover

Een toetsenbord met een glad oppervlak en drukgevoelige toetsen.

Selecteren
  • Type Cover

Type Cover

Een slanke versie van een traditioneel toetsenbord met bewegende toetsen.

Selecteren
  • Touch Cover 2

Touch Cover 2

Een toetsenbord met een glad oppervlak en drukgevoelige toetsen.

Selecteren
  • Type Cover 2

Type Cover 2

Een slanke versie van een traditioneel toetsenbord met bewegende toetsen.

Selecteren
  • Surface Pro Type Cover

Surface Pro Type Cover

Een traditioneel toetsenbord met bewegende toetsen voor Surface Pro 3

Selecteren
  • Power Cover

Power Cover

Een traditioneel toetsenbord met bewegende toetsen dat de accutijd van je Surface verlengt.

Selecteren

Ondersteuningsonderwerpen zoeken

Stap 1: Selecteer een product:

Product zoeken

• Surface RT

Surface RT

Heeft een zwarte behuizing met op de achterkant van het apparaat onder de standaard Windows RT geschreven.

Selecteren
  • Surface Pro

Surface Pro

Heeft een zwarte behuizing met op de achterkant van het apparaat onder de standaard Windows 8 Pro geschreven.

Selecteren
  • Surface 2

Surface 2

Heeft een zilveren behuizing met op de standaard het Surface-logo en op de achterkant van het apparaat onder de standaard Windows RT geschreven.

Selecteren
  • Surface 3

Surface 3

Heeft een zilveren behuizing met op de standaard het Surface-logo en op de achterkant van het apparaat onder de standaard het Microsoft-logo geschreven.

Selecteren
  • Surface Pro 2

Surface Pro 2

Er staat Surface op de standaard geschreven met op de achterkant van het apparaat onder de standaard Windows 8 Pro.

Selecteren
  • Surface Pro 3

Surface Pro 3

Heeft een zilveren behuizing met op de standaard het Surface-logo en onder de standaard Windows 8 Pro of Windows 10 geschreven.

Selecteren
  • Surface Pro 4

Surface Pro 4

Heeft een zilveren behuizing met op de standaard het Windows-logo en geen Windows-knop op de voorkant van het frame.

Selecteren
  • Touch Cover

Touch Cover

Een toetsenbord met een glad oppervlak en drukgevoelige toetsen.

Selecteren
  • Type Cover

Type Cover

Een slanke versie van een traditioneel toetsenbord met bewegende toetsen.

Selecteren
  • Touch Cover 2

Touch Cover 2

Een toetsenbord met een glad oppervlak en drukgevoelige toetsen.

Selecteren
  • Type Cover 2

Type Cover 2

Een slanke versie van een traditioneel toetsenbord met bewegende toetsen.

Selecteren
  • Surface Pro Type Cover

Surface Pro Type Cover

Een traditioneel toetsenbord met bewegende toetsen voor Surface Pro 3

Selecteren
  • Power Cover

Power Cover

Een traditioneel toetsenbord met bewegende toetsen dat de accutijd van je Surface verlengt.

Selecteren

Snel een nieuw product registreren

Voordelen van registreren

Registreer je Surface-product voor snellere toegang tot technische ondersteuning en om gemakkelijk de status van de garantie te controleren. Dit kun je ook doen:

• Toegang tot ondersteuning via telefoon of chat inschakelen.
  • Hardwareservice aanvragen.
  • De status van een serviceaanvraag controleren.
  • Een serviceaanvraag annuleren.

Stap 2: Kies een onderwerp

(selecteer eerst een product)