Ondersteuning voor bedrijven

Ben jij up-to-date?

Veel problemen met je Surface kunnen worden opgelost door de nieuwste updates en verbeteringen op je apparaat te installeren. Raadpleeg de pagina met de Surface-updategeschiedenis om te controleren of je up-to-date bent.

Contact opnemen met Surface-ondersteuning voor bedrijven

Krijg hulp bij hardware- en softwareproblemen of stel vragen over het uitgebreide-garantieserviceplan.
Neem nu contact met ons op
Loading
  • Verifying...
ndersteuningsonderwerpen zoeken

Stap 1: Selecteer een product:

Productnaam zoeken

• Surface RT

Surface RT

De productnaam bevindt zich onderaan op de achterkant van het apparaat.

Selecteren
  • Surface Pro

Surface Pro

De productnaam bevindt zich onderaan op de achterkant van het apparaat.

Selecteren
  • Surface 2

Surface 2

Heeft een zilveren behuizing en op de achterkant van het apparaat onder de standaard staat Windows RT geschreven.

Selecteren
  • Surface 3

Surface 3

Heeft een zilveren behuizing en op de achterkant van het apparaat onder de standaard staat Microsoft geschreven.

Selecteren
  • Surface Pro 2

Surface Pro 2

De productnaam bevindt zich onderaan op de achterkant van het apparaat.

Selecteren
  • Surface Pro 3

Surface Pro 3

Heeft een zilveren behuizing en op de achterkant van het apparaat onder de standaard staat Windows 8 Pro geschreven.

Selecteren
  • Touch Cover

Touch Cover

Een toetsenbord met een glad oppervlak en drukgevoelige toetsen.

Selecteren
  • Type Cover

Type Cover

Een slanke versie van een traditioneel toetsenbord met bewegende toetsen.

Selecteren
  • Touch Cover 2

Touch Cover 2

Een toetsenbord met een glad oppervlak en drukgevoelige toetsen.

Selecteren
  • Type Cover 2

Type Cover 2

Een slanke versie van een traditioneel toetsenbord met bewegende toetsen.

Selecteren
  • Surface Pro Type Cover

Surface Pro Type Cover

Een traditioneel toetsenbord met bewegende toetsen voor Surface Pro 3

Select

Ondersteuningsonderwerpen zoeken

Stap 1: Selecteer een product:

Productnaam zoeken

• Surface RT

Surface RT

De productnaam bevindt zich onderaan op de achterkant van het apparaat.

Selecteren
  • Surface Pro

Surface Pro

De productnaam bevindt zich onderaan op de achterkant van het apparaat.

Selecteren
  • Surface 2

Surface 2

Heeft een zilveren behuizing en op de achterkant van het apparaat onder de standaard staat Windows RT geschreven.

Selecteren
  • Surface 3

Surface 3

Heeft een zilveren behuizing en op de achterkant van het apparaat onder de standaard staat Microsoft geschreven.

Selecteren
  • Surface Pro 2

Surface Pro 2

De productnaam bevindt zich onderaan op de achterkant van het apparaat.

Selecteren
  • Surface Pro 3

Surface Pro 3

Heeft een zilveren behuizing en op de achterkant van het apparaat onder de standaard staat Windows 8 Pro geschreven.

Selecteren
  • Touch Cover

Touch Cover

Een toetsenbord met een glad oppervlak en drukgevoelige toetsen.

Selecteren
  • Type Cover

Type Cover

Een slanke versie van een traditioneel toetsenbord met bewegende toetsen.

Selecteren
  • Touch Cover 2

Touch Cover 2

Een toetsenbord met een glad oppervlak en drukgevoelige toetsen.

Selecteren
  • Type Cover 2

Type Cover 2

Een slanke versie van een traditioneel toetsenbord met bewegende toetsen.

Selecteren
  • Surface Pro Type Cover

Surface Pro Type Cover

Een traditioneel toetsenbord met bewegende toetsen voor Surface Pro 3

Select

Snel een nieuw product registreren

Voordelen van registreren

Registreer je Surface-product voor snellere toegang tot technische ondersteuning en om gemakkelijk de status van de garantie te controleren. Dit kun je ook doen:

• Toegang tot ondersteuning via telefoon of chat inschakelen.
  • Hardwareservice aanvragen.
  • De status van een serviceaanvraag controleren.
  • Een serviceaanvraag annuleren.

Stap 2: Kies een onderwerp

(selecteer eerst een product)