Surface-gebruikershandleidingen

Als je onbekend bent met Surface, download je je Surface-handleiding. Deze af te drukken handleidingen bevatten informatie en tips over hoe je het meeste uit je Surface kunt halen.

Is van toepassing op

Surface Book, Surface Pro 4, Surface Pro 3, Surface 3, Surface Pro 2, Surface 2, Surface Pro, Surface RT.

Je kunt de app Lezer voor Windows gebruiken om deze handleidingen in Windows 8 weer te geven. In eerdere versies van Windows moet je de gratis Adobe Reader installeren om deze handleidingen weer te geven.