Surface-garantie: veelgestelde vragen

Is van toepassing op

Surface Book, Surface Pro 4, Surface Pro 3, Surface 3, Surface Pro 2, Surface 2, Surface Pro, Surface RT.


Deze garantiegegevens gelden voor Surface, Surface-typecovers, Surface-voedingen en -adapters en Surface-pennen. Vind antwoorden op de volgende veelgestelde vragen:


Hoe lang duurt de garantie op mijn Surface en accessoires?

Je Surface-standaardgarantie bestaat uit twee delen:

  • Beperkte garantie op de hardware: dit omvat service van de hardware gedurende 2 jaar na de aankoopdatum. Accessoires, inclusief de Touch Cover, Type Cover, Surface-voedingskabels en -adapters en Surface-pennen, worden gedekt gedurende 1 jaar.
  • Technische ondersteuning: dit omvat hulp en technische ondersteuning op vooraf ge├»nstalleerde software gedurende de eerste 90 dagen na de aankoop.

*Wedge Touch Mouse Surface Edition valt onder een afzonderlijke hardwaregarantie van 3 jaar.

Hoe weet ik of mijn Surface nog onder de garantie valt?

Controleer je garantiestatus online. Als je je Surface hebt geregistreerd, klik je op de koppeling Aanmelden in de rechterbovenhoek van deze website. Of zie Je Surface registreren.

Zakelijke klanten: Controleer de status van je garantie door naar het Onlineservicecentrum voor bedrijven te gaan. Zie Surface-ondersteuning voor bedrijven voor meer informatie.

Opmerking
De begindatum van de beperkte garantie op de hardware en de servicegarantie voor Surface is gebaseerd op de aankoopdatum.

Wat is mijn garantie als mijn Surface is vervangen?

We bieden een garantie na service voor apparaten die door ons servicecentrum zijn onderhouden of zijn vervangen. De lengte van de garantie hangt af van het feit of de service binnen of buiten de garantie viel:

  • Service binnen garantie: als je Surface is onderhouden of vervangen binnen de oorspronkelijke garantieperiode, ontvang je ofwel het resterende deel van je oorspronkelijke hardwaregarantie, of 90 dagen, welk van beide het langst is.
  • Service buiten garantie: als je Surface is onderhouden buiten de oorspronkelijke periode voor hardware- en servicegarantie, heeft je vervangende of onderhouden apparaat een garantie van 90 dagen.

Kan ik service krijgen als ik geen garantiedekking heb?

Als het probleem met je Surface niet door de garantie wordt gedekt of als je garantie is verlopen, kan je Surface in aanmerking komen voor service buiten garantie tegen een vergoeding. Let op: mogelijk zijn services buiten garantie voor jouw apparaat niet meer beschikbaar in jouw regio. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Kan ik extra bescherming kopen voor mijn Surface?

Ja. Microsoft Complete voegt technische ondersteuning toe voor al je vragen over software en hardware alsook vragen over de bescherming van je apparaat in geval van onbedoelde schade.

Zakelijke klanten: Het uitgebreide Microsoft-hardwareserviceplan kan worden gekocht met of zonder bescherming bij onbedoelde schade bij een Geautoriseerde apparaatwederverkoper. De plannen kunnen worden gekocht binnen 45 dagen na de aankoopdatum van je Surface.


Contact opnemen

Answer Desk
Er staan Answer Techs klaar om jou te helpen.
Praat live met een ondersteuningsmedewerker