De Answer Desk is  noloading-profile Open Gesloten

Bedrijfsuren

Maandag t/m vrijdag
  • 9 u - 18 u (UTC+1)

Onze medewerkers zijn momenteel niet beschikbaar.

Sorry.
Deze service is momenteel niet beschikbaar. Probeer het over 10 minuten opnieuw.
Opmerking
Zakelijke gebruikers: gebruik dit formulier niet. Raadpleeg onze pagina Ondersteuning voor bedrijven voor hulp.

Stap 1

Selecteer je product

Je selectie wijzigen

Wijzigen

Je geregistreerde product(en)

Loading
Loading

Of selecteer een ander product:

Product zoeken

• Surface Book

Surface Book

De Surface Book ziet er uit als een laptop. Hij heeft een afneembaar groot toetsenbord in plaats van een Type Cover.

Selecteren
  • Surface Pro 4

Surface Pro 4

Heeft een zilveren behuizing met op de standaard het Microsoft-logo en geen Windows-knop op de voorkant van het frame.

Selecteren
  • Surface Pro 3

Surface Pro 3

Heeft een zilveren behuizing met op de standaard het Surface-logo en onder de standaard Windows 8 Pro of Windows 10 geschreven.

Selecteren
  • Surface 3

Surface 3

Heeft een zilveren behuizing met op de standaard het Microsoft-logo en 'Microsoft' onder de standaard.

Selecteren
  • Surface Pro 2

Surface Pro 2

Er staat Surface op de standaard geschreven met op de achterkant van het apparaat onder de standaard Windows 8 Pro.

Selecteren
  • Surface 2

Surface 2

Heeft een zilveren behuizing met op de standaard het Surface-logo en op de achterkant van het apparaat onder de standaard Windows RT geschreven.

Selecteren
  • Surface Pro

Surface Pro

Heeft een zwarte behuizing met op de achterkant van het apparaat onder de standaard Windows 8 Pro geschreven.

Selecteren
  • Surface RT

Surface RT

Heeft een zwarte behuizing met op de achterkant van het apparaat onder de standaard Windows RT geschreven.

Selecteren
  • Covers en toetsenborden

Covers en toetsenborden

Ontdek over welk Surface-toetsenbord je beschikt

Selecteren

Neem contact op met een medewerker om je product te registeren.

Lees de gebruiksvoorwaarden en ga hiermee akkoord om door te gaan met de registratie van je apparaat: Gebruiksvoorwaarden

Ik ga akkoord Annuleren

Je kunt het serienummer hier vinden:

Surface-product
Het serienummer op de Surface RT vinden

Het serienummer op de Surface Pro vinden

Het serienummer op de Surface 2 vinden

Het serienummer op de Surface 3 vinden

Of open de Surface-app, kopieer het serienummer en voer dit in het tekstvak Serienummer in.

Het serienummer op de Surface Pro 2 vinden

Het serienummer op de Surface Pro 3 vinden

Of open de Surface-app, kopieer het serienummer en voer dit in het tekstvak Serienummer in.

Het serienummer op de Surface Pro 4 vinden

Of open de Surface-app, kopieer het serienummer en voer dit in het tekstvak Serienummer in.

Het serienummer op de Surface Book vinden

Of open de Surface-app, kopieer het serienummer en voer dit in het tekstvak Serienummer in.

Voor meer informatie over het registreren van je Surface Book klik je hier

noloading-profile

Stap 2

Selecteer het probleem

Je selectie wijzigen

Wijzigen

Selecteer een categorie die je probleem het best beschrijft.

Selecteer het onderwerp dat je probleem het best beschrijft.

Beschrijf het probleem

Selecteer een probleem:

Loading
Belangrijk
Als je andere opties wilt selecteren, meld je dan aan.
Belangrijk
Als je andere opties wilt selecteren, registreer dan je product.

Vertel ons meer over jouw probleem (optioneel):

Resterende tekens:

Stap 3

Hulp vragen

Je selectie wijzigen

Wijzigen

Heb je het volgende geprobeerd?

Pictogram Gebruikersforum

Discussies in het Surface-gebruikersforum

Met ons praten

Een vraag stellen in de community

Chat online

Verifying...
Je naam
Voer je naam in
De gemiddelde wachttijd bedraagt  N  minuten.
Je chatsessie wordt geopend in een apart venster.
Chat starten
Verifying...
Dank je wel. Je krijgt binnenkort bericht van een ondersteuningsmedewerker.
Oeps! Er zijn momenteel technische problemen.
Bel ons voor hulp op+31 20 500 1500.

Onze ondersteuningsmedewerkers zijn momenteel niet beschikbaar. Probeer het opnieuw tijdens onze bedrijfsuren

Bedrijfsuren
Maandag t/m vrijdag
9 u - 18 u (UTC+1)

Een gesprek aanvragen ()

Verifying...
Je naam
Voer je naam in
De gemiddelde wachttijd bedraagt  N  minuten.
We zullen je bellen op het onderstaande nummer.

Het telefoonnummer waarop we je kunnen bereiken:
Voer je telefoonnummer in de volgende notatie in:
Je telefoonnummer is vereist en wordt alleen gebruikt om contact met je op te nemen. Het wordt niet gebruikt voor marketingdoeleinden.
Verifying...
Dank je wel. We zullen je bellen binnen N minuten. Neem de telefoon op met "Hallo".
Oeps! Er zijn momenteel technische problemen.
Bel ons voor hulp op+31 20 500 1500.

Onze ondersteuningsmedewerkers zijn momenteel niet beschikbaar. Probeer het opnieuw tijdens onze bedrijfsuren

Bedrijfsuren
Maandag t/m vrijdag
9 u - 18 u (UTC+1)

Of